Michał Meyer

6,4
2 725 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Meyer

Własnie się dowiedzialam ze to on jest parodystą u Szymona Majewskiego, jego role to między innymi Colin farrel i Kamil Durczok. Jest rewelacyjny. Bardzo też lubiłam go w Czasie honoru, szkoda że tak skonczyli ta rolę. Chciałabym zobaczyc go w filmie w głównej roli, jest jeszcze młody więc kariera przed nim. A do tego jak juz ktos pisal, jest uroczy. I do tego ma moje ulubione imię:)

użytkownik usunięty
alien_2

Ja też właśnie się dowiedziałam ;) Oglądałam zawsze Szymona Majewskiego, ale nigdy nie pomyślałabym, że to on jest Kurczokiem ;p Co do roli w Czasie honoru, to rzeczywiście szkoda, bo był moją ulubioną postacią, ale miejmy nadzieję, że zagra jeszcze w wielu dobrych filmach, bo jest świetnym aktorem :)

Myślę że te parodie to też jest jakiś pomysł ale w Polsce mamy teraz tak mało dobrych aktorów że byłoby dobrze gdyby grał w filmach a nie tylko w kabarecie. Mam nadzieję że ktoś się nim zainteresuje bo prosto w serce to nie jest serial dla niego, widze go w ambitniejszych rolach

alien_2

Przypomina mi młodego Heath'a Ledgera ;)

użytkownik usunięty
alien_2

No właśnie! Mam wielką nadzieję, że wykorzystają jego talent. W "Wenecji" grał małą rolę, ale za to wywiązał się z niej świetnie, zagrał bardzo przejmująco. Myślę, że szkoda go na takie produkcje jak właśnie "Prosto w serce", ale niestety w Polsce powstaje mało dobrych filmów; większość głupawych komedyjek łatwych w odbiorze, niż filmów zmuszających do refleksji...

Nie tylko filmy zmuszające do refleksji są z góry dobre, bo i takie są często totalnym dnem. Komedia tez potrafi być dobra. Zresztą jak można w ogóle oceniać film czy będzie dobry, jedynie po gatunku?!

filmomanka91

No właśnie. To, że większość polskich komedii to dno nie oznacza, że każdy inny gatunek jest świetny.