Maryla Rodowicz

Maria Antonina Rodowicz

6,4
1 228 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maryla Rodowicz

wredne babsko, opryskliwe i nieprzyjemne. Jak jej powiedziałam dzień dobry to miała bardzo wredne spojrzenie a jak ludzie się do niej uśmiechali to nie odwzajemniała tego. Mało tego jest wstrętna z wyglądu, rozumiem że nie te lata ale puder idealnie zakrywa jej niedoskonałości na twarzy. Pozdrawiam

cameron88

Skoro bierzesz swoją sąsiadkę za Marylę Rodowicz to znaczy, że zaczynasz fiksować!!! Idź czym prędzej do psychiatry, on na pewno ci pomoże ;-)

P.S. Fajnie jest leczyć własne kompleksy w internecie pod anonimowym nickiem, co nie "cameron"???

użytkownik usunięty
Bociek_O_le

A co nie mogła spotkać Maryli Rodowicz?No przepraszam bardzo ale `gwiazdy` też mają swoje życie i gdzieś muszą mieszkać.A jeżeli mieszka w Polsce to napewno spotyka ludzi.A jak mieszka np.w Warszawie[bo nie wiem gdzie mieszka Maryla]to chyba nie siedzi w domu tylko gdzieś chodzi.A ogólnie w Warszawie mieszka `trochę`osób więc dziwne byłoby żeby nie spotykała ludzi.

cameron88

Zazdrościsz jej wyglądu???? Z porównaniem np. do E. Górniak i Dody ona w ogóle nie a makijazu. Jest po prostu bardzo ładna i świetnie się trzyma.

R_a_d_z_i_o

Bociek o Le (co za nick >! WTF?) spotkałam Marylę na lotnisku w moim rodzinnym mieście, na którym pracowałam. Tak , tak Marylka się wozi samolotami, a ja że tam pracowałam to chyba oczywiste, że ją spotkałam? Od razu sąsiedztwo, co za głąb..

cameron88

a czemu się dziwisz że nie odwzajemniała?
Nie ma takiego obowiązku. To jest bardzo upierdliwe że jej nie znasz a gadasz Dzień dobry. Pomysl jakby ci tak każdy na ulicy gadał i kazdemu miałabyś gadać albo się uśmiechać. Więcej rozumu