Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

hej??czy ktoś widział zdjecie Mansona bez makijazu??????

użytkownik usunięty

Tak, ja widzialam Ty ... Co Ty sobie wyobrazasz w ogole?! Przychodzisz na jakies forum i jedziesz na czlowieka takiego jak Marilyn Manson? Masz chyba jakies problemy ze soba! Idz na Jego strone, podpisz sie prawdziwym imieniem i powiedz Mu co o Nim myslisz, a nie czujesz sie taki/a mocny/a, bo piszesz o Nim tutaj. Poza tym jak cie tak drazni Jego osoba, to po cholere w ogole o Nim myslisz, co? Jak nie lubisz kogos, to olewasz te osobe, a nie odwalasz jakies dziwne akcje. Ty pewnie gowno wiesz o Jego tworczosci, czy w ogole o Nim samym! Jakbys byl/a choc troche tak inteligentny/a, madry/a, blyskotliwy/a etc. jak On, to na pewno nie robilbys/robilabys takich rzeczy jakie robisz w tej chwili... Zastanow sie nad tym !

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Ja widziałam zdjęcia Mansona bez makijażu!!!.
Ale po cio tu piszesz ,jesli go nie lubisz!!!
Jeśli tak bardzo cie wkurza to zachowaj to dla siebie.
Manson jest bardzo inteligentny w przeciwieństwie do ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastanów się czy lepiej jest robić z siebie debila czy zachować to dla siebie!!!!!!

Fanka Briana Warnera- mansona jeśli ktoś nie wie

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

jak jestes taki madry to pokaz sie sam bez makijazu !!!!!!!!!!! (chyba ze sie wstydzisz swojej brzydoty) !!!!!!!!!!!!!!! haha

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

sory bardzo, ale czy ja coż złego napisałam o nim..jestem ciekawa jak wyglada seryjnie...może fakt nie słucham jego muzy..ale bardzo spodobała mi się ta skomponowana przez niego do filmu From Hell.. ogólnie gość nie jest głupi mam wywiady ( może nie do końca z nim ale z J. Deppem i z toważyszącym mu M. Mensonem) i sprawia wrażenie spoko gościa.. czy to że chciałam zobaczyć go bez "maski na twazy" to przestępstwo?????

użytkownik usunięty

JASNE, ŻE WIDZIAŁAM ZDJĘCIA MANSONA BEZ MAKIJAŻU I MYŚLĘ, ŻE ON JEST BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W SUMIE JEST BOSKI W MAKIJAŻU JAK I BEZ!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW A SZCZEGÓLNIE DLA BIGOSA Z GIMNAZJUM NR9

Ja jestem jego fanem i tez widziałem go bez makijażu. Wygląda jak upiór!!! juz wiem czego się maluje:) ale to mi nie przeszkadza, w końcu nie liczy się wygląd człowieka lecz jego dusza!!! Gościu robi niezłe SHOW i za to go podziwiam,potrafi przyciągnąć do siebie tłymy głupiutkich na jego punkcie fanów!!!

Ja jestem jego fanem i tez widziałem go bez makijażu. Wygląda jak upiór!!! juz wiem czego się maluje:) ale to mi nie przeszkadza, w końcu nie liczy się wygląd człowieka lecz jego dusza!!! Gościu robi niezłe SHOW i za to go podziwiam,potrafi przyciągnąć do siebie tłymy głupiutkich na jego punkcie fanów!!!

użytkownik usunięty

hmm..widziałam Mansona bez makijażu nie wygląda najlepiej ale.... tu nie liczy sie wygląd ! wazne ze ma talent i wie czego chce :) jak dla mnie jest zajebisty ;) pozdro dla wszystkich fanow Mansona!ja kocham jego piosenki!a moje kolezanki potepiaja mnie za to ze slucham jego piosenek ale ja mam to głęboko w dupie :*niech sobie gadaja co chca!!

użytkownik usunięty

hahaha o co wam chodzi:P zestresowani jacyś jestescie? :) ja tez bym chciala zobaczyc jego fotke bez makijażu i to znaczy ze nie lubię mansona i jestem nietolerancyjna? pffff :P

P.S. jesli ktoś mógłby podrzucic jakis link z tą fotką to bylabym wdzieczna:)

użytkownik usunięty

http://www.battlehype.com/content/no_makeup/manson.jpg [www.battlehype.com/cont ...]

Na kompie mam lepsze ale to chyba ujdzie...

użytkownik usunięty

no pewnie, ja:) widziałam z nim wywiad ( był bez makijażu) a pozatym czytałam jego książke i tam tez jest bez tapety, ale jak był troche młodszy:) zolza19

użytkownik usunięty

Powiem tylko że wygląda ohydnie bez makjażu i z makijażem!

użytkownik usunięty

rowniez uwazam ze jest boski zarowno w makijazu jak i bez!
poza tym kocham to co tworzy. Pewnie jako fani, widzieliscie jego paintingi? Są zniewalające! Zdolny skurczybyk. N.

zamiescilam link w moim poscie :D

Marchef_w_butonierce

Moim zdaniem w Makijażu jest boski i ekstra, ale bez tapety uwazam go za przeciętnego faceta! Ale i tak jest świtny!!!!!!!!!!!1

Bellatrix

W makijazu wyglada jak wyglada, ale jak go zobaczylem bez to myślałem że sie z gleby nie podniose, kupa śmiechu. Ale fakt faktem muze robi niezła, szczególnie kawałek z "Spawna" wymiatający