Kapitalnie zagrana rola, mistrzostwo aktorskie. Do tego momentu MD mi się nie wyróżniał, ale tam przeszedł samego siebie.
Najlepsza postać w całym sezonie - udało mu się oddać grą aktorską 50x więcej niż przekazywał dialogami.
Ja dostrzegłem tego aktora w Pitbullu i od tej pory zwracam na niego wielką uwagę. Jest na prawdę dobry. Jeden z bardziej wyróżniających się obecnie polskich aktorów.
Od czasu "Pitbulla" ma świetną passę. Teraz to jest jego czas, jego i Więckiewicza. W przypadku obu panów długo był zastój, duże role w filmach pojawiały się sporadycznie, a aktualnie obaj należą chyba do najbardziej zapracowanych polskich aktorów.
Zapracowani są też Szyc, Karolak, Kot i Adamczyk - na szczęście w przeciwieństwie do nich Dorociński i Więckiewicz grają w dobrych filmach, a nie biorą każde gówno, jak tamci.
Poza tym Dorociński świetnie jeszcze zagrał w "Głębokiej Wodzie", naprawde świetny aktor, zdecydowanie jeden z lepszych obecnie w Polsce
Pozostaje mi się z Tobą zgodzić. Co prawda jak i Dorociński tak i Więckiewicz od czasu do czasu zagrają w czymś komercyjnym, ale jednak w ich filmografiach widzimy przewagę filmów bądź też seriali o wyższej jakości nad projektami komercyjnymi, a w przypadku chociażby Karolaka czy Adamczyka jest odwrotnie.