Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
83 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

Kapitalnie zagrana rola, mistrzostwo aktorskie. Do tego momentu MD mi się nie wyróżniał, ale tam przeszedł samego siebie.

gomi

Najlepsza postać w całym sezonie - udało mu się oddać grą aktorską 50x więcej niż przekazywał dialogami.

gomi

Ja dostrzegłem tego aktora w Pitbullu i od tej pory zwracam na niego wielką uwagę. Jest na prawdę dobry. Jeden z bardziej wyróżniających się obecnie polskich aktorów.

chemas

Od czasu "Pitbulla" ma świetną passę. Teraz to jest jego czas, jego i Więckiewicza. W przypadku obu panów długo był zastój, duże role w filmach pojawiały się sporadycznie, a aktualnie obaj należą chyba do najbardziej zapracowanych polskich aktorów.

Bolek84

Zapracowani są też Szyc, Karolak, Kot i Adamczyk - na szczęście w przeciwieństwie do nich Dorociński i Więckiewicz grają w dobrych filmach, a nie biorą każde gówno, jak tamci.

Winston_Wolf

Prawda. Zapracowanie nie zawsze musi iść w parze z jakością ;)

chemas

Poza tym Dorociński świetnie jeszcze zagrał w "Głębokiej Wodzie", naprawde świetny aktor, zdecydowanie jeden z lepszych obecnie w Polsce

Winston_Wolf

Pozostaje mi się z Tobą zgodzić. Co prawda jak i Dorociński tak i Więckiewicz od czasu do czasu zagrają w czymś komercyjnym, ale jednak w ich filmografiach widzimy przewagę filmów bądź też seriali o wyższej jakości nad projektami komercyjnymi, a w przypadku chociażby Karolaka czy Adamczyka jest odwrotnie.

Bolek84

Serial Bez Tajemnic oglądałam tylko dla MD. REWELACJA...