Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
83 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

Szacunek i wielkie dzięki za to,że w polskim filmie pojawił się człowiek,który jest znany z tego że dobrze wykonuje swoją pracę, a nie z tego że jest znany bo jest znany i bywa .
Przykłady można mnożyć.Szanuję Marcina za to że w każdą role wkłada cząstkę Siebie.
Wielkie dzięki za to co zrobiłeś i mam nadzieję że Marcin Dorociński dalej będzie wyznaczał standardy polskiego filmu.
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin.

zbyszko2209

Mało takich jak on.

zbyszko2209

Jeden z lepszych polskich aktorów.

zbyszko2209

Zgadzam się! Jest naprawdę bardzo dobry. Ma w sobie to, co widzę u niewielu współczesnych aktorów, a mianowicie taką swoistą "lekkość" grania.
Dobrze się go ogląda na ekranie, kompletnie nie męczy, nie pozwala odczuwać przesytu. Oby tak dalej. Trzymam za niego kciuki i czekam na kolejne ciekawe kreacje aktorskie :-)

Maargo

Zgadza się, ma chłopak charyzmę. Myślę, że przeważające role pewnego siebie faceta wynikają z jego osobowości w ogóle.

p.s. U Kuby Wojewódzkiego nie pozwolił gospodarzowi wejść sobie na głowę. ;)

zbyszko2209

Po stokroć prawda. Marcin Dorociński to orgomny talent, który z roku na rok staje się pod względem granych ról coraz ciekawszy, niejednoznaczny. Wydaje się jakby kolejne lata naznaczone są podnoszeniem poprzeczki jeszcze wyżej, co bardzo pozytywnie wpływa na odbiór jego kreacji na ekranie. Profesjonalista w czystej postaci.

Gino_DellaBella

Świetny aktor, świetny facet z dystansem do siebie i branży, w której pracuje. Wielu zapomniało, że aktorstwo to forma sztuki i popłynęli z pomyjami show biznesu. Marcin Dorociński jak widać radzi sobie z tym świetnie i robi swoje ;) Z przyjemnością oglądam filmy z nim.

zbyszko2209

Po ostatnich dwóch filmach, które obejrzałam "Róża" o "Lęk wysokości" jestem pod jego dużym wrażeniem.

zbyszko2209

ja muszę powiedzieć, że ostatnimi czasy dobrze przebiera scenariusze, bo gra w dobrych produkcjach