Jest od niej ładniejsza, aczkolwiek ma w sobie coś podobnego. Zarówno jeśli chodzi o urodę jak i o grę. Szczególnie rzuca się to w oczy jak porównamy ich kreacje w "Mój chłopak się żeni" i "27 sukienek".
Hmm, pamiętam, że jak pierwszy raz zobaczyłam Malin w filmie to wiedziałam, że nie będę za nią przepadać, ale jednak jakaś niechęć do niej przeszła, ale mimo wszystko nie porównywałabym jej do Cameron, bo uważam, że to właśnie Diaz jest lepszą aktorką. Ale wiadomo, Malin jest trochę młodsza od Cameron. I wydaje mi się, że Akerman nie otrzymuje też ról pierwszoplanowych, bo oglądałam z nią chyba trzy filmy, może więcej i właśnie zawsze grała tam role drugoplanowe. Ale nie wiem, nie jestem dobrze obeznana w jej filmografii ;)
btw. Faktycznie rola Cameron z "Mój chłopak się żeni" i Malin z "27 sukienek" są do siebie podobne ;-)
moglabym sie z tym zgodzic. Tylko wydaje mi sie ze jej poziom gry aktorskiej jest na nieco wyzszym poziomie. Ale są równie irytujące. Ale Malin ma to do siebie ze gra we wszytskich filmach ktore ostatnio ogladam i to strasznie WKURZA!