Co ta bździgwa tu robi !
Jej muzyka jest na gorszym poziomie niż disco-polo !
To gówno na filmwebie jest gorsze niż aAdlof Hitler !
Ja kiedyś ją lubiełm ale jak się dowiedziałem że pozwala palic jointy swojemu synowi to mi sie przestala podobac!
O czym Ty człowieku piszesz?
Przecież Ona ma piosenki dla dzieci,więc nie porównuj jej do disco polo itp bo Twój komentarz jest nie na miejscu.
I miej trochę kultury w wysławianiu się o innych ludziach a tym bardziej starszych od Ciebie i tych którzy mieli wpływ na edukację dzieci,bo jej piosenki są i będą przez rodziców zawsze doceniane bo dla dzieciaków czymś wartościowym.
Pozdrawiam
Po pierwsze - co Ty masz do disco polo? Skoro jest zapotrzebowanie na taką muzykę i są jej odbiorcy, to nie szykanuj tutaj i nie ubliżaj, bo po Twojej wypowiedzi widać iż jesteś niezwykle podatny na to co mówią w TV i piszą w necie/gazetach psedoznawcy gatunków muzycznych!
Po 2 - na piosenkach Majki Jeżowskiej wychowało się wiele pokoleń dzieciaczków, bo do nich głównie skierowany jest jej repertuar. Ma fantastyczny głos i skalę. Uważam że należy do najbardziej utalentowanych polskich piosenkarek. Bardzo żałuję że nie ma repertuaru autorskiego dla starszych.
Współczuje Ci, że miałeś trudne dzieciństwo.
Zgadzam się z Wami: danny1976 i Michal1982. Przecież to piosenki dla dzieci, więc pytam się wszystkich narzekalskich: czego Wy oczekujecie? Że będą takie same jak kompozycje Marka Grechuty lub Grzegorza Turnaua? Majka ma o wiele lepsze teksty niż Britney, Christina i Lady GaGa. Ja też wychowywałem się na jej piosenkach i nie żałuję. Gdybym miał dzieci, chciałbym, żeby słuchały Majki. Może Ty, Zandarm, sadzasz swoje dzieci przed TV i każesz oglądać "Rock your baby" na VH1, może puszczasz jej ten, moim zdaniem, żałosny elektroniczny bełkot w wykonaniu Holly Dolly? Bo według mnie nie można nazwać tego muzyką. Tak na marginesie, Zandarm to druga osoba, która wrzuca twórczość Majki Jeżowskiej do jednego worka z Disco Polo. Prócz niego takie bzdury pisał niejaki Rocky_Woj_Balboa - Matko Boska, co to był za typ! Czepiał się niemal wszystkiego. Na szczęście zrobili z nim porządek - pousuwali wszystkie jego wypowiedzi. I bardzo dobrze. Takich typów trzeba traktować odpowiednio. Balboa nie pokazuje się tu już od ponad miesiąca. Miejmy nadzieję, że wreszcie zrobił społeczeństwu przysługę i regularnie odwiedza psychiatrę ;-).