No właśnie - co ? Wiem , źe ponoć skupia się teraz na nagrywaniu swojej pierwszej solowej płyty od rozpadu RBD , no ale co z Televisą ? Nie wieżę , że nie dali jej jakiś nowych propozycji zagrania w serialu . Ostatnio do sieci wyciekł filmik z jej urodzin - nie była zbyt radosna . Nie mówcie mi , że te plotki o ,, końcu maite '' są prawdą ! Nie na darmo została nazwana ,, królową telenowel '' ! Jeśli wiecie ci się u niej dzieje , napiszcie mi o tym koniecznie !
ja mam nadzieję że tworzy jakąś niespodziankę dla fanów ;) np w postaci nowej telki , badz płyty ;)))
wlasnie przeczytalam Swiat seriali i pisze w nim ze MAii nie ma zamiaru wracac do muzyki bo jak powiedziala ' na tym etapie nie ma w moim zyciu miejsca na muzyke...' ostatnio tez meksykanskie media donosza ze spotyka sie z carlosem de la Mota(James z Milosc jak teqila)
Być może. Ale kto tam wie ... Może Maite sobie zrobiła po prostu przerwę albo nie ... Mi Pecado w Meksyku skończyło się w zeszłym roku. Od tamtej pory wiem, że śpiewa na jakiś galach i przyjęciach , ale chyba masz racje : nie wyda teraz płyty:( Nawet zrezygnowała z niej jakaś firma kosmetyczna , której była marką od czterech lat ( z początku promowała ją z dulce marią , ale dulce .. wiecie , po rozpadzie rbd podjęła się pracy nad telenowelą , a także i płytą , więc nie miała czasu na takie bzdety jak kampania reklamowa). Szkoda ... :(((
Maite ma nowy serial z tego roku.Gra w nim z Eddym Vilardem,serialowym Teo ze zbuntowanych.A na zrazie nie zamierza kręcić płyty,ale ma nową piosenkę No Vuelvas.
O dzięki! ja nie mogłam nic znaleźć . możesz podać mi jakiś link do tej wiadomości , bardzo byłabym ci wdzięczna.
Nie powiedziałabym, że była smutna. To było przyjęcie urodzinowe zorganizowane przez fanów, była raczej wzruszona.
Maite po zakończeniu zdjęć do Mi Pecado wzięła sobie urlop. Niedawno grała w sztuce teatralnej Cena De Matrimonios, ale została ona zdjęta, bo nie święciła takich triumfów jak oczekiwano. W zeszłym miesiącu kręciła zdjęcia do odcinka Mujeres Asesinas, gdzie wcieli się w morderczynię. W sierpniu będzie miała spotkania z fanami w Brazylii, gdzie zaśpiewa. Na razie nie wiadomo kiedy i w czym zagra, ale podobno niedługo ma się to wyjaśnić.
A tak poza tym - Maite jest w nowym związku, po ponad 2 latach od zerwania z Guido związała się z aktorem Carlosem De La Mote.
Wszystko pięknie i fajnie , tylko jeszcze jakiś link do stronek , z których tyle wiecie mogłybyście podać , chociaż jedną proszę. wiem , że jestem upierdliwa , ale myślę , że każda z was (tzn, Leilah , Andzia i Zbuntowana192 ) macie troszkę racji. Nie dawno jak byłam u koleżanki , weszłyśmy na youtube . akurat wyskoczyło nam na stronie głównej ,, polecane filmiki '' i gdy kliknęłyśmy na którys z nich , był tam spot z jakieś reklamówki , w której była maite i ... cóż ... Eddy wraz z jakimiś innymi aktorami. Nie pamiętam już jaki to był tytuł , ale pod koniec filmiku , było takie jakieś logo , jak z telenowel . więc może jednak maite rzeczywiście rozważa serial z Eddym ? Pfff... Sama już nie wiem , co o tym myśleć ... naprawdę się staram - szukam wszędzie o niej jakiś informacji ,ale wszędzie znajduje tylko wiadomości sprzed siedmiu lub dziewięciu miesięcy. Mi opadają ręce. Ale wiesz, co Leilah ? ona naprawdę jest z tym carlosem.
tutaj sa filmy jak Maite wypowiada sie ze tworzy pare z tym calym Carlosem, co ona w nim widzi?;p
http://www.youtube.com/watch?v=9BQKSWO4j2M
http://www.youtube.com/watch#!v=UuE3Oek6iqs&feature=related
Najnowsze informacje o Maite pojawiają się na tej stronie - http://www.maiteperronibeorlegui.pl/
Śledzę karierę Maite i nic nie wiem o tej rzekomej telenoweli. Na YouTube pojawia się wiele tzw. famade, czyli telenowel zrobionych przez fanów i obsady jaką oni sobie wybrali. Nie oznacz to jednak, iż taka telenowela powstanie.
Carlo wydaje się sympatyczny, widać, ze jest z nim szczęśliwa. Nie nam osądzać człowieka tylko po kilku zdjęciach, Maite jest nim zauroczona i trzeba to uszanować.
Czytałam ostatnio w 17 numerze ,, Bravo '' potwierdzoną informację - Maite gra w trzeciej części telenoweli ,, Mujeres Asesinas '' .
Pisałam już o tym wcześniej. Mujeres Asesinas to serial, nie telenowela. Każdy odcinek opowiada o historii innej kobiety, która zabija z różnych powodów. Maite zagra w odcinku Las Blanco, Viudas - historia opowiada o trzech kobietach - babci, matce i córce, które zabijały mężów, aby pozyskiwać ich fortunę.
ach... no taaak... sorki. no to już nie wiem .no ale jak już w nim zagrała ; to może pojawią się jakieś inne propozycje współpracy ze strony Televisy. Ja nie rozumiem czemu Televisa nie chce dać jej kolejnej pełnoetatowej telenoweli ; skoro ,,Rebelde'' , ,,CCEA '' i ,, Mi Pecado '' odniosło tak dużą oglądalność na świecie.
Producent Salvador Mejía potwierdził właśnie Maite, bo miał przygotowaną całą obsadę z wyjątkiem głównej bohaterki. Historia będzie opowiadała o dziewczynie, która została porzucona przez własną matkę. Po latach zakłada własną agencję modelek, poznaje mężczyznę, w którym się zakochuje, ale będzie o niego walczyć wraz z matką (nie będą na początku wiedziały, iż są spokrewnione)
W ramach wyjaśnienia, bo coś pomyliłam.
Agencję modelek będzie miała matka, a postać Maite będzie chciała zostać modelką. Wraz z matką będzie walczyła o postać Williama, ale on nie będzie nią na początku zainteresowany.
ale widzę że tak sledzisz ze... hehe wow... naucz się hiszpańskiego,proszę http://www.youtube.com/watch?v=Amv-_c-kqLk Taka telenowela powstanie,zdjęcia zaczynają się 10 września!!!!
Maite Perroni szykuje się do nowej telenoweli,zdjęcia do El triunfo del amor zaczynają się 10 września!!! i wlasnie w roli głownej zagra Maite Perroni i William Levy !!!!!!!!!!! :
ej ale beda maite i wiliam w tej telenoweli razem tak wiecie na koniec, na dobre . Matko Boska ale się ekscytuje o.O
jednak! Na nic się zdały zapewnienia Maite, że już nigdy nie zagra z Williamem. Nie minęły nawet dwa lata, a młoda aktorka ponownie spotka się z Levy'm na planie najnowszej telenoweli Salvadora Mejíi, która zastąpi Soy tu dueña w prime-time Canal de las Estrellas.
El triunfo del amor jest oparta o dwie historie. Pierwsza to El privilegio de amar, lepiej znana Polakom jako Cristina, z Adelą Noriegą, Heleną Rojo i René Stricklerem w rolach głównych. Druga to Mi rival z 1973 roku z Saby Kamalich i Enrique Álvarez Félix.
Na chwilę obecną swój udział w produkcji potwierdzili także: powracająca do Televisy Victoria Ruffo, Daniela Romo, Osvaldo Ríos i Erika Buenfil. Victoria Ruffo, o której mówi się ostatnio najwięcej, zagra postać właścicielki domu mody, którą tak fenomenalnie odtworzyła Helena Rojo w Cristinie. Nie obejdzie się jednak bez zmian. Albowiem tym razem to nie zazdrość, a miłość do tego samego mężczyzny (postać Williama) poróżnią matkę i córkę.
hoho , dawno mnie tutaj nie było . bardzo się jednak cieszę , że maite zagra razem z wiliamem :) tworzyli świetną ekranową parę w CCEA , to pewnie i w El triunfo del amor będą . na pewno będę to oglądać . już nie mogę doczekać się premiery w TV4 .