Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 070 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

Co robi teraz Maite ?

użytkownik usunięty

No właśnie - co ? Wiem , źe ponoć skupia się teraz na nagrywaniu swojej pierwszej solowej płyty od rozpadu RBD , no ale co z Televisą ? Nie wieżę , że nie dali jej jakiś nowych propozycji zagrania w serialu . Ostatnio do sieci wyciekł filmik z jej urodzin - nie była zbyt radosna . Nie mówcie mi , że te plotki o ,, końcu maite '' są prawdą ! Nie na darmo została nazwana ,, królową telenowel '' ! Jeśli wiecie ci się u niej dzieje , napiszcie mi o tym koniecznie !

a mozesz podac link do tych filmikow? z gory dzieks;]

użytkownik usunięty
Zbuntowana192

oglądałam tylko to wideo : http://www.youtube.com/watch?v=5bupampY-3s

ja mam nadzieję że tworzy jakąś niespodziankę dla fanów ;) np w postaci nowej telki , badz płyty ;)))

maitee

wlasnie przeczytalam Swiat seriali i pisze w nim ze MAii nie ma zamiaru wracac do muzyki bo jak powiedziala ' na tym etapie nie ma w moim zyciu miejsca na muzyke...' ostatnio tez meksykanskie media donosza ze spotyka sie z carlosem de la Mota(James z Milosc jak teqila)

użytkownik usunięty
Zbuntowana192

Być może. Ale kto tam wie ... Może Maite sobie zrobiła po prostu przerwę albo nie ... Mi Pecado w Meksyku skończyło się w zeszłym roku. Od tamtej pory wiem, że śpiewa na jakiś galach i przyjęciach , ale chyba masz racje : nie wyda teraz płyty:( Nawet zrezygnowała z niej jakaś firma kosmetyczna , której była marką od czterech lat ( z początku promowała ją z dulce marią , ale dulce .. wiecie , po rozpadzie rbd podjęła się pracy nad telenowelą , a także i płytą , więc nie miała czasu na takie bzdety jak kampania reklamowa). Szkoda ... :(((

Maite ma nowy serial z tego roku.Gra w nim z Eddym Vilardem,serialowym Teo ze zbuntowanych.A na zrazie nie zamierza kręcić płyty,ale ma nową piosenkę No Vuelvas.

użytkownik usunięty
andzia2408951

O dzięki! ja nie mogłam nic znaleźć . możesz podać mi jakiś link do tej wiadomości , bardzo byłabym ci wdzięczna.

andzia2408951

Słucham? Żadna nowa telenowela z Maite nie jest potwierdzona. Niby w czym zagrają razem?

Nie powiedziałabym, że była smutna. To było przyjęcie urodzinowe zorganizowane przez fanów, była raczej wzruszona.

Maite po zakończeniu zdjęć do Mi Pecado wzięła sobie urlop. Niedawno grała w sztuce teatralnej Cena De Matrimonios, ale została ona zdjęta, bo nie święciła takich triumfów jak oczekiwano. W zeszłym miesiącu kręciła zdjęcia do odcinka Mujeres Asesinas, gdzie wcieli się w morderczynię. W sierpniu będzie miała spotkania z fanami w Brazylii, gdzie zaśpiewa. Na razie nie wiadomo kiedy i w czym zagra, ale podobno niedługo ma się to wyjaśnić.

A tak poza tym - Maite jest w nowym związku, po ponad 2 latach od zerwania z Guido związała się z aktorem Carlosem De La Mote.

Leilah

* Carlos De La Mota.

użytkownik usunięty
Leilah

Wszystko pięknie i fajnie , tylko jeszcze jakiś link do stronek , z których tyle wiecie mogłybyście podać , chociaż jedną proszę. wiem , że jestem upierdliwa , ale myślę , że każda z was (tzn, Leilah , Andzia i Zbuntowana192 ) macie troszkę racji. Nie dawno jak byłam u koleżanki , weszłyśmy na youtube . akurat wyskoczyło nam na stronie głównej ,, polecane filmiki '' i gdy kliknęłyśmy na którys z nich , był tam spot z jakieś reklamówki , w której była maite i ... cóż ... Eddy wraz z jakimiś innymi aktorami. Nie pamiętam już jaki to był tytuł , ale pod koniec filmiku , było takie jakieś logo , jak z telenowel . więc może jednak maite rzeczywiście rozważa serial z Eddym ? Pfff... Sama już nie wiem , co o tym myśleć ... naprawdę się staram - szukam wszędzie o niej jakiś informacji ,ale wszędzie znajduje tylko wiadomości sprzed siedmiu lub dziewięciu miesięcy. Mi opadają ręce. Ale wiesz, co Leilah ? ona naprawdę jest z tym carlosem.

tak to prawfda bo pisalo o tym w swiecie seriali a on wcale nie taki sweet...

Zbuntowana192

a ten serial z Eddym to bylo "EL SENIO" czy jakos tak

Zbuntowana192

tutaj sa filmy jak Maite wypowiada sie ze tworzy pare z tym calym Carlosem, co ona w nim widzi?;p
http://www.youtube.com/watch?v=9BQKSWO4j2M
http://www.youtube.com/watch#!v=UuE3Oek6iqs&feature=related

Zbuntowana192

Najnowsze informacje o Maite pojawiają się na tej stronie - http://www.maiteperronibeorlegui.pl/

Śledzę karierę Maite i nic nie wiem o tej rzekomej telenoweli. Na YouTube pojawia się wiele tzw. famade, czyli telenowel zrobionych przez fanów i obsady jaką oni sobie wybrali. Nie oznacz to jednak, iż taka telenowela powstanie.

Carlo wydaje się sympatyczny, widać, ze jest z nim szczęśliwa. Nie nam osądzać człowieka tylko po kilku zdjęciach, Maite jest nim zauroczona i trzeba to uszanować.

użytkownik usunięty
Leilah

Czytałam ostatnio w 17 numerze ,, Bravo '' potwierdzoną informację - Maite gra w trzeciej części telenoweli ,, Mujeres Asesinas '' .

Pisałam już o tym wcześniej. Mujeres Asesinas to serial, nie telenowela. Każdy odcinek opowiada o historii innej kobiety, która zabija z różnych powodów. Maite zagra w odcinku Las Blanco, Viudas - historia opowiada o trzech kobietach - babci, matce i córce, które zabijały mężów, aby pozyskiwać ich fortunę.

użytkownik usunięty
Leilah

ach... no taaak... sorki. no to już nie wiem .no ale jak już w nim zagrała ; to może pojawią się jakieś inne propozycje współpracy ze strony Televisy. Ja nie rozumiem czemu Televisa nie chce dać jej kolejnej pełnoetatowej telenoweli ; skoro ,,Rebelde'' , ,,CCEA '' i ,, Mi Pecado '' odniosło tak dużą oglądalność na świecie.

POTWIERDZONA INFORMACJA!

Maite wystąpi w telenoweli El Triunfo De Tu Amor obok Williama Levy'ego.

Leilah

skad to wiesz?/

Zbuntowana192

Producent Salvador Mejía potwierdził właśnie Maite, bo miał przygotowaną całą obsadę z wyjątkiem głównej bohaterki. Historia będzie opowiadała o dziewczynie, która została porzucona przez własną matkę. Po latach zakłada własną agencję modelek, poznaje mężczyznę, w którym się zakochuje, ale będzie o niego walczyć wraz z matką (nie będą na początku wiedziały, iż są spokrewnione)

Leilah

ja tez to potwierdzam i nie mogę się doczekać :)

Leilah

W ramach wyjaśnienia, bo coś pomyliłam.

Agencję modelek będzie miała matka, a postać Maite będzie chciała zostać modelką. Wraz z matką będzie walczyła o postać Williama, ale on nie będzie nią na początku zainteresowany.

Leilah

ale widzę że tak sledzisz ze... hehe wow... naucz się hiszpańskiego,proszę http://www.youtube.com/watch?v=Amv-_c-kqLk Taka telenowela powstanie,zdjęcia zaczynają się 10 września!!!!

Maite Perroni szykuje się do nowej telenoweli,zdjęcia do El triunfo del amor zaczynają się 10 września!!! i wlasnie w roli głownej zagra Maite Perroni i William Levy !!!!!!!!!!! :

nihooya

ej ale beda maite i wiliam w tej telenoweli razem tak wiecie na koniec, na dobre . Matko Boska ale się ekscytuje o.O

jednak! Na nic się zdały zapewnienia Maite, że już nigdy nie zagra z Williamem. Nie minęły nawet dwa lata, a młoda aktorka ponownie spotka się z Levy'm na planie najnowszej telenoweli Salvadora Mejíi, która zastąpi Soy tu dueña w prime-time Canal de las Estrellas.

El triunfo del amor jest oparta o dwie historie. Pierwsza to El privilegio de amar, lepiej znana Polakom jako Cristina, z Adelą Noriegą, Heleną Rojo i René Stricklerem w rolach głównych. Druga to Mi rival z 1973 roku z Saby Kamalich i Enrique Álvarez Félix.

Na chwilę obecną swój udział w produkcji potwierdzili także: powracająca do Televisy Victoria Ruffo, Daniela Romo, Osvaldo Ríos i Erika Buenfil. Victoria Ruffo, o której mówi się ostatnio najwięcej, zagra postać właścicielki domu mody, którą tak fenomenalnie odtworzyła Helena Rojo w Cristinie. Nie obejdzie się jednak bez zmian. Albowiem tym razem to nie zazdrość, a miłość do tego samego mężczyzny (postać Williama) poróżnią matkę i córkę.

użytkownik usunięty
olga_skubana

hoho , dawno mnie tutaj nie było . bardzo się jednak cieszę , że maite zagra razem z wiliamem :) tworzyli świetną ekranową parę w CCEA , to pewnie i w El triunfo del amor będą . na pewno będę to oglądać . już nie mogę doczekać się premiery w TV4 .

ja też!!!