Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Wstyd się przyznać, ale słuchałam go mając 13-14 lat, gdy nie znałam jeszcze lepszej muzyki. Teraz gdy znam, widzę ogromną przepaść między tą "nu-metalową" papką a prawdziwą muzą taką jak Queen, ACDC, Rolling Stones czy Gunsi.

Ulisseska

Oj tam, oj tam.
Sex Pistols rulez;p

platyna_2

No! Sex Pistols byli dobrym zespołem. Muzycznie słabi, bo Sid nawet na basie nie umiał grać o śpiewie nie wspominając, ale ich wpływa na kulturę, modę i młodzież był ogromny.

Ulisseska

Masz Rację stare zespoły są najlepsze takie typu AC/DC,Queen, Rolling Stones, Guns'N'Roses jak powiedziałaś ... oraz zaje*iste są takie zespoły jak Aerosmith, Metallica, Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden , Judas Priest, Bon Jovi to są ekstra zespoły ... a LP jest w porównaniu do nich niczym są istotnie przeciętni do pięt nie dorastają starym klasykom Metalowym i Rockowym z resztą żaden nowy zespół im nie dorasta... ;P

indy90

Jak dla mnie moby, prodigy, thom yorke bije tą całą bandę. What can I say, lubie dołującą muzykę.

platyna_2

Może i dla ciebie ale nie są legendami , a AC/DC, Metallica, Aerosmith, Gunsi, Stonesi, Iron Maiden, Judas Priest , Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath to żywe legendy i nic ich nie pobije , a dla każdego metalowca i rockowca te zespoły to podstawa i że tak powiem świętość ... poza tym Moby to nie rock więc mi tu ich nie porównuj bo The Prodigy jest jeszcze w miarę dobrym zespołem ale pozostałe dwa nigdy nie pobiją tych legend jedynie mogą dorównać bo przebić ich się nie da...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
indy90

Zapomniales dodac do legend The Doors, a porownywanie moby, prodigy, thom yorke do wyz wym jest profanacja

hybrid_stigmata

Tamto byłą prowokacją skierowaną do indy:P

indy90

To słaby zespół a fani traktują go jak jakąś legendę rocka :P

Ulisseska

Oj też kiedyś byłam fanką:D
I to wielu głupich zespołów pomijając to co słuchała większość.
Czyli wiesz, chce tu zostać, kajne glance i takie tam.
Ja zawsze słuchałam tego co sprawiało że miałam mrowienie na łopatach
i tak pozostało
a czy to jest muzyka roku, czy wieku to już mam głęboko w pompie
ważne żeby mi się podobało:)

Ulisseska

Ciekawy jaki zespół jest słaby ... nie rób se jaj ... każdy rockowiec i metalowiec zna te zespoły od podstaw i od początków słuchania tego gatunku muzyki te zespoły które wypisałem powyżej to podstawa... bo to LEGENDY i klasyka Rocka i Metalu nie ma lepszych zespołów ...

indy90

Są lepsze zespoły.

platyna_2

Mylisz się od tych nie ma bo to LEGENDY a legend się nie podrobi i nie będzie lepszych ... jedynie inne zespoły mogą im dorównać ale lepszych nie ma...

indy90

Są lepsze zespoły.

platyna_2

Może i dla ciebie są dla mnie i dla wielu metalowców i rockowców nie ma te zespoły dla nich to świętość .... wiem o tym bo mam wielu kolegów i przyjaciół metalowców i rockowców którzy uważają podobnie ...

indy90

Jestem ateistką i wątpię by każdy rockowiec, który byłby też ateistą zapierdaIał na klęczkach dla niektórych zespołów jak w Licheniu. Tak więc ciao bambino

platyna_2

Myślę, że źle go zrozumiałaś. "Świętość" to taki obiekt kultu, uwielbienia i nie musi mieć nic wspólnego z wiarą czy religią. Np: traktujesz prodigy jak świętość, kochasz ich.

Ulisseska

Dobrze go zrozumiałam, po prostu go podpuszczam:P
Ja nie traktuję niczego jak świętość, nie kocham niczego i nikogo;]

platyna_2

To źle ... to znaczy że jesteś zwykłą ignorantką i samolubem...

indy90

O nie, nie, nie... Ignorantką nie jestem ani samolubem. Dowiedz się pierw co te słówka znaczą, bo sam pięknie prezentujesz te cechy twierdząc, że zespoły, których w życiu nie słyszałeś są na bank gorsze od Ejsidici itd. Pieprzysz jak mała Andzia w parku. Więc wybacz, ale nie będę z Tobą gadać, bo jesteś zwykłym ignorantem, który nie potrafi otworzyć umysłu na milimetry. Ograniczony chłopak jesteś i tyle.

Ulisseska

Masz rację Ulisseska właśnie o to mi chodziło większość metalowców i rockowców wielbi te zespoły taka jest prawda bo to pionierzy tej muzyki więc szanować ich trzeba ...

indy90

Ja ich szanuję, ale również nie wykluczam tego, że są lepsi od nich. Ty natomiast narzucasz wszystkim swoje pierdoIety i mamy się tego trzymać? nie. Gadaj zdrów Pimpuś i tak jesteś ignorantem.

platyna_2

No widzisz dla ciebie mogą być lepsi od nich dla mnie nie bo przesłuchałem już wiele nowych zespołów i żaden nie był w stanie według mnie pobić starą klasykę to kwestia gustu ... i przestańmy się w końcu sprzeczać o byle co.

indy90

Przesłuchałeś wiele, ale nie przesłuchałeś wszystkich:-) Tak więc ignorancją byłoby stwierdzenie, że współcześni są i będą be. Ciekawe jak to będzie wyglądało za 50 lat... Wiesz, idąc Twym tokiem myślenia wszyscy powinni dzisiaj słuchać Bogurodzicy bo jest stara...

platyna_2

No i znowu mnie zrozumiałaś ja nie mówię że współczesne zespoły rockowe i metalowe są złe i kiepskie NIE co niektóre są naprawdę dobre np taki Sabaton, Nightwish, Korn, Limp Bizkit i wiele innych to są dobre zespoły tylko chodzi mi o to że tym zespołom daleko do klasyków i legend kto wie może za 50 lat będzie inaczej ale Legendom trudno dorównać ... myślisz że ktoś zastąpi króla Rock'N'Rolla elvisa Presley'a czy Króla Pop-u Michaela Jackson'a tych ludzi nie da się podrobić oni są niezwykli są ikoną muzyki są legendami o których się nie zapomina , ludźmi którzy zmienili świat muzyczny , są oni nie do zastąpienia i podobnie jest z klasyką rocka i metalu oni też są niezwykli i nie do zapomnienia ich muzyka będzie żyła wiecznie jeszcze przez wiele pokoleń podobnie jak Elvis czy Michael ...

użytkownik usunięty
indy90

Ale Ty pieprzysz. Ograniczasz się do jednego gatunku, zresztą, zespoły, których słuchasz, to zwyczajny kał dla masowego odbiorcy. AC/DC to nie jest legenda, przykro mi. Legendą możesz nazwać My Bloody Valentine czy Throbbing Gristle, ale Ty o tych zespołach nigdy nie słyszałeś i nigdy ich nie usłyszysz, żyjąc sobie dalej w swym ograniczonym światku.

"co niektóre są naprawdę dobre np taki Sabaton, Nightwish, Korn, Limp Bizkit" - to zwykła chałtura, owszem, dla gimnazjalistów może to być dobra muzyka, dopóki nie zetkną się z czymś lepszym. Dużo lepszym. Bo świetnej muzyki jest mnóstwo, trzeba ją tylko znaleźć.

Co do ostatniego zdania, to osobiście muszę stwierdzić, że klasyka jazzu, techno czy hip-hopu jest najlepsza, bo to w końcu klasyka! Tak, ironizuję.

A'propos, czego dokładnie słuchasz rocka i metalu? Hard rocka, heavy metalu i nu-metalu?

Niestety mylisz się AC/DC to Legenda byłem na ich koncercie i wiem jak było pisane na billboardach czy w telewizji mówione nawet w necie pisze że to LEGENDARNY zespół więc coś ty się nie znasz nawet każdy metal i rockman wie że to LEGENDA bo AC/DC ten tytuł otrzymali ... a słucham każdy rodzaj i podgatunek metalu i rocka ... więc znam się sporo na tej muzyce .. poza tym słucham ten gatunek muzyczny który lubię i kocham jest on dla mnie wszystkim chyba mam prawo słuchać i robić to co w życiu jest dla mnie najważniejsze nie bo wcale nie żyje w ograniczonym światku bo słucham najróżniejsze odmiany rocka i metalu od bluesa po rock i metal oraz soul R&B ... a co do tego że metal to muzyka dla gimnazjalistów to się nie zgodzę bo dla gimnazjalistów muzyką jest hip hop ... byłem na koncercie AC/DC więc mogę powiedzieć jaki przedział wiekowy był od 30-60 lat przeważała publiczność bo było to ok. 70% ludzi zaledwie 40% to była młodzież ale nie w wieku gimnazjalnym lecz liceum więc twoje teorie się nie zgadzają .... i co cię do kVrwy nędzy obchodzi że się do jednego gatunku muzyki ograniczam bo o tym gatunku jest od wielu postów dyskusja więc nie wiem o co ci chodzi problem masz jakiś czy co ...

użytkownik usunięty
indy90

wiesz taka Maryla Rodowicz spiewa od prawie 50 lat, to też legenda i trzeba ja szanowac i wielbić....tak wiemy słuchasz Metallici, AC/DC, RHCP, Bon Jovi, Aerosmith, hard rockowej klasyki, Korn, Limp Bizkit - apropo dwóch ostatnich, słuchasz może Faith No More?( protoplaści m.in. nu-metalu) to też KLASYKAAAAAA......

Dla ludzi urodzonych w 2011 roku Justin Bieber będzie klasyką, a AC/DC Metallica będzie dla nich jak dla nas Bogurodzica.

użytkownik usunięty
platyna_2

z tą Marylą to ironia była....idąc tokiem rozumowania indy90, wszyscy co zdobyli jakąs słąwę i grają więcej niz 20 lat to klasyka i legenda a to ze nic złego nie ozna powiedziec o nich to tego nie rozumiem....tak więc Bieberowi do klasyki jeszcze daleko

platyna_2

Bieber Kvrwa nigdy nie będzie klasyką bo on tylko zachwyca swoim pedalskim wyglądem napalone fanki z podstawówki ewentualnie z gimnazjum , po pewnym czasie przejdzie im i zrozumieją że Bieber to TRASH i SHIT i tyle on ma 0 własnej twórczości , 0 własnych piosenek jest po prostu 0 ... najlepiej niech Bóg zabierze jego a odda nam MJ'a bo on był artystą a Bieber jest niczym ani on śpiewać nie umie ani nic normalne beztalencie...

indy90

"Bieber Kvrwa nigdy nie będzie klasyką"
Za 50 lat będzie dla Twoich wnucząt. Otwórz swój ograniczony umysł i nie przeklinaj. Przekleństwa są zarezerwowane dla dorosłych.
"on tylko zachwyca swoim pedalskim wyglądem napalone fanki z podstawówki ewentualnie z gimnazjum"
A gówno cię powinno obchodzić czego słuchają napalone dziewczyny z gimnazjum. Piszesz ciągle, że trzeba być tolerancyjnym w stosunku do wykonawców i gustów a sam się nie potrafisz dostosować do tego? Czyli co, wszyscy mają być tolerancyjni w stosunku do Twojej najważniejszej na świecie osoby? Mamy ci ołtarzyk zrobić? Pomnik postawić?
"najlepiej niech Bóg zabierze jego a odda nam MJ'a bo on był artystą a Bieber jest niczym ani on śpiewać nie umie ani nic normalne beztalencie..."
Przecież Twój brat mówił, że Bóg wam oddał MJa. Podobno śpi u was na łóżku polowym. Tak Twój brat mówił... Że MJ go odwiedził...

platyna_2

Ty jesteś jednak nawiedzona z tym że MJ go odwiedził to był żart a ja teraz mówiłem serio żeby oddał MJ'a a zabrał JB bo to beztalencie ... poza tym ani moje dzieci ani wnuki o ile będę miał nie będą słuchały Biebera bo za kilka naście lat o nim zapomną poza tym nie porównuj muzyki z lat 70, 80 gdzie muzyka moim zdaniem była najlepsza bo za bardzo nie było jak jej sfałszować ludzie musieli wtedy mieć naprawdę talent , a dzisiaj co mamy XXI w. i kogo mamy Enrique Iglesiasa który w radiu i na płycie śpiewa pięknie i wspaniale a w rzeczywistości fałszuje jak głupi , tak samo jest z Usherem, Rihanną , Dodą i Lady Gagą nie umieją śpiewać bo im to nie potrzebne bo dzisiaj komputerem można tak zmienić głos że na dobrą sprawę nawet rechot żaby można zmienić w piękny wokal ... więc jak mogę porównywać klasyki z lat 70 i 80 do współczesnej muzyki jak dzisiaj talent się już nie liczy .. a co do Biebera to nic do niego bym nie miał gdyby się tak nie wywyższał i nie porównywał się do Michaela Jacksona któremu nigdy nie dorówna albo nie uważał by się do współczesnego Kurt'a Cobaina bo to naprawdę jest szczyt chamstwa bo on im nigdy nie dorówna ani w mniejszym ani w większym stopniu ...

indy90

Buuuuuu

użytkownik usunięty
indy90

"tyle on ma 0 własnej twórczości , 0 własnych piosenek jest po prostu 0" - nie, Ty jesteś zerem, hejtując Biebera, bo tak jest "modnie". Posiada on własną twórczość w przeciwności do Ciebie, a to, że jest to kupa, to już inna sprawa.

Nie nie ma własnej twórczości bo piosenki on sam żadnej nie napisał śpiewa utwory czyjegoś autorstwa piszą mu teksty bo na tyle inteligentny nie jest by samemu coś napisać on myśli tylko że wszyscy się będą podniecać jego wyglądem ... wygląd się nie liczy potrzebny jest talent a on talentu ma niewiele ...

użytkownik usunięty
indy90

Twoja wikipedia, którą lubisz przytaczać, twierdzi coś zupełnie innego. Dlaczego oceniasz jego inteligencję, nie znając go, nie rozmawiając z nim nigdy? Hejtujesz Biebera, bo jest teraz to modne, ale jak ktoś jedzie po ulubionych zespołach metaluszków to wielkie oburzenie.

Bo Biebera prawie cały świat gnoi ... a wiesz dlaczego ja go nienawidzę nic do niego bym nie miał gdyby się tak nie wywyższał bo porównuje się do Michael'a Jacksona do którego mu daleko i nigdy nie przebije jego twórczości bo MJ był wielki ... oraz to że porównuje się do Kurta Cobaina naszych czasów to mnie najbardziej wkvrwia u niego że porównuje się do kogoś kim nie jest ...

Najlepszym komentarzem na to wszystko są słowa Ozziego Osbourna "Who the F*ck is Justin Bieber" co świadczy że większość ludzi ze starszego pokolenia nawet nie wie kto to jest i bardzo dobrze żałuję że go znam bo wtedy miałbym go głęboko w d*pie ... Biebera wielbią tylko napalone dziewczynki z podstawówki później tym dziewczyną przejdzie szał na Biebera i zaczną słuchać lepszej bardziej konkretnej muzyki a o Bieberze zapomną bo słuchają go tylko ze względu na jego wygląd a nie patrzą na niego cukierkowo pedalski głosik ... Bieber miał 16 lat jak zaczynał karierę a głos ma jak baba to nawet ja mutację przeszedłem szybciej od niego ....

użytkownik usunięty
indy90

"Bo Biebera prawie cały świat gnoi" - jakoś w Stanach Zjednoczonych go nie gnoją. A ludzie po nim jadą, bo jest taka moda teraz. Przytoczysz wywiad czy cokolwiek, w którym Bieber porównał się do Jacksona? Może się po prostu na nim wzoruje czy tam jest jego idolem? Oj, Cobain i Bieber to ta sama liga.

Tyle że później Ozzy wystąpił z nim w reklamie. A skąd wiesz, że w końcu przestaną go wielbić?
"zaczną słuchać lepszej bardziej konkretnej muzyki" - masz na myśli kupę pokroju AC/DC czy Limp Bizkit?
"o Bieberze zapomną bo słuchają go tylko ze względu na jego wygląd a nie patrzą na niego cukierkowo pedalski głosik" - skąd wiesz, dlaczego go słuchają? Wszystko wskazuje na to, że jesteś jego fanem, skoro tak dobrze znasz to środowisko.
"Bieber miał 16 lat jak zaczynał karierę a głos ma jak baba to nawet ja mutację przeszedłem szybciej od niego" - aaa, czyli chodzisz do gimnazjum. Rozumiem, wszystko jasne. Wyrośniesz z AC/DC, zobaczysz.

Mylisz się nigdy nie wyrosnę.. Moją miłością jest metal.. i zawsze pozostanie.. Bieber to kupa SHITU i tyle. I nie nie chodzę do gimnazjum mam 21 lat do gimnazjum to może raczej ty chodzisz skoro tak bronisz Justinka.. Dla mnie jest on niczym i tyle. Słucham to co lubię i kocham a nie wy będziecie mi co chwila wmawiać że "Wyrośniesz z AC/DC, zobaczysz" .. Wyrosnąć nie wyrosnę jak już mój gust muzyczny może poszerzyć się o nowe zespoły metalowe ale przestać nie przestanę słuchać to czego słucham.

Tak tylko AC/DC to LEGENDA poczytaj se w necie albo popytaj metali czy rockowców to samo ci odpowiedzą to nie chodzi o długość grania lecz o ich twórczość ich koncerty które zbierały najwięcej publiki itp. podobnie jest z Metalliką , Aerosmith... to klasyka którą trzeba szanować , a ty platyna przestań porównywać do Bogurodzicy wtedy to jeszcze dobrej muzyki nie było dla mnie prawdziwa muzyka zaczęła się i największa rewolucja była w latach 60, 70 i 80 i to głównie za sprawą Metalliki którzy stworzyli taki gatunek jak Thrash Metal , właśnie AC/DC , Aerosmith a przede wszystkim największy przewrót muzyczny zrobił Michael Jackson to on zmienił świat muzyki na lepsze bo on jest po prostu KRÓLEM a jego muzyka będzie jeszcze żywa przez wieki podobnie jak muzyka Metalliki , AC/DC i Aerosmith bo to zaj*biste zespoły i tyle ... podobnie jak Samael i My Dying Bride...

indy90

I znowu to samo... Jakieś inne argumenty podasz oprócz "popytaj metalowców"?

platyna_2

Skoro mnie nie wierzycie to się popytaj mądralo tak samo ci odpowiedzą ... i kończę z tobą te głupią rozmowę bo ty żadnej mojej opini do wiadomości nie przyjmiesz więc co ja się będę produkować...

indy90

Pies mojej babci nosi metalowa obroze i jak mu sie spytalam, czy zeppelini graja metal to kichnął i parsknął.

użytkownik usunięty
indy90

"ich koncerty które zbierały najwięcej publiki" - na koncertach Lady Gagi też jest mnóstwo publiki. Ale co tam, jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić!
"to klasyka którą trzeba szanować" - szanować należy dobrą muzykę, a nie kał dla masowego odbiorcy.
"Metalliki którzy stworzyli taki gatunek jak Thrash Metal" - po pierwsze: KTÓRA; po drugie: nie stworzyła, thrash był już wcześniej, Kill 'Em All jest niby uważane za pierwszy album thrashmetalowy, ale wcześniej był Venom, a to, co grał Venom można uznać za thrash.
"przewrót muzyczny zrobił Michael Jackson to on zmienił świat muzyki na lepsze" - aha, czyli komercja dla Ciebie to to, co w muzyce najlepsze.
"muzyka Metalliki , AC/DC i Aerosmith bo to zaj*biste zespoły i tyle" - Metallica się skończyła po roku '88, AC/DC i Aerosmith to kupa.

Metallica się skończyła po 88 chyba tylko dla ciebie najlepsza płyta Metalliki to Garage jest najbardziej ceniona i szanowana przez fanów zespołu dlaczego bo była nagrana w pełni w Garażu stąd nazwa a nie w studiu stąd inne brzmienie piosenek ... a druga sprawa to najlepszy i najbardziej wpływowa trasa koncertowa Metalliki z Symfoniczną Orkiestrą która zaczęła się w 1999 a skończyła 2000 ... a te koncerty to największe życiowe dzieło Metalliki poza tym również albumy Load, Reload, Garage i St.Anger są najlepiej sprzedającymi się albumami więc twoje twierdzenie że Metallica skończyła się 88 r. to twoje zdanie ale nie większości ludzi , a co do AC/DC to świetny zespół a ich wokalista który już niestety nie żyje od 30 lat został sklasyfikowany na 5 miejscu natomiast Steven Tyler z Aerosmith na 3 miejscu zostali sklasyfikowani jako najlepsi wokaliści Rockowi Wszech czasów przez najbardziej wpływowy i znany magazyn w USA który się muzyką rockową i metalowa zajmuje od wielu lat a nazywa się Hit Parader ... więc dla ciebie to tylko kupa bo wg ciebie większość ludzi słucha gówna bo sklasyfikowali wokalistę AC/DC i Aerosmith na 5 i 3 miejscu takie jest twoje myślenie to od razu możesz powiedzieć że większość ludzi na świecie nie ma gustu bo słuchają AC/DC, Aerosmith, Metallikę z tego założenia ty wychodzisz a słucha się muzyki którą się lubi słuchać ja słucham rock i metal i tobie nic do tego ty możesz sobie uważać że ta muzyka to gówno ja nie ...

użytkownik usunięty
indy90

Nie znasz Metalliki, jak widzę. "Garage, Inc.", bo tak brzmi pełna nazwa, nie jest najbardziej szanowana przez fanów. I nie została nagrana w pełni w garażu, wiem, teraz się oburzysz, ale przykro mi, panowie tytułem chcieli tylko nawiązać do starych czasów, gdy nie byli mainstreamowi i coś tam tworzyli.
Ok, jeśli chodzi o najlepszy koncert Metalliki, to każdy bardziej zorientowany fan powie, że odbył się w Seattle w '88 roku. Mniej więcej w 2000 roku Hetfield piszczał, nie śpiewał, więc nie ma mowy o najlepszych koncertach. Zresztą, z orkiestrą był tylko jeden koncert, nie cała trasa, tak więc mylisz się.
No, beka, nie znasz Metalliki sprzed 1995 roku i chcesz się na ich temat wypowiadać? Daruj sobie. Te albumy to komercyjne gówno już, niestety, a St. Anger nie da się słuchać. A najlepiej sprzedającym się albumem Metalliki jest Master Of Puppets, o ile dobrze pamiętam.
No i co mnie obchodzi zdanie większości, skoro gówno wiedzą? Słuchają ciągle tych samych pięciu zespołów, żeby przypadkiem nie trafić na coś nowego, więc nie rozwijają swego gustu.
Dobra, teraz AC/DC: nie, to nie jest świetny zespół. Z tego, co napisałeś, wynika, że nie mają już wokalisty, a jednak mają Johnsona. Jak już uwielbiasz jakiś zespół, to orientuj się nieco na jego temat.
Co mnie obchodzą rankingi? Są tam najczęściej znani i lubiani, a nie najlepsi. Od ręki mogę wymienić trzech, którzy miażdżą Tylera i Scotta.
No, tak, większość ludzi słucha gówna, bo media kreują ich gust, stąd też mają słaby. Gdyby się nie ograniczali, to znaleźliby masę lepszych zespołów, ale ludziom się nie chce.
Nie, nie wychodzę z takiego założenia, ktoś równie dobrze może słuchać AC/DC, Lutosławskiego, Komedy i Unwound i uważam, że taka osoba miałaby bardzo dobry gust.
Ja siedzę głównie w rocku i metalu, chętnie odpowiem na nurtujące Cię pytania.

Wiesz co jesteś zwykłym dupkiem i ignorantem nie będę z tobą więcej dyskutował bo próbujesz mi wmówić że słucham gówna i badziewia ty też słuchasz badziewia dla mnie mogę powiedzieć bo nie słuchasz tego co ja taki jest twój tok rozumowania próbujesz mi za wszelką cenę wmówić abym przestał słuchać tych zespołów po ci się nie podobają co ty "bóg" jesteś że kierujesz mi jakiej muzyki mam słuchać ... nie słucham tę muzykę którą kocham i szanuję z że ty nie masz do niej szacunku to nie moja sprawa ... i wcale nie jestem podatny na słowa mediów bo takie zespoły jak Metallica, Aerosmith, AC/DC to są zespoły które bardzo rzadko są w telewizji i mediach ... a np. takie zespoły jak Samael czy My Dying Bride w ogóle bo to są już prawie zapomniane zespoły ... a grają świetną muzykę ... i po raz...ostatni mówię odczep się od tego czego słucham to moja sprawa ty możesz se uważać co chcesz ... a może też tak jest że ty słuchasz gówna i chcesz się dowartościować bo więcej niż połowa świata uwielbia takie zespoły jak Metallica, Aerosmith i AC/DC ... tak w ogóle Metallikę i AC/DC znam bardzo dobrze ... i najlepiej by było żebyś nie odpowiadał z tymi swoimi filozoficznymi myślami że "inni to gówna słuchają a ja nie" bo to wtedy uznam że jesteś zwykłym ignorantem i dupkiem bo nie ocenia się ludzi po pozorach ani po muzyce jaką słuchają ...

użytkownik usunięty
indy90

http://www.sjp.pl/co/ignorant http://www.sjp.pl/dupek - masz tu definicje, zapoznaj się z nimi. Tak, już wiesz, że pisałeś o sobie. W takim razie nie dyskutuj, nie masz argumentów, bezczelnie mnie obrażasz bez powodu.
"ty też słuchasz badziewia dla mnie mogę powiedzieć bo nie słuchasz tego co ja taki jest twój tok rozumowania" - jesteś naprawdę zabawny. Nigdzie nie stwierdziłem, że słucham dobrej muzyki. Nie, nie taki jest mój tok rozumowania, przepraszam.
Nie jestem Bogiem.
"i wcale nie jestem podatny na słowa mediów bo takie zespoły jak Metallica, Aerosmith, AC/DC to są zespoły które bardzo rzadko są w telewizji i mediach" - teledyski Metalliki lecą na jakichś stacjach muzycznych, reklama koncertu AC/DC chyba przez miesiąc była transmitowana w TVNie, Aerosmith bez problemu możesz usłyszeć w radiu, Metallikę i AC/DC pewnie w jakiejś Esce Rock. Aa, ostatnio znajomy, fan GN'R chwalił się, że puszczali jakieś ich największe hity w VH1. I co, media Tobą nie sterują?
Samael i My Dying Bride są zapomniane? Chyba wśród kindermetali.
"a może też tak jest że ty słuchasz gówna i chcesz się dowartościować bo więcej niż połowa świata uwielbia takie zespoły jak Metallica, Aerosmith i AC/DC ..." - staram się nie słuchać gówna, nie jestem jego smakoszem. I co z tego, że połowa świata je uwielbia? Lady Gagę czy Biebera też uwielbia połowa świata.
"najlepiej by było żebyś nie odpowiadał z tymi swoimi filozoficznymi myślami że "inni to gówna słuchają a ja nie" bo to wtedy uznam że jesteś zwykłym ignorantem i dupkiem bo nie ocenia się ludzi po pozorach ani po muzyce jaką słuchają ..." - nigdzie tak nie odpowiadałem, nigdzie tak nie stwierdziłem. Starasz się na siłę znaleźć coś, co mnie upokorzy, ale nic nie znajdziesz.
I nie jestem ignorantem, w przeciwieństwie do Ciebie, jestem otwarty na muzykę. Nigdzie CIEBIE nie oceniłem, oceniam tylko Twój gust muzyczny.
Aaa, i nie znasz się na Metallice i AC/DC, jestem pewien, że nie przesłuchałeś nawet ich dyskografii.