Uwaga! Ten post jest dla ludzi, którzy lubią LP.
Waszym zdaniem:
który z albumów LP jest najfajniejszy i
jakie 3 kawałki LP są najlepsze??
Najlepszy album to Hybrid Theory
A trzy piosenki to Numb, One Step Closer i hmmm... niech będzie Crawling
Płyta: Hybrid Theory
Piosenki: Faint, In The End, Bleed It Out (większość ich piosenek lubię) ;)
pozdrawiam
Moim zdaniem najlepszy z albumów LP jest "A thousand suns" (ale inne też są fajne !!) ;)
A najlepsze piosenki to:
The Catalist
One step closer
With you !!!
(Ale wszystkie są SUPER !!!)
Popieram maciejek93 Wszystkie albumy jak i utwory LP są ZAJEBISTE!!!! xD POZDRO DLA FANÓW LP!!! xD LP FOREVER!!!
Z płyt... chyba Meteora, choć HT zaraz za nią.
A co do utworów - nie umiem wybrać trzech najlepszych gdyż wszystkie są świetne. Natomiast osobiście uwielbiam From the inside.
No racja. Ciężko wybrać. Osobiście wypisałem trzy utwory, których najczęściej słucham ostatnio. Z kolei jeśli chodzi o tekst, to wybrałbym zupełnie inne i ogólnie też zależy od nastroju wszystko ^^
Ja slucham wszystkiego. Ostatnio przekonałam się do Living Things. Piosenki: Skin to Bone, Victimized, I'll Be Gone.
Mój ulubiony album Linkin Park to Living Things, choć lubię wszystkie Ich albumy :)
Ulubione utwory to: In My Remains, somewhere I Belong, Burning In The Skies, In The End. Pozdrawiam :)
Najlepsze 2 pierwsze albumy, czyli hybrid theory i meteora, a piosenki to hmmmm crawling, a place for my head, from the inside, faint. O kurcze to już 4, ale 3 to za mało żeby wybrać, przynajmniej 5 i byłoby ok :D
hmm... wszystkie albumy są świetne ;D
ulubione kawałki:
*NUMB
*CATALYST
*IN THE END
*CASTLE OF GLASS
*NEW DIVIDE
*LEAVE OUT ALL THE REST
i wiele, wiele innych ;)
pozdrawiam ;D