Ostatnio zauważyłam podobieństwo pomiędzy nią, a Ellen Page... Parę lat różnicy jest, ale
jakoś tak mi się kojarzą ze sobą
Nie dostrzegam tego ale nie wykluczone bo to wyjaśniałoby fakt dlaczego obie mi się na równi podobają:-). Razem zagrały w Super i nie zauważyłem między nimi podobieństwa. Najwyraźniej nie są aż takimi "bliźniaczkami" jak Ashley Judd i Katherine Heigl:-)
A jednak postanowiłem przejrzeć zdjęcia wujka Google'a i przyznaje że są podobne:-). Najwyraźniej co innego zobaczyć je w filmie gdzie nie grają w jednym kadrze a co innego zobaczyć zestawienie fotek obu pań:). Co za tym idzie oficjalnie uznaję je za kolejne "niespokrewnione bliźniaczki w różnym wieku" jak Ashley Judd i Katherine Heigl albo Robert Downey Jr, Jeffrey Dean Morgan i Javier Bardem choć to akurat trojaczki :-). Swoją drogą ciekawe czy jest gdzieś lista takich aktorek i aktorów podobnych do siebie??
Tak, co do trojaczków też się zgadzam, ale Katherine i Ashley..? hmm... Uwielbiam Kath i jednak nie spokrewniam jej z panią Judd :) Wiesz, w internetach znajdziesz wszystko!
Właśnie oglądam New Girl i też to zauważyłam, aż specjalnie tu weszłam żeby zobaczyć czy nie jestem sama :D Widać nie :P
Nie jesteś :) Co do New Girl, to Zooey z kolei siostra Katy Perry i Emily Blunt :D (choć tej drugiej trochę może bardziej kuzynka)
Oglądam właśnie "The Founder" i aż musiałam sprawdzić, kto gra żonę Patricka Wilsona, bo Ellen Page wydawała mi się za młoda ;)
Miałem to napisać ewidentnie widzę w niej Rachel McAdams tylko rysy twarzy się trochę różnią ale tak to bardzo podobna.