Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
264 737 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 [www.youtube.com/watch?v...]

:))

użytkownik usunięty
River_Norton_is_gone

miodzio a kiedy bedzie premiera w polsce??

człowieku ale Super normalnie,a widzieliscie fragmęty innych filmow np. Skazani na Shawshank lub Romeo i Julia. Ludzie jeżeli to powstanie to będzie film jaki jeszcze nie było.No pomyślcie straszne gowniana fabula (jacka rozmrozili i on sie nie umie znales w normalnym swiecie) ale kurde to jest takie super ze asz sie zla w oku kręci!! Jak ja bym chail by to wyszlo nawet jezeli to ma byc najgorszy sequel swiata hehe:P

Jeszcze nie ma nigdzie daty premiery i czy wogole będzie w tym roku

River_Norton_is_gone

Jak zobaczyłam zamrożonego Jacka to zaczęłam sie śmiać, ale gdy usłyszałam te niesamowita muzyke i kolejne sceny to aż żal mi sie zrobiło, że takiego filmu nie będzie ;)

River_Norton_is_gone

Nie no, najlepszy fake trailer jaki w zyciu widziałem. Świetnie wplatane sceny, nawet profesjonalny angielski lektor wziął w tym udział ( czy też podstawiony z jakiegos filmu?? ). No i fajny mix Celine Dion :D

MlodY

racja... są tam sceny z innych filmów, ale to nie zmienia faktu, że śmiesznie sie to ogląda :P Film był by pewnie zupełnie inny i skończyło by się to klapą :P pozdrawiam :D

Rever

Jak tylko zobaczyłem w tym zwiastunie na samym początku jak oni tymi takimi maszynami badali titanica to od razu sie kapnąłem że to sceny z filmu głosy z głębin. A potem Jennifer Conelly, Jamie Lee Curtis (jak je zobaczyłem to miałem taką pompe) no i Romeo i Julia , Jack z laską (fajnie że podczas tej ucieczki miał czas na miłość) i musical Titanic hehehehe dobre. Zgadzam się z tym że jak to powstanie to fabuła będzie strasznie gówniana.

użytkownik usunięty
River_Norton_is_gone

WCALE BYM SIĘ NIE ZDZIWIŁ, GDYBY NAKRĘCILI DRUGĄ CZĘŚĆ. TERAZ ROBI SIĘ SEQUELE WSZYSTKICH FILMÓW, NAWET TYCH, KTÓRE NIGDY W ŻYCIU NIE POWINNY BYĆ KONTYNUOWANE (CZASEM DLATEGO, ŻE SĄ KIEPSKIE AŻ DO BÓLU ZĘBÓW, CZASEM DLATEGO, ŻE Z TEMATU NIE MOŻNA WIĘCEJ WYCISNĄĆ).

River_Norton_is_gone

Ten filmik to rewelacja ! :) Szkoda,że nie powstała pełnometrażówka;) Ktoś ma duże poczucie humoru .Pomysł z zamrożonym Jackiem super ! A dyskotekowa wersja piosenki Dion naprawdę świetna ! Nie pomyślałbym,że nadaje się do takiej przeróbki.Dzięki za link !

River_Norton_is_gone

Super to było!!!:D:D:D:D
Aż mnie zatkało i nie wiem co napisać!!
Poprostu zajefajne!!
Pozdrowionka!!:*:*:*:*:*

Julcia1414

jezu az myślałam ze to na serio ;P i tak oglądam to i zanim sie zdązyłam zastanowić to już snułam domysły jaki to on musi być w tym filmie nieszczęsliwy że rose nie żyje etc ;P bueheheheheh ^^

rejczel

nie bedzie zadnej drugiej czesci chyba ze za 200 lat jak dzis zatonie jakis duzy statek to kiedys nakreca jakis film... hahaha ale wy jestescie naiwni

River_Norton_is_gone

Z początku myślałem, że to prawdziwy trailer, ale końcówka z Romea i Julii mnie zastanowiła. Naprawdę świetny fake, ktoś musiał mieć wieelki talent

River_Norton_is_gone

Może taki film zrobią... na życzenie fanów. Ale to by musiało do nich dojść... Tak jak w jakimś polskim serialu, że można było wybrać zakończenie :):)

edi16

Początkowo chciało mi się z tego śmiać. Później stwierdziłam, że chciałabym ten film obejrzeć. Chociaż z drugiej strony, pewnie wyszłoby z tego jedno wielkie G...O!!!

River_Norton_is_gone

Obejrzałam do końca ten zwiastun. Na samym początku wydawało mi się super, że Jack'a odmrozono, ale potem... Po co Jack'a odmrażać skoro nie ma juz ani dawnej Rose DeWitt Biukkater, ani nie ma straej Rose Dowsnon Calwert? Bez sens...:/