człowieku ale Super normalnie,a widzieliscie fragmęty innych filmow np. Skazani na Shawshank lub Romeo i Julia. Ludzie jeżeli to powstanie to będzie film jaki jeszcze nie było.No pomyślcie straszne gowniana fabula (jacka rozmrozili i on sie nie umie znales w normalnym swiecie) ale kurde to jest takie super ze asz sie zla w oku kręci!! Jak ja bym chail by to wyszlo nawet jezeli to ma byc najgorszy sequel swiata hehe:P
Jak zobaczyłam zamrożonego Jacka to zaczęłam sie śmiać, ale gdy usłyszałam te niesamowita muzyke i kolejne sceny to aż żal mi sie zrobiło, że takiego filmu nie będzie ;)
Nie no, najlepszy fake trailer jaki w zyciu widziałem. Świetnie wplatane sceny, nawet profesjonalny angielski lektor wziął w tym udział ( czy też podstawiony z jakiegos filmu?? ). No i fajny mix Celine Dion :D
racja... są tam sceny z innych filmów, ale to nie zmienia faktu, że śmiesznie sie to ogląda :P Film był by pewnie zupełnie inny i skończyło by się to klapą :P pozdrawiam :D
Jak tylko zobaczyłem w tym zwiastunie na samym początku jak oni tymi takimi maszynami badali titanica to od razu sie kapnąłem że to sceny z filmu głosy z głębin. A potem Jennifer Conelly, Jamie Lee Curtis (jak je zobaczyłem to miałem taką pompe) no i Romeo i Julia , Jack z laską (fajnie że podczas tej ucieczki miał czas na miłość) i musical Titanic hehehehe dobre. Zgadzam się z tym że jak to powstanie to fabuła będzie strasznie gówniana.
WCALE BYM SIĘ NIE ZDZIWIŁ, GDYBY NAKRĘCILI DRUGĄ CZĘŚĆ. TERAZ ROBI SIĘ SEQUELE WSZYSTKICH FILMÓW, NAWET TYCH, KTÓRE NIGDY W ŻYCIU NIE POWINNY BYĆ KONTYNUOWANE (CZASEM DLATEGO, ŻE SĄ KIEPSKIE AŻ DO BÓLU ZĘBÓW, CZASEM DLATEGO, ŻE Z TEMATU NIE MOŻNA WIĘCEJ WYCISNĄĆ).
Ten filmik to rewelacja ! :) Szkoda,że nie powstała pełnometrażówka;) Ktoś ma duże poczucie humoru .Pomysł z zamrożonym Jackiem super ! A dyskotekowa wersja piosenki Dion naprawdę świetna ! Nie pomyślałbym,że nadaje się do takiej przeróbki.Dzięki za link !
Super to było!!!:D:D:D:D
Aż mnie zatkało i nie wiem co napisać!!
Poprostu zajefajne!!
Pozdrowionka!!:*:*:*:*:*
jezu az myślałam ze to na serio ;P i tak oglądam to i zanim sie zdązyłam zastanowić to już snułam domysły jaki to on musi być w tym filmie nieszczęsliwy że rose nie żyje etc ;P bueheheheheh ^^
nie bedzie zadnej drugiej czesci chyba ze za 200 lat jak dzis zatonie jakis duzy statek to kiedys nakreca jakis film... hahaha ale wy jestescie naiwni
Z początku myślałem, że to prawdziwy trailer, ale końcówka z Romea i Julii mnie zastanowiła. Naprawdę świetny fake, ktoś musiał mieć wieelki talent
Może taki film zrobią... na życzenie fanów. Ale to by musiało do nich dojść... Tak jak w jakimś polskim serialu, że można było wybrać zakończenie :):)
Początkowo chciało mi się z tego śmiać. Później stwierdziłam, że chciałabym ten film obejrzeć. Chociaż z drugiej strony, pewnie wyszłoby z tego jedno wielkie G...O!!!