Uwielbiam jej głos, jest taki oryginalny, jest w nim coś chłopięcego, przy tym irracjonalnie kobiecego i jest on jednym z najpiękniejszych kobiecych głosów, jaki słyszałam. Lubię jej anglojęzyczne piosenki, ale zdecydowanie wolę te po włosku i po hiszpańsku. A ostatnio zakochałam się w "Se Fue"... Śliczna, ale smutna piosenka.
Masz racje ona slicznie spiewa nie znam nikogo innego zeby tak spiewal jak ona:)
Nigdy nie przestane ja uwielbiac
Mam jej wszystkie plytyi je codziennie slucham:)
Pozdrowionka:*
Szkoda że San Siro nie jest w Polsce :)
ps. czy mogłabyś poprawić daty w ciekawostkach o Laurze, bo z tego wynika że Laura tydzień po przyjściu na świat wygrała konkurs w San Remo :)
pozdrawiam
Ja też uwielbiam jej głos .Jednak najbardziej podoba mi się piosenka ,,It's Not Goodbye'' .:)Pozdrawiam
Choć może wstyd się przyznać, że nie znam żadnej z Jej piosenek poza " It's Not Goodbye " to już ta jedna piosenka wystarczy by powalić mnie na kolana. Ta piosenka chodziła za mną od dawna (jeszcze wtedy nie znałem ani wykonawcy, ani tytułu) i od dawna sprawia, że słuchając jej mam niemal łzy w oczach mimo, iż nie wiążą się z nią żadne wspomnienia / fakty. Po prostu piękna piosenka i tyle. Nie to, bym był jakimś ksenofobem, ale słuchając ten piosenki nie przyszłoby mi do głowy, że to Włoszka - tak doskonale śpiewa po angielsku, że sądziłem, iż to amerykanka, angielka lub 'coś w tym stylu'. Teraz, kiedy udało mi się zdobyć ten kawałek nie przestaję go słuchać :) Piosenka wzruszająca do głębi, przeszywająca serducho na wylot. Qualcosa di bello :)
http://www.facebook.com/#!/pages/Laura-Pausini-Polska-Poland-Polonia/14608429544 3628 MASZ FACEBOOK? DOŁĄCZ DO NAS