To że prowadzi program w kontrowersyjny i czasem obraźliwy sposob to nie znaczy ze jest pajacem.
tak naprawdę w programie nie chodzi o cały ten smiech .
pamiętacie np gdy wojewódzki zaprosił Bosaka? tego pieprzonego LPR'owca? nieźle z nim program poprowadzil .
Na próżno twój komentarz, na tej stronce grasuję banda brudasów pod przewodnictwem niejakiego lisozwierza. Zgadzam się z tobą, Wojewódzki jest bystry, nawet bardzo, ale niektórym nie podoba się styl jego zachowania i jest za to bardzo często krytykowany. Ale takie ujadanie wychodzi od bandy frajerów, którzy nie wiedzą co to jest rozrywka, na czym polega i jakimi rządzi się prawami. No cóż, za chwilę wpadnie tu wygłodniały zwierzyniec debili i degeneratów, ale mimo to pozdrawiam cię.
Tiaaa... A wiesz do kogo adresowane są programy wojewody? Do ludzi Twojego pokroju. Do idiotów, uściślając... Do ludzi, którzy kochają chamstwo i prostactwo, których interesuje i którym podoba się polski "showbiznes". Pewnie majewskiego też lubisz, co? On taki inteligentny i wykształcony przecież jest.
Wojewucki nie jest inteligentny. Jest tylko czwany. W tej swojej małej, zawszonej główce kombinuje, kogo zaprosić, by móc się dowartościować.
No i zaprasza Mroczki, Cichopki, Rosati i inne diabelstwa, po których niewinności i naiwności jedzie.
Zaprosił Dodę, a tu psikus. Dziewczyna nie dała sobą pomiatać i zniszczyła nikodema. Wtedy dopiero ukazało nam się jego prawdziwe obliczę - zgaszonego jąkały, który słowa z siebie nie umiał wykrztusić, zaczepnego cwela, którego w dzieciństwie gnębili koledzy, pseudo-dziennikarskiej mendy, która straciła przed chwilą swój imidż.
Zaprosił Leppera i znowu psikus. Andrju wyszedł z dyskusji bez szwanku, a dzielnicowy mocno stracił na swojej rzekomej "wielkości".
Najgorsze jest to, że ludzie porównują jakubka do Wojciech Cejrowskiego - znamienitego publicysty i satyryka. Wojewucki jest tylko jego marnym naśladowcą, który nie godzien jest zawiązać mu sznurowadła. Osobiście jestem ciekaw, dlaczego ta menda nigdy nie zaprosiła Cejrowskiego do programu? Bo Cejrowski z zaproszenie na pewno by skorzystał (brak mu pieniędzy).
Ale wojewucki po prostu trzęsie dupą wiedząc, że kiedy Wojtek zjawi się w jego programie, kubek zupełnie straci popularność, pogrzebie budowany w oczach idiotów imidż, zostanie zmieszany z gównem, a kto wie - może i nawet straci posadę.
Wszystko.
Jak tam wolisz brachu ;) Masz swoje zdanie, ale nie widzę sensu w przesiadywaniu na tej stronce i bluzganie jego osoby. Tak w ogóle, po jasną cholerę piszesz jego nazwisko przez "u" zwykłe. Już Ty nie sil się na złośliwość, bo żałośnie to wygląda. A Wojewódzki nie zaprasza tylko tych debili których wymieniłeś, to jedno, a drugie już nie na temat, ale jednak ważne, bo mi to zarzuciłeś - Majewskiego nie znoszę. On nie jest w żaden sposób śmieszny, tak więc porównanie nie na miejscu. A, że lubię oglądać Wojewódzkiego, nie oznacza, iż lubuję się w oglądaniu chamstwa. Chamstwo to prezentuję, przewodniczący Lepper i Ty, nazywając mnie bezpodstawnie idiotą, którym nie jestem. Widzisz, ja nie obraziłem cię ani razu, tak więc kto tu jest chamem i prostakiem? Żałosny typ z ciebie, z całym szacunkiem, dla twojej osoby.
"Wojewódzki jest bystry, nawet bardzo, ale niektórym nie podoba się styl jego zachowania i jest za to bardzo często krytykowany. Ale takie ujadanie wychodzi od bandy frajerów"
Nadal jesteś pewien, że mnie nie obraziłeś?
Nazwałeś mnie bezpodstawnie frajerem, którym nie jestem. Tak więc, kto tu jest chamem i prostakiem?;-)
Lepper to cham i prostak - fakt. Wojewucki (będę pisał wojewucki, gdyż mam na to ochotę) to jednak szczyt tępego humoru, chamstwa, prostactwa.
Wojewucki też nie jest w żaden sposób śmieszny. Podobnie jak Majewski. Obaj są żałośni. Ja również czasami dzielnicowego obejrzę, od święta (np. jak zaprasza Leppera, Tuska, Rokitę, Kondrata, Sthura, Pazurę). Ale każdy obejrzany program tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Nikodem to zakompleksiony idiota.
Jego fani to idioci to w większej części idioci - taka prawda.
Nie zaprosił debili, których wymieniłem? Czyżby nie było u niego Cichopkowej, Mroczków, Rosati i innych "gwiazd polskiego showbiznesu"? I don't think so, dude.
Pzdr.
Właściwie nic nie muszę dodawać, wszystko rzekłeś...Dodam tylko, że to ten parchaty osiołek (ten, który odpisał Johnowi Rambo i nazwał nas brudasami, zapomniałem jak mu na przezwisko)zmieszał pierwszy z błotem Ciebie, mnie i nie tylko...Zmieszał w obronie swego kalekiego guru- jakuba.
Dodam jeszcze, że to ja zacząłem pisać wojewucki z małej (a jakże!) i nie poprawnie, gdyż ktoś mądry na tej stronce powiedział, że póki piszemy czyjeś nazwisko poprawnie, póty coś jeszcze ów człek znaczy...Ponieważ jakub władysław nikodem znaczy tyle co kawałek kału, w który się czasem wdepnie....stąd pisowna taka, a nie inna, jasne?
Dodam jeszcze, że u jakuba władysława rozum z głupotą jedno stanowi...To wiadomość dla tych, którzy tego cymbała uważają za "piekielnie inteligentnego";-)
A ja lubię gościa, co mi tam WOJEWÓDZKI RULEZZZZZZZZZZZZZzz
AAAAAAAAAAAAAAAA jak boli lisoszakal nie bij mnie. Nie rozumiem sensu krytykowania osoby,która odnosi się pozytwnie do KW. Po jasną cholerę tu siedzicie? "Dodam jeszcze, że u jakuba władysława rozum z głupotą jedno stanowi...To wiadomość dla tych, którzy tego cymbała uważają za "piekielnie inteligentnego";-) ile razy to już pisałeś? po co to? lepiej ci?
Jak mawiał Brudny Hary : "Z prawdą jest jak z dziurą w dupie każdy ma swoją" Ja też mam swoją prawdę.
PS.
nie szkoda wam czasu, czatować na stronie KB i krytykować namiętnie,
niby w czym jesteście lepsi od Kuby aha wiem w chamstwie no i w "inteligentnych" postach (patrz wyżej)
Ok ten kierunek dziennikarstwa to kubizm? :) Powodzenia(bez sarkazmu)
I tak nie rozumiem tej filozofii krytyki. Fani ? on ma tylko widzów jak napisałeś (ślepi, głusi, głupi) obrażasz widzów, fani to stoją pod domem z plakatami.Jednak nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Tworzysz stereotypy które ograniczają horyzonty.
PS. Radzę "szlifować" pióro na ambitniejszym temacie, sorry ale krytyka i ciągłe epitety to nie wszystko... pozdro.
Wiem, wiem, że to żaden temat, wiem że ambitniejszym tematem jest Cypisek-syn Rumcajsa...ale z nim tak już jest, że jak zaczniesz to nie możesz przestać go kopać :-) Sama przyjemność...Bałbym się (o niego!) spotkać go na ulicy, serio!
PS- Olśniło mnie i napisałem to na wu-pe...Facet ma syndrom Kononowicza, co to znaczy? Ano to, że jest beznadziejny, tragiczny, rozpaczliwy, żałosny i się kompromituje na każdym kroku ale on jedyny tego nie widzi.po prostu nie zdaje sobie sprawy ze swej beznadziejności.
PS- Taki z Konona polityk jak z kubka władysława dziennikarz i szołmen...i z tym każdy musi się zgodzić.Każdy!
pozdro...
Ty "znaczy tyle co kawałek kału, w który się czasem wdepnie". Mówisz o sobie. Nie kompromituj się bo nie dorastasz Wojewódzkiemu do pięt chłopczyku. Dobraliście się do pary z "zaczepnego cwela, którego w dzieciństwie gnębili koledzy" jak sam o sobie mówi i jakieś wypociny piszecie.
Do Ja żal mi trochę ciebie nie lubisz KB , a ogłądasz jego program?
po co? ja jak czegoś nie znoszę to nie oglądam proste?A tak poza tym mamy demokracje każdy debil może mieć swój program . Chyba nie powiesz wracaj komuno? I jeszcze jedno Cejrowski był u Wojewódzkiego.
Dodam, że na wp.pl jest news o nim i o "Playboyu".90% opinii to miazga jak zawsze...Miazga! Naród (ta inteligentna część) ma moje poglądy!
Po prostu naród go już nie trawi...Koleś jedzie w kółko z tym samym "żartem", w koło Macieju ten sam scenariusz...JEST ZAWSZE TAKI SAM! (debil jeden) To tak jakby piosenkarz śpiewał tylko jedną piosenkę.
Naród go miażdży...i pomalutku wykopuje...
PS- ponoć to impotent :-))) stąd to jego pieprzenie o SEXIE w kółko...Niewyżyty, prawiczkowaty impotent...Założę się, że jest impotentem od dziecka :-))) /tak ludziska godojom, wierzę im!/
Szakalu, oj Szakalu, czy Ty nie widzisz swoich postów, które z każdym dodatkowym, stają się jeszcze bardziej żałosne i pozbawione jakiekolwiek logiki? Nie wierzę, że jesteś aż tak zaślepionym krytykantem. Spójrz na całe swoje dzieło z neutralnej strony. Nie ma nic do ciebie, ale jak wchodzę tutaj i przeglądam wszystkie tematy, naprawdę nie mogę uwierzyć, że mógł to zrobić zdrowy i dorosły człowiek, któremu nie brak oleju w głowie. Powiem szczerze, że nawet gdybym nie przepadał za Wojewódzkim i tak uznałbym cię za gorszego jegomościa. Ileż można? Jesteś jak jasiu śmietana z Onetu. Nikt go nie chcę tam oglądać, ale jednak on na przekór wszystkiemu, zasypuję portal debilnymi komentarzami. Zarzucasz Wojewódzkiemu, że się kończy, że lada chwila wypluję go naród, ale czy nie zauważasz, że z tobą jest tak samo, o ile nie gorzej. I jeszcze te twoje kiepskie docinki, że niby jest impotentem. A co, chciał cię zerżnąć i nie mógł mu stanąć? Jeśli nie, to skąd wiesz? Ja się pytam skąd? Otóż z znikąd. Równie dobrze Ja mógłbym cię obarczyć takimi zarzutami i co będzie ci wtedy lepiej? Wierzysz ludziskom? Ja też np. czytałem jak jakiś kolo nazywał cię nie raz skończonym idiotą, czy naprawdę mu wierzę? Otóż nie. Raczej staram się unikać nieuzasadnionym opinii kilku debili, aczkolwiek w twoim przypadku obelga byłaby na tyle aktualna ze względu na twoje denne spamowanie na niejednej filmografii. Z resztą pan poniżej doskonale wszystko podsumował, a Ty nie masz żadnych argumentów na poparcie swoich tez. Chcesz go skrytykować? Masz prawo, napisz długi tekst i zostaw to sprawę w spokoju. Niech to będzie coś w rodzaju tablicy pamiątkowej. Zostaw coś po sobie i zbieraj się do drogi, jeżeli chcesz zachować resztki honoru. Lepiej poprzeglądaj tą stronę i pokomentuj kilka wartościowych filmów, albo podziel się z kimś swoimi przeżyciami na ich temat. Tak będzie lepiej dla ciebie i dla wszystkich użytkowników. Pozdrawiam i liczę, że chociaż w kilku procentach coś do ciebie dotrze. Narka, Ja się już zmywam. Miło było.
Nieprawda, bzdura, zabobon...doktorze.
Now...listen me...Wszystko jest logiczne, bo jest pisane konsekwentnie, z sensem i jest to samiutka prawda...Nielogiczne by było, gdyby mi się nagle odwidziało i zacząłbym pisać o nim, że jest cool/
Jasiu Śmietana to prowokator i bardzo często pisze żenujące banialuki, a potem pewno sobie odpisuje na swój post...Choć miał kilka dobrych wejść i wstawek.
Ja nie jestem prowokatorem, ja wypowiadam wojnę chamom, debilom, karierowiczom i ludziom bez jakiegokolwiek skilla-umiejętności/zdolności równe zeru...Osłom, które sobą nic nie reprezentują, pieprzinym Nikodemom Dyzmom.A wojewucki jest idealnym tego przykładem.
Facet ma 44 lata, więc nie jest ogierem, poza tym facet ważący ok.55 kg-brak dobrego pożywienia (szczyci się, że jest taki obleśny), niespełniony, nieszczęśliwy tym bardziej nie jest ogierem.Skąd to wiem jeszcze? a skąd to wiedzą wszyscy? Wejdź na dół, na wu-pe...Po prostu Mucha mówiła, że siusiorek kubka raczej nie staje (nomen omen) na wysokosci zadania.
Nie nazwałbyś mnie debilem, gdybyś mnie widział w TV, czy słyszał gdzieś...Ja widziałem władysława w TV, słyszałem w radio, czytałem w newspaperze...Opinia moja o nim...DEBIL ciężki!
Ja nie jestem głupi, ja nie oglądam wojewockiego, bo wiem jaką szmirę ludziom sprzedaje...A Ty, dlaczego go bronisz, hmmm? Idol?Jesteś fanem przaśnego humoru pana Zdzisia spod budki z piwem o IQ ok.45?
Dziś niewiele ludziom potrzeba...patrz-wojewocki jest też symbolem sexu ;-)))sesja w Playboyu...
nara...(Tobie było miło, wiem...)
moim zdaniem już większym chamem jest Cejrowski (odc z Frytka), juz wojewodzki sie lagodniej z nia obszedl.
Już tu pisałem o Wojtku.
Cejrowski coś sobą reprezentuje, jest postacią barwną, wyrazistą, kontrowersyjną ale coś sobą reprezentuje na Boga!!! Coś wie, coś umie, coś potrafi! Dużo więcej, niż coś!
Facet jest pisarzem, dziennikarzem, podróżnikiem, autorem specjalistycznych książek, pasjonatem, wybitnym specem od południowoamerykańskich Indian, członkiem NATIONAL GEPGRAPHIC...Po prostu gość ma dziedzinę, z której jest wybitny.
Jakub nie umie totalnie nic!
Wojtek to super kolo i odważny gringo! Organizuje wyprawy w szaleńcze i dzikie miejsca, to jest gość! Jakub Władysław najdalej to był w Mielcu swoim PORHE z kilkoma sztangami szlugów! :-))
Jakoś go nie widzę w dżungli pełnej insektów i innych cudów, a Ty go widzisz? ;-) Bo ja nie! :-)
Więc to co wolno wojewodzie-Wojtkowi, to nie tobie smrodzie-jakubowi...oki?
A co do Frytki...Oczywiście, że to jest odpowiedni poziom dla jakuba władysława nikodema, dodam jeszcze Paris Hilton, siostry Olsen i Victorię Beckham...
Wszystkie razem nie przeczytały w życiu żadnej książki! Przy nich jakub władysław jest mózg!
Przeczytał "Rogasia z Doliny Roztoki" i "Chłopców z Placu Broni", dobry jest, dobry...!
Przy Frytce wymiata...;-)))
Widze ze dzielisz ludzi na rownych i rowniejszych. Moim zdaniem chamstwo nie przystoi ani wojewodzkiemy ani cejrowskiem ani dresowi. Twoje myslenie przypomina mi myslenie raskolnikowa.
wojewódka, a Cejrowski...
Znaj proporcje, Mocium Panie...
wszystko!
ps- łatwiej tolerować chamstwo muzyka, czy chirurga (bo są sytuacje, że nerwy puszczają), niż wojewódki albo pijaczka, któremu się kończy dykta.
Wielu wielkich miało wyskoki i bluzgało na prawo i lewo.
wojewódki małość jest tak wielka, że morda w kubeł!!!!!!!!!!!Nie ma prawa mieć żadnych praw!!!!
nie mozesz sobie odpuscic?? przeciez mozesz nie ogladac jego programow bedziesz mniej sie denerwowal. ja tego co mnie nie interesuje, nie ogladam. proste...
Jak bym oglądał jego programy to bym co tydzień musiał mieć nowy telewizor, a ja co tydzien musiałbym mieć nowy kij golfowy! :-)))
Mam alergię na tego infantylnego zgreda i tyle!!
Wystarczył mi jeden odcinek "Klanu", jeden odcinek "Tańca z gwiazdami"...Mam swoje zdanie o tych szmirach.
Tego młotka widziałem dawno temu w TV, czasem mnie wystraszy jak jest zapowiedź jego cyrku na tvn, widziałem tylko kilka linków w necie (z bólem śledziony). Makabra!
dobranoc!
Jak bym oglądał jego programy to bym co tydzień musiał mieć nowy telewizor i co tydzien musiałbym mieć nowy kij golfowy! :-))) teraz lepiej brzmi...:-)
dobranoc i tyle! /zmęczenie/:-)
a co masz do "tanca z gwiazdami"?? ja lubilam ten program i nie uwazam ze byl szmira, a nie uwazam sie za przyglupa ( co wiecej nawet czytam ksiazki)
był i niczym specjalnym się nie popisał, ale czego można wymagać od człowieka który udaje że nie nosi obuwia i cały czas pije jakieś zioła, że nie wspomnę już o jego homofobii
a o panu Wojewódzkim szkoda się tu wypowiadać, gdyż niedowartościowani chłopcy zaraz to skomentują, na jedno moje pozytywne słowo dając pięć chamskich wypowiedzi,
szkoda,że nazywacie go debilem, chamem itp, a sami reprezentujecie tak niski poziom
ciekawi mnie jeszcze czy parę osób tu obecnych zajmuje się czymś w życiu prywatnym, czy cały swój czas poświęcają na komentowanie (niepochlebne oczywiście)osoby pana Wojewódzkiego
Poczytaj synuś jego książki i artykuły, posłuchaj jego świetnych audycji w pr.1 PR, etc...Wtedy pogadamy, oki?
Dla takich jak Ty Jim Carrey to li tylko Ace Ventura, Jackson to wybielony miłośnik chłopców, a JFK pies na baby...Wniknij trochę głębiej synuś ale nie grzeb za głęboko, oki? Narazie oceniasz ludzi powierzchownie.
O panu Wojewódzkim??? No comment...
Póki co to-to jest niedowartościowane, co widać z tego-tego zachowania i tak już pozostanie. Jakub Władysław to wór kompleksów z wielkimi aspiracjami.
Nazywamy rzeczy po imieniu, nie jesteśmy poprawni politycznie, zatem debil to nie mądry inaczej, a cham to nie kulturalny inaczej.
Debil to debil, a cham to cham...
Bardzo dobre pytanie.Jeżeli się rozchodzi o mnie to w myśl zasady- "bądź dobry z czegokolwiek byle byś był z tego dobry"- cały swój czas i życie prywatne poświęcam na komentowaniu (niepochlebnym a jakże! można inaczej?) osoby chama (nie pana) jakuba władysława nikodema wojewuckiego...Ja już nie mam na nic innego czasu! ;-)))
Stary powtarzasz się i zaczyna się to robić nuuuuuuuudddddddnnnneeeeee. Czy widzisz coś poza czubkiem własnego nosa? Ileż można czytać jak się wejdzie na to forum, że "Wojewucki to jedynie wór z kompleksami", mam wrażenie, że nie masz nic innego do roboty tylko czychasz (czaisz się) aby znów komuś zaszczepić swoją negatywną opinię o tym człowieku.(?) Wytłumacz co tak Cię drażni. Czy to, że ma swój program (to nie oglądaj), że jest irytujący (nie patrz i nie słuchaj),czy może oblał Ci jeden semestr (bo słyszałam, że gdzieś tam wykłada, nie wiem czy to nie plota, ale w sumie mało mnie to interesuje). Dorobił się tylko i wyłącznie na naiwności ludzkiej. Pretensje raczej (!) powinieneś kierować do plebsu, a nie samego Jakuba. Proszę wymyśl coś innego- chętnie poczytam.
Dziękuję.
A co mnie obchodzi twoja opinia?
Jak jakiś patatajek pisze po raz n-ty, że Kubala jest mózg, pakero i super gościu, no to ja po raz n-ty piszę, że facecik ma kompleksy, jest nieuzasadnionym megalomanem, kolesiem bez jakichkolwiek umiejętności, etc. und so weiter, etc...itepe.
Trza było tu wejść wcześniej póki jeden cymbał nie pokasował postów, a teraz niech ci się chce poczytać tzw.stare artykuły, które się ostały, OK?;-)
Panna, powiedziałem na jego temat już wszystko, więc nie każ mi się powtarzać, OK? Prowokujesz mnie w tym momencie, czy co?Po prostu niech ci się chce kliknąć na "lista tematów", prawa strona ale na myszce klikasz lewym...
Nie oglądam go...A skąd wiem, że jest zerem? A stąd, że wiem że zerem jest Frytka, czy Paris Hilton (ich też nie oglądam).
Mhmmm, on jest wykładowcą przez małe "wu" i człowiekiem przez małe "cz", nie oblał mnie..."Uczelnie", na których "wykłada" jakub władysław zostawmy może bez komenarza.
Czekam kiedy wykładowcą tam będzie pan mgr inż.Krzysztof Kononowicz.
Masz rację, świętą rację co do sposobu w jaki się dorobił.Nie mam pretensji do plebsu, bo jak im się to podoba to OK.Motłoch kochający cyrki i walki kogutów był, jest i będzie...
Ale wtedy niech wszyscy się zgodzą ze mną, że facet jest prymitywną łajzą, która robi cash w najbardziej prymitywny sposób.Że to nie jest inteligentny gość, szołmen, czy dziennikarz tylko żałosny stwór w stylu Paris Hilton, sztucznie wyprodukowany na potrzeby gawiedzi.
Ten tępak nawet nie zadaje pytań spontanicznie, tylko ma wszystko wyświetlane jak pogodynek! :-)
Nie mam ochoty nic już wymyślać specjalnie dla ciebie. W mojej głowie na temat władysława nie ma już słów, odwołuję cię do postów, które się tu ostały i których nie skasowała cenzura...
postscriptum - Czyham (samo "ha" jednak, sorry), czaję się tylko na pluskwy, które dziś w nocy omal mnie nie zepchnęły z siennika! ;-) To jest dopiero robota! Więc mam co robić, spox! ;-)
to ja dzięuję ;-)
A co mnie obchodzi twoja opinia? Przyjąłeś sobie prawo do wkładania swoich opini innym, a jak tylko nie daj Boże ktoś ma inne zdanie niż ty to go "miażdżysz swoją krytyką"- Koleś ty też robisz błędy!!!! A więc nie wytykaj tu innym jakbyś był niewiadomo jakim- wieszczem pióra, który (conajmniej) napisał Pana Tadeusza. Gówno mnie obchodzi co myślisz i kim jesteś- okej? Tylko nie pie.rdol już tu takich głupot, bo rzygać mi się chce jak to czytam. Reformator się znalazł, Tylko nie wypisuj mi proszę wróć do podstawówki albo dziecko neo, bo jest to stare i ograne. Twoja frustracja tak głęboko sięga, że musisz wyżyć się tutaj? Dobra nieważne, jesteś człowiekiem w stylu: osram wszystkich, ale moje będzie na wierzchu. Pod przykrywką dużego intelektu, kryje się mały frustrat.hehehehehehehe
KONIEC
Ech stary, proszę ładnie i delikatnie, wymyśl coś innego, bo twoje wytarte frazesy są już nuuuuuuuuudddddddnnnneeee!!!!! Ileż można czytać na tym forum, że Wojewódzki to "wór z kompleksami"? No ile? Może raz to mogłoby być zabawne, ale po raz 1000? Mam wrażenie, że przyczajony niczym pająk wyskakujesz aby cedzić innym swą negatywną opinię, mi nic do tego kogo lubisz kogo nie- ALE ileż można wałkować to samo? To, że kolo ma poklask i widownię to raczej nie jego wina. To nie do niego powinieneś mieć pretensję, a do naiwnego plebsu. Tak, tak...
Ja uciekam, bo tutaj grzmi, błyska się zaraz mi światło wysiądzie. ;-)))Więcej światła...
Dziękuję. :-)))
"Pytanie- ilu jeszcze mądrzejszych od niego go stłamsiło?"
Powinno być tak- "Ilu ludzi mądrzejszych od niego stłamsiło go jeszcze?", kwestia kolejności słów , bo mógłby ktoś zrozumieć-jakiś biedny fan, że ktoś może być "jeszcze mądrzejszy od kubala" ;-))))))))
A od niego mądrzejszy jest każdy, więc to żadne halo, że ktoś jest mądrzejszy od tej chudej, ciemnej masy! :-)
Zawsze stawiam na jego rówieśnika, pana marszałka Kononowicza i wiem, że też go zakasuje merytorycznie i tak dalej...
No widzisz czyli ty tez nie jestes zadnym dziennikarzem, a Wojewodzki przynajmniej do czegos doszedl. Ma kase z pracy w telewizji, gazetach, radiu, reklam itp. Oczywiscie ktostam w ameryce zarabia miliony to on przy nim to pryszcz. Moze niech wszyscy na swiecie ktorzy nie zarabiaja milionow rzuca prace bo po co pracowac jak nigdy nie beda mieli tyle kasy co Bill Gates. Wojewodzki jest od ciebie lepszy we wszystkim a juz napewno w dziennikarstwie. A ty mozesz sobie tutaj poszczekac z nadzieja ze to cos zmieni. Chociaz nie zmieni, to moze lepiej sobie posluchaj pedofila jacksona.
Specjalnie dla lisoszakala z pozdrowieniami: http://www.wrzuta.pl/obraz/hSrmM8Riaz/mlody_wojewodzki ;-P
Pozdr.
Wałkowaliśmy już ten motyw ale dzięki za przypomnienie! :-)
Podobnież jak był tu wałkowany motyw z jakubem władysławem- bardzo, bardzo mało pewnym siebie, zahukanym i przerażonym "dziennikarzem", który próbuje prowadzić wywiad z jakimś "muzykiem"!Był link do tego "wywiadu rzeki"...
Ten temat usunął osobnik występujący teraz pt.Amon Goeth (ciekawy nick oprawcy i kata hitlerowskiego wziął sobie nasz ex-miś puszapek).
Nooo i w tym "wywiadzie" to jakub władysław jest tam jeszcze bardziej nieśmiały i zagubiony, niż pan premier Lepper na Wersalu albo pan marszałek Kononowicz w "Tok szoku".Gdyby jakub władysław został tą nieporadną ofermą co w latach 90-ch- strawiłbym go przy całej pogardzie dla tego chłystka!
Ale on razu pewnego wmówił sobie, że jest pewny siebie /hahaha/!!!Biedula musiał się bardziej cywilizować, wyrabiać, szlifować i pracować nad sobą, niż Leszek z "Daleka od szosy", czy w/w pan premier Andrew L, czy też pan marszałek Kononowicz! :-) A co nam wyszło? Jakaś wrzaskliwa kreatura, która jak mówi to zawsze głupio!Wtedy był zahukanym, wstydliwym ciołkiem i powiedział sobie- "enough, mus być cool..";-)))
A co najlepsze??? Facet mnie nawet nie może pozwać o zniesławienie, bo mówię samiutką prawdę! hahahaha!
Po co porownywac lisoszakala z wojewodzkim, nawet jesli lisoszakal jest dziennikarzem to ich dziennikarstwo jest zupelnie inne. Wojewodzki przeprowadza wywiady z ludzmiw telewizji a lisoszakal przepisuje informacje i ploty wyczytane w necie.
O dzięki!!! Chyba uwierzę, że jestem dziennikarzem! :-))
wojewucki jakub władysław ma monitorek, na który luka jak pogodynek i tak "przeprowadza wywiady".
lisoszakal, tzn.ja nie przepisuje plot wyczytanych w internecie, bo zbyt jest zadufany w sobie!
Po co miałbym świadomie zaniżać sobie markę na Film Webie?
Kiedy ostatnio było coś na necie o jakubie władysławie wojewuckim i co takiego przepisałem, hmmm? To poważny zarzut plagiatu! Nooo, wytłumacz się panna! Ja jestem czysty jak łza!
ps- chcę być pisarzem, bo dziennikarzem już byłem! ;-)
a ja lubię Wojewódzkiego i wcale on taki głupi nie jest! Wie jak kasę zarobić to czemu ma nie korzystaĆ?
POza tym wykłada gdzieś tam na uczelni i uczy studentów, to też chyba świadczy o tym, że głupi nie jest. A to, że zachowuje się czasami jak kretyn to tylko dlatego, żeby rozbawić innych ;)
ty jestes na tej stronie kononwiczem, ktoremu sie wydaje ze ejst dziennikarzem a moze nawet pisarzem.
czyli szyc tez jest debilem bo w czasie rozmowy podskakuje i sie wyglupia?? ciekawe ze masz zdanie na temat jego rozmow z ludzmi chociaz nawet ich nie ogladales. zepewne twoje ulubione filmy to te o ktorych ci ktos opowiedzial a sam ich nie obejrzales. chyba wyrobienie sobie wlasnej opini jest za trudne i lepiej liczyc na innych
Tak czytam pierwszą wypowiedź imć "Ja" i widzę, że ten facet ( "Ja", a nie Wojewódzki ) ma straszne kompleksy.
Wojewódzki jest inteligentny - to nie ulega wątpliwości. I ty chyba jakoś dziwnie ten program oglądasz skoro wg. ciebie Kuba zaprasza ludzi, żeby ich zgnoić. Kto po wyjściu od niego czuł się urażony ? Podpowiem ci : nikt. Kuba po prostu przeprowadza z nimi wywiad. Z poczuciem humoru, z żartami czasami zachaczającymi o tematy tabu, ale nigdy nie przekraczającymi granic przyzwoitości. Ty gadanie tylko o seksie ( chyba mogę to napisać, co ? Czy cenzurka ? ) etc. widzisz tam na zasadzie "Głodnemu chleb na myśli". Owszem mówi się w tym programie czasami o seksie etc., ale nie cały czas... A Cejrowski był w programie ( przyznaję się bez bicia, że całego tematu, z braku czasu, nie przeczytałem, więc nie wiem czy ktoś już o tym napisał ) i po prostu sobie pogadali. Bo na rozmawianiu ten program polega... I jeszcze jedno pytanie do ciebie : Jak można oskarżać człowieka o obrażanie innych pisząc o nim : "zaczepny cwel" ; "pseudo-dziennikarska menda"... ? Zanim zacznisz pisać o innych spójrz najpierw na siebie... Więc dobrze ci radzę : Przestań pisać tego typu komentarze na poważnych forach i idź lepiej zapisać się do PIS'u - idealnie pasujesz do tej ironicznej partii ( ironią trzeba nazwać nazwanie partii która ma gdzieś prawo nazwą Prawo i Sprawiedliwość )...
ja tez go popieram :D a jak ktos uwaza ze bosak, leper i cejrowski ze spotkania z wojewodzkim wyszli obronna reka, jak ktos nie widzi roznicy miedzy poziomem jaki reprezentuje soba wojewodzki a poziomem ludzi pokroju majewskiego czy frytki (chociaz frytce to nawet do majewskiego daleko) to ja nie mam wiecej pytan :P takich ludzi nic nie przekona i proby wyjasnienia im sprawy sa bez sensu pzdr.
Odpisuję... po latach, a Wojewucki i tak istnieje ciągle w mediach... - Nieważne, czy jest inteligentny, mądry, ładny, śmieszny... Istotne jest, że żyje w określonych ramach społecznych, gdzie obowiązuje określona kultura bycia i szacunek, podkreślam obowiązuje. Ludzie łamią zasady, regulaminy i to "przed czym mama ostrzegała". Jednak to, co robi w mediach od lat Wojewucki, przekracza wszelkie normy, w których żyjemy. Z jednej strony bardzo pragnie się wpisywać w bogate grupy społeczne [patrz: markowa odzież, markowe buty i drogie samochody], a z drugiej strony drwi z tych grup społecznych [z artystów, polityków, celebrytów medialnych, z Ukrainy]. Chce się powiedzieć: może zazdrości? - Uważa, że robi programy dla inteligentnych, że jest tolerancyjny, a tak naprawdę drwi z ich słabości lub inności. Dla mnie nie ma znaczenia, że popisuje się od czasu do czasu swoją erudycją i znajomością tematu - w końcu taki wykonuje zawód. Jego małpie [bez obrazy dla zwierząt] zachowania doprowadzają co jakiś czas do eskalacji: pobudzają, prowadzą do naśladownictwa i [o dziwo!] rikoszetem wracają i uderzają w samego Wojewódzkiego. - Wyobraź sobie Panie Wojewódzki, że takich jak Ty znajdzie się na tej samej ulicy kilku... Wszystkie te osoby, łącznie z Panem będą łamać przyzwoitość społeczną, np. obsmarowywać odchodami flagę i wieczorami biegać do lokali, aby otrzeć się o celebrytów. A fe, zero osobowości. Ps. Pana indywidualna niepowtarzalna osobowość powinna Panu podpowiedzieć, jak zmienić nazwisko: na Wojewucki - powtarzam to za Internautami. Popieram.