Spotkalam go kilka razy i niestety nie mam milych wspomnien. Bardzo chamski , arogancki gwiazdorek ,autografow nie chcial dawac ,nie wspominajac juz o zdjeciu ...fanow ma totalnie w d....
Myślę, że ktoś kto tworzy taką poezję nie może być chamski i arogancki, a poza tym to tylko człowiek. Przypomnij sobie okoliczności tego zdarzenia.Czy na pewno było to miejsce na autografy?Pan Krzysztof to oczywiście osoba publiczna i popularna jednak nie zawsze musi mieć ochotę na poufałości z fanami.Bardzo chciałabym spotkać pana Krzysztofa nawet przelotnie na ulicy, ale choć jest moim idolem to na pewno nigdy bym go nie napastowała.
zgadzam sie z Toba w stu procentach...........znam kilka osob ktore go znaja lub znaly bardzo blisko. Zadna z nich nie ma milego zdania. agresywny arogancji, zapatrzony w siebie prostak.
Znam Krzysztofa dość dobrze i jest to bardzo miły i inteligentny człowiek. Nie rozumiem ludzi którzy sie narzucaja jesli chodzi o autografy i robienie zdjec. Po co wam to? Żeby sie pochwalic innym? bzdura... pozatym nie kazdy czlowiek jest zawsze usmiechniety i musi byc wiecznie miły dla każdego.
Każdy ma czasami lepsze lub gorsze dni. Każdy ma czasami dosyć całego świata i wszystkich ludzi którzy nas otaczaja. Nie bronie Pana Krzysztofa, gdyż go nie znam i nigdy się z nim nie spotkałam, ale Ty odniosłas na nim złe wrażenie,ale jest wiele osób które jest nimi zauroczonych nawet po spotkaniu z nim , rozmowie. Może miał zły dzień, moze jest taki naprawdę, a tego dnia nie miał siły zgrywać pozy wrażliwego poety, a moze faktycznie wybrałas niestosowny czas i miejsce na rozmowę, prosbe o autograf? Pozdrawiam goraco:)
Lubię go. "W nadobre i na złe" to jedyny aktor którego mogę podziwiać. Znam go też z "Życia Kamila Kuranta" gdzie był jeszcze lepszy. Różne stany ja też miewam. Spodziewanie się że aktor ma miłą powierzchowność w codziennej rzeczywistości jest DURNE. Aktor to zawód, rola to rola. Aktor to nie Królowa Angielska ssąca forsę z podatników. Ma prawo do prywatności udzielania wywiadów w okolicznościach przez siebie wybranych.
ja tam sie nie zgadzam.. uwazam, ze to bardzo mily czlowiek, a dzis mialam przyjemnosc *ogromna) porozmwaic z nim godzinke. Mily i madry
w Realu to moja koleżanka robi jest wozną ,pani Gienia widziałeś ją moze,?? bo ostatnio bidula wyszła z mopem na spacer ( na 0,09 etatu kobita robiła bo troszke chora ,czasem na czworaka po sklepie latała) i nie wróciła a za mopa mi potrącą z wypłaty ehh . Jak ją zobaczysz spytaj sie co zrobiła z mopem OK??
Jeśli troszeczke pocztasz o znanych i"lubianych" mowa tutaj o królach polskich seriali o baronach polskich sitkomów okaze sie ze większośc z tych ludzi to arogancke chamy i trepy na dodatek grające w serialach samych siebie lub tez kierowani przez armie ludzi od wizerunku.niewiem czy Pieczyńki jest chamem i gburem wiem natomiast jedno chloernie szkoda ze niedsotał roli złego terminatora w "terminatorze 2"ehhh.pozdrawiam.
P.S.najlepsza metoda na obalenie mitu ze polskie gwiazdy to chamstwo i prostactwo jestmianowicie taka sama zostań sławna osoba i jak juz wszystkich pozasz w świecie biznesu i pokochasz ich z całego serca co tydzień badz gościem innego tolkshow.Zawsze kategorycznie zaprzeczaj jakoby ktokolwiek z showbiznesu to cham i gbur!!!to moja rada pozdro.(zajmijcie sie czymś pozytecznym ludzissska kochani:):P