w końcu pojawil sie ktoś normalny wśród tych tuzinów amerykańskich sweet gwiazdeczek. Jestem starsza od niej, ale mimo to uwielbiam ta babke normalnie :) za jej olewającą postawę :) kibicuję jej jako aktorce, bo rozwija się, Ci którzy zarzucają jej beztalencie to okeeej.. każdy ma prawo do swojego zdania, sądzę że chyba większość nie oglądala z nią wiecej filmów niż zmierzch i wielce sie wypowiada.. co poniektórzy babrają sie w tej paplaninie i show jaki powstal po ekranizacji książki Meyer .. osobiście uwazam, że dobrze gra ( przeczytalam cala sage, i nie wiem czemu K jest tak krytykowana za role Belli.. nieraz co nieco zaleciala pochmurnym nastrojem, ale ogólnie wg mnie dobrze sie spisala ! ) Poza tym oglądnelam z nią prawie wszystkie filmy, i ta babka na prawde mi sie podoba.. Lubie ją jak już kiedys wspomnialam za jej '' styl bycia luźnym '' za to, że ma w dupie jakies premiery i strojenie sie po pas po szyje, stara sie najwyraźniej być sobą w tym zamęcie jaki ją dopadl.. Durne są wasze uwagi dotyczące ladna nie ladna, bo nie ladne to co ladne lecz to co sie komu podoba! Mi osobiscie jej uroda imponuje, jest naturalna, tajemnicza, dziewczęca.. Jak najbardziej będe jej kibicować, czekam na the runaways! to musi być ciekawa rola..
Nie wiem czemu ona się tak Wam podoba.
W ,,Zmierzchu'' się nie pokazała,jest przeciętną aktorką.
Ciągle ten sam wyraz twarzy,jakby nie mogła się wysrać.
I nie jest wcale dziewczęca.Ubiera się jak chłopak,nosi męskie ciuchy.
WŁAŚNIE DLATEGO NAM SIĘ PODOBA!!!: bo jest przeciętną aktorką, bo ciągle ma ten sam wyraz twarzy jakby nie mogła się wysrać, bo nie jest dziewczęca, bo nosi męskie ciuchy, bo wygląda jak chłopak. Już wiesz????? to k....a nie zadawaj tych samych pojeb...pytań, które po raz setny zadaje wszechwiedząca pani Batmanowa bo już mam dość!!!
sama jesteś idiotką, i to nie było do Ciebie tylko do tej wyżej, czy ja coś wspominałam o drugim koncie? naucz się czytać ze zrozumieniem!