Kora

Olga Aleksandra Ostrowska

9,2
818 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kora

sorry ale jest taka zasada wśród artystów, że oni nie godzą się na takie coś, jednemu chyba
z UK to było proponowali 1 mln dolców ale on się nie zgodził

kora się sprzedała

Schizofrenik_XXI_wieku

Ona odkrywa talenty - tak powiedziała. Talenty które w pare miesięcy potem znikają ze sceny

bandolier

Tak wszyscy to nie znikają, Enej nie zniknął, Lemon też nie.

Schizofrenik_XXI_wieku

Zrobił się z niej nędzny wycieruch i tyle. ,,Pierwsza dama polskiego rocka", to dzisiaj w zestawieniu z nią brzmi po prostu jak szyderstwo. Celebrytka wielka, co się lansuje opowieściami o ćpaniu i k u r e s t w i e. Wstydzić się należy takich rzeczy jako karygodnych słabości, a nie o nich opowiadać. Na kim ona chce zrobić wrażenie, na co bardziej zepsutych gimnazjalistach? Każdy dorosły człowiek z prostym sufitem odniesie się do tego z pogardą.
Ogólnie nie oglądam takich programów, jak to, w czym ona teraz siedzi, bo w nich jest w większości tandeta i lansowanie idiotów, ale tak ostro to promują, że czasami zdarzy mi się kawałek obejrzeć i ona po prostu zachowuje się jak skończone chamidło i pustorożec. Dzisiaj widziałem, jak wszedł na scenę koleś, który mocno fałszował, a ona sztucznie rżała jak stara szkapa na całą salę, że tego kolesia chyba zagłuszała. Rozpacz mnie bierze, jak coś takiego widzę, polska branża rozrywkowa zeszła do poziomu szamba.

Bodzepor

Popieram, wysmienicie powiedziane!

użytkownik usunięty
Bodzepor

Dosadnie i trafnie to ujmujesz.

Schizofrenik_XXI_wieku

Była to dobra artystka dałem w miarę wysoką notę 7/10. Ale gdyby nie jej występy w Must Be The Music to bym dał więcej. (O jedno więcej dałem Lady Pank, o dwa więcej Republice a o trzy więcej Kultowi z Kazikiem). Zgadzam się z twoim wywodem.

Marik1234

bruce dikinson powiedział tym gościom żeby sobie poszli gdzieś :) i jeszcze powiedział "że wielką przyjemność sprawiło mi sprawienie zawodu bbc" :)

Schizofrenik_XXI_wieku

No tak, jasne, tylko u nas są sprzedajni artyści, którzy idą jako jurorzy do talent szołów. A tak swoją drogą, akurat Must be the music jest w tej chwli jedynym porządnym programem tego typu.

Schizofrenik_XXI_wieku

takze dzisiaj juz na pewno szampana otwierasz nie? - w świetle obecnych wydarzeń