Klaudia Halejcio

5,4
3 029 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Klaudia Halejcio

A ja ją znam :P Pozdro dla Klaudusi ;*;*

martaa92

Serio znasz Klaudię?
A mogłabyś,jak Ją spotkasz pozdrowić Ją ode mnie? I przekazać Jej,że jest świetną aktorką,która ma wielki talent i zadatki na genialną aktorkę.I jakbyś mogła przekazać Jej jeszcze ode mnie życzenia wszystkiego najlepszego,powodzenia w życiu i dalszej karierze.
Ja za bardzo nie mam możliwości,żeby to zrobić,a Klaudia zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie.Nigdy wcześniej nie widziałem kogoś,kto w tak młodym wieku czułby się tak swobodnie przed kamerą i potrafił grać tak dojrzale.
Pozdrawiam.

orphe

ok, nie ma sprawy :P jak będzie na gg to jej napiszę, a później odpowiem

użytkownik usunięty
martaa92

a ja mam pytanie : Ile Klaudia ma lat ? 15 czy 16...? Bo raz mówią tak, a raz inaczej...Pozdrawiam :)

Klaudia jest z 1990 roku czyli ma 16 lat,tylko nie wiem kiedy obchodzi urodziny

użytkownik usunięty
Czarek1984

dziękuję ślicznie :) Pozdrawiam wszystkich cieplutko :)

martaa92

Cześć możesz mi podać gg Klaudii. Odezwij się moje gg:3330428

orphe

Cześć

Mam do Klaudii kilka pytań które chciałbym zadać. Możesz podać mi jej gg? Moje gg to 3330428 pozdrawiam i proszę o odpowiedz

martaa92

Siemanko... Mówisz że ją znasz... Mam proźbę mogła byś mi podać jej nr. gg.
Byłbym bardzo wdzięczny... Możesz go wysłać na moje gadu 5105877 lub na e-mail: mariusz_baa@op.pl
Z góry dziękuje...

martaa92

ejś mam prośbę podaj gg albo podaj Jej moje gg 3479243:P pliiiiiiiiiissssssssssss a wogóle gdzie Ona mieszka w jakim mieście:P??

incognito9

Mam do Ciebie proźbe wiem że masz mniej więcej 21 lat więc wnioskuje że Klaudią interesyjesz sie ponieważ podoba Ci się jej gra aktorska. Maieszka w Warszawie, z opisów (gadu) wynika że ma chłopaka i go bardo kocha.
Więc proponował bym uszanować jej prywatność... jeżeli chciałbyś jej coś przekazać to napisz mi na e-maila(mariusz_baa@op.pl) postaram się jej to przekazać, o ile nie masz już do niej nr. gadu...
Pozdrawiam...Hunter...:)

Hunter_10

Cześć Hunter...mam do Ciebie pytanie!! Czy Ty chodzisz do gimnazjum "ATUT" albo masz tam treningi????odp. WAŻNE!!! Pozdro

grubatomek

Chodze do SMS-u(liceum), a treningi man na strzelnicy WAT

martaa92

Martaa92!!Siemanko Moglabys podać mi Jej nr gg...wiem, że dużo osób chcialoby takich informacji, jak nie to spoko. Jeszcze jedno, Czy jak kręcą serial to ona mieszka we WROCKU?? Bo wiem, że jest z Wawy.....::>>Pozdro<<::...

grubatomek

Ja tez chce jej gg prosze:) To jest moje 2271678 jesli mi nie podasz to spoko

martaa92

Droga Marto!
Co z moją prośbą?Czy udało Ci się już porozmawiać z Klaudią?
Pozdrawiam.

orphe

jej numer gg to 8701074 ;p ... jak co to nie ode mnie

Sined

Już ci wierzę.Ciekawe skąd byś go znał? A po drugie,gdyby to była prawda,to
twoje zachowanie byłoby strasznie chamskie.Podawać numer na publicznym forum,nie pytając tej osoby o zdanie?Gdyby Klaudia chciała już dawno gdzieś
by go podała.
Więc spadaj stąd i nie rób zamieszania.Gdybym miał GG,to bym to sprawdził i
dopiero wtedy bym ci nagadał.
Nie róbcie drugim razem takich głupich i niesmacznych dowcipów.Klaudia to dziewczyna która zasługuje na szacunek i prywatność.Kto tego nie przestrzega ten jej po prostu nie lubi.I niech przestanie się tu wpisywać.

orphe

gościu... to numer dla fanów || gdyby ona podała swoj nr gg to by ocipiała chyba przez nieznajomych

Sined

Dla fanów? Śmieszne.To czemu nie ma tego numeru na jej oficjalnym blogu?Nie
zawracaj głowy,bo i tak nikt ci nie wierzy.A jeszcze jeśli to numer dla fanów,to niby kto odpowiada na zapytania tam wysyłane.Bo chyba nie Klaudia,skoro ona ma swój własny numer GG.
Mi tam za bardzo nie zależy na GG Klaudii,mimo że ją bardzo szanuję i cenię.Jakoś wielkiej potrzeby pogadania z nią nie odczuwam.

orphe

gosciu uwiezylo 21 osob :P ciagle ktos nieznajomy ze ja tu lezalem ze smiechu z niektorych... dobra juz mozecie nie pisac nie wyzyci ;D proste chyba jest ze ona na GG w czasie kariery nie bedzie siedziec wiec nie wiem jak tacy mogą wierzyc... smiech na sali

Sined

I po co to ujawniłeś? Mogłeś od frajerów brać kasę za to. Skoro uwierzyli w gg to zabulić by się nie wahali.

orphe

hehe Ty się najbardziej wkręciłeś chyba, nie tylko na gg pisałeś, ale i na forum hehe ;D

martaa92

hej:**mam do Ciebie wiem ze wszyscy Cie o to prosza ale jak bys mogła mi napisac na moje gg jaki jest jej gg...chciałabym Ja poznac jestem zajerstrowana na brata wiec to niejest mój nick z filmuweb niemam swojego!!prosze napppppppppisz: 5299586....mam nadzieje ze napiszesz do Mnie..buziole dla Ciebie goraco czekam:*

damian_baprawski

Ja jej nie znam noi luz:)

Doctor_CayyMan

Bo orgazmu dostaniecie od tego gg. Teraz już nawet ślinienie się do plakatu nie wystarcza tylko trzeba mieć kontakt, a najlepiej adres domowy żeby zadręczać dziewczynę i mówić wszystkim wokoło jakim to jest się "kól" oraz "trendi" bo mam gg tej co gra w Polsacie. I co z tego, że macie? Dziewczyna zobaczy, że same przychlasty wypisują do niej to sobie zmieni.

P.s. Jak by ktoś handlował moimi danymi, bez mojej zgody to już by nie żył

Individual

Spokojnie.Nikt Jej numeru GG nie zdobędzie.No chyba,że jest jakimś genialnym hakerem,ale tacy to się raczej w takie rzeczy nie bawią.A jeśliby ktoś poprosił hakera o taką przysługę,to musiałby niezłą kasę wywalić,a to byłoby raczej nieopłacalne.Bo i numer niepewny,no i nie wiadomo czy Klaudia
miałaby ochotę na gadki z nieznajomymi.Zablokowałaby po prostu wszystkich nieznajomych i po sprawie.
Adres domowy to akurat jest najprościej zdobyć.Tylko co z tego by tym fanatykom przyszło? Skończyłoby się podejrzewam na policji i odechciałoby się im takich zabaw.
Ja nie wiem jak można lubić aktorkę(w tym przypadku Klaudię),a nie szanować jej i nie rozumieć,że ma prawo do prywatności.Ja żadną znaną personą nie jestem,ale wkurza mnie,jak jakieś obce osoby znają mój adres,albo dzwonią do mnie,albo przysyłaja maile.To co dopiero musiałaby czuć Klaudia,gdyby coś takiego miało miejsce.
Opamiętajcie się więc panowie.Jest dużo ładnych i sympatycznych dziewczyn,takich jak Klaudia.A jeśli chcecie ją poznać,to próbujcie w Wawie,na planie któregoś z seriali,albo w trakcie jakichś spotkań otwartych dla widzów.
Aha,gdyby ktoś handlował moimi danymi bez mojej zgody zrobiłbym to samo co kolega powyżej.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych miłośników aktorstwa Klaudii i jej osoby.

martaa92

Zapraszam na http://klaudia-halejcio.blog.onet.pl/ :P Ja prowadzę tego bloga :P

martaa92

Marta mam pytanie, czy "TA" MAJCIA27 to rzeczywiście Klaudia?? Bo raczej zdjęcie Klaudii to napewno nie jest:/ I ten e-mail czy prawdziwy???? ..>>PoZdRo<<..

martaa92

jesli to mozliwe to tez chcialabym bardzo prosic o jej numer gg. nie po to zeby sie jej narzucac, czy robic jakies przykrosci.tylko zostawie jej wiadomosc ze jes ok i niech dalej robi to co mysli.moj numer gg to 4619618 lub adres igarak@op.pl

igarak

Witajcie kochani ! Jest mi bardzo miło, czytać tak miłe komentarze i opinie na mój temat. Jestem naprawdę mile zaskoczona.
Gg nie mam ... nie mam czasu siedzieć wciąż przed komunikatorem i rozmawiać z tysiącami osób. Sami rozumiecie ... Mam mnóstwo pracy na planie i nauki.

__ Jedynie co mogę wam podać to mój meil: klaudia.h16@interia.pl __
_____ Pozdrawiam Cię Martuś :* ____ ... Niedługo ci prześlę meilem nowe foteczki. Być może napiszę notkę na blogu --- o ile czas i ty mi pozwolicie.

Pozdrawiam was seeerdecznie !
Pa Pa

Klaudia^

martaa92

komentarz od majci27 jest fałszywy, to nie KLAUDIA go napisała! majcia27 dlaczego podszywasz się pod Klaudię? ten e-mail jest nieprawdziwy

martaa92

Dużo osób się podszywa pod to że blog ktory o niej prowadzę jest jego itd.
___ A ten meil to nie wiem czy prawdziwy czy nie ale znalazłam go na jednym z forum i myslałam ze jest prawdziwy ... __

Marta mam do ciebie sprawę... Czy dasz kiedys prawdziwego meila do Klaudii ? I czy obrazlias się na mnie ?

Papa!

martaa92

Siema
Marta albo ktos kto zna klaudie. Podajcie mi jej numer koma alno gg. Jestem jej stara znajoma! Napiszcie mi te numery na gg: 2546840 To pilne!

martaa92

mam ci wiezyc ze ja znasz
napewno na gg podasz sie za nia zalosne

virginia_virgi

siema
Ja tez chce jej gg prosze:) To jest moje 4040959 spoko i tak mi pewnie nie podacie no ale trudno

miloszmax

Ja tylko znam jej meila.

klaudia.h16@interia.pl

raz jej napisałam i po jakims czasie mi odpisała.
:D

Pozdróffka dla ciebie Klauduś !

majcia27

o matko orphe ty to jesteś prawdziwym obrońcą Klaudii.. w każdym temacie sie udzielasz ;p lol

bartek_lfc

Byłem obrońcą.Teraz już się nie udzielam.Trochę zmieniłem zdanie na jej temat.Nie jest już tak pozytywne.

orphe

Po prostu zorientowałeś się, że to puszczalska księżniczka. buahahha!!!!!!!! a co do wszystkich "fanów" jej "TTTTAAAALLLLENNNNTTUUU" ->

WASI OJCOWE CHYBA SPUSZCZAJA SIE SNIEGIEM ZE IM WYSZLY TAKIE BALWANY JAK WY!! HAHAHAHHAHA

Despero

Nie.Po prostu przekonałem się,że aktorka to z niej żadna.Można powiedzieć,że gra baaaardzooo przeciętnie.Talentu wielkiego też raczej nie ma.A jej dykcja to po prostu tragedia.Nie wiem jakim cudem wzięli ją do tych seriali.
Czyli podsumowując:moje pierwsze wrażenie było błędne,pomyliłem się.Ale,tak bywa.

orphe

skad sie wziela w serialu? znalazla sie w odpowiednim lozku w odpowiednim czasie

Despero

A skąd Ty masz takie informacje, że ona role w serialach zrobiła przez łóżko. Jak zaczynała grać w Złotopolskich to miała 12 lat. To trochę nie pasuje żeby ona z kimś spała.
Zastanów się trochę.

kingjames7

co ty role przez lozko... jeszcze mi powiedz ze do zlotopolskich nierozemiszajcie l;udzi

kingjames7

No co Ty, 12 lat to u Polańskiego by załatwiła.

martaa92

ja pierd*lę! jacy wy wszyscy jesteście żałośni!!!!!!!

blue_bird86

stary! - przeczytałem pierwsze 10-15 komentarzy patrze że dużo chce mi się spać więc zjeżdżam na dół(jakoś tak z przyzwyczajenia) i myślę sobie IDENTYCZNIE to samo - ludzie... jacy żałośni. hahahaha

matiii102222

ja się szczerze uśmiałam ;D