dobry aktor, wrażliwy, uczuciowy, delikatny, wrażliwy na piękno, przystojny (uhhh), szczery, entuzjastyczny, żywotny.
Jest przede wszystkim mega przystojny!!! jest wspaniały ;(
minka smutna, bo nie moge go mieć ;( a i malo takich... naprawde wartosciowych mezczyzn. takze pozdrawiam ;)
Owszem, mało.... :(
Ja już się pogodziłam z tym faktem - ale zawsze mogę go "mieć" jak sobie włączę ukochany film z jego udziałem:)
Ale zawsze przecież zostaje możliwośc, żeby go osobiście poznać:) Gwiazdy to wbrew pozorom, całkiem normalni ludzie:) Sama miałam okazję poznać kilka zagranicznych gwiazd i normalnie z nimi porozmawiać - dlatego nie wykluczam możliwości, że będąc w Stanach poznam Keanu i zamienię z nim parę słów:) ....Znając swój maniakalny upór i zawziętość powiedziałabym nawet, że to całkiem możliwe :P
Też bym go chciała poznać osobiście, ale to nie to samo... jako aktor to się może uśmiechnąć, lub skrzywić, że czas mu się zabiera, a zupełnie inny być prywatnie. No cóż, ale przecież pomarzyć wolno ;) mam nadzieję, że spotkam kiedyś kogoś o podobnych chociaż cechach :P i równie przystojnego :D a tobie życzę dopchania się do niego ;)
Nie dziękuję...wiadomo, zapeszanie:)
Z tego, co wiem, to Keanu nie należy do tych "gwiazdorów", którzy robią wielką łaskę że dadzą autograf czy porozmawiają z fanem.
Tobie z kolei życzę spotkania na swej drodze kogoś, kto choć w 50% będzie taki jak ON, bo to by znaczyło, że ten ktoś jest super:)
Na pocieszenie powiem, że mój mąż nie przypomina Keanu nawet w 1%, a mimo to jego wybrałam:) więc nie ma reguły:)
A ja coś dodam... Może i mało takich facetów jak Keanu ale np. Ja jestem też wrażliwym, romantycznym, uprzejmym, nie imprezującym, nie pijacym(w kazdym razie rzadko), nie pale(choc Keanu pali) chłopakiem i podobnym do Keanu z wyglądu(niemal każdy kogo znam mi tak mówi) i jakoś nie mam powodzenia u dziewczyn. W dzisiejszych czasach trzeba być pewnym siebie(wiekszosc to pozerzy) napakowanym(wiekszosc to sterydy) i najczesciej łysym, chamskim, dresiarzem, zeby miec jakas dziewczyne albo jak ma sie kase. Nie wiem czemu, ale taka jest prawda. Oczywiscie nie wszystkie dziewczyny ale powiedzialbym 80% kobiet do okolo 25 roku zycia, bo potem sie im zachciewa romantyka, bo sie wyszalały i postanowia sie ustatkować.
Pozdro i bez urazy do tych które sie poczuly obrazone.
ja się poczułam urażona, gdyż posiadam 20 lat na koncie moim życiowym i nie cierpię bogatych lalusiów, którzy uwodzą laski itp. nie lubię też napakowanych sterydów, chyba gustujesz w jakiś dziewczynach typu DOda , to twój problem. A mądra dziewczyna nie powie ci, że leci na kasę. pozdro
Nie gniewaj sie kochana bo nie mówiłem tego o tobie. Ja mówie o ogólu. Taka jest prawda. Doda jest seksowna nie zaprzecze. Ale to materiał na jedną noc. Bo pustka wełbie. Ale zauważ, że trudno dziś znaleźć pożądną dziewczyne, która zamiast cotygodniowych imprez, picia, palenie woli robic cos madrzejszego. Pewnie, że mądra powie, że nie leci na kase, ale takich mało niestety :(
Pozdro dla Ciebie za twój charakter :*
dzięki, ale ja jestem zdania, że jeśli szukasz mądrej to pewnie ją znajdziesz :) powodzenia. wiem, ze cieżko, ale dasz sobie radę. pozdrawiam
Szajbo, nie zgadzam się z Tobą. Napakowany, łysy i chamski typ nie ma u mnie żadnych szans nawet jeśli ma kasę. Jeśli chodzi o pewność siebie to fajnie jeśli facet ją posiada, ale niest ona najważniejsza. Znam baaardzo mało dziewczyn, które by się ze mną nie zgodziły, więc Cię nie rozumiem. Życzę Ci abyś znalazł mądrą dziewczynę, która doceni to jakim jesteś. Rozejrzyj się dokładnie bo takich dziewczyn jest naprawdę dużo.
Pozdrawiam:)
Dzieki :] Nie chce jednak z wami sie teraz klucic na ten temat, ale tez znam wiele dziewczyn ktore mowią mi, że ich ideałem jest wrazliwy, romantyczny, uprzejmy z poczuciem humoru facet ale jak przyjzdie co do czego to takiego ignorują i gną do tych "łysych"...
Ale dzieki za pocieszenie :)
Pozdrawiam.
Szajba myślę, że generalizujesz. To nie jest wszystko takie proste, to tak samo jakby powiedzieć: że większość pszczół lubi różowe kwiaty, a to przecież nieprawda :P (pszczoła -r. żeński :P) W każdym razie życzę ci, żebyś się zakochał :) (ze wzajemnością)
Wiesz co Szajba - ja Cię rozumiem....
Parę lat temu byłam w Twoim wieku i ubolewałam nad tym, że większość facetów ugania się za tlenionymi wywłokami, bywalczyniami klubów, wymalowanymi jak do cyrku...a mnie traktują jak kumpelę:/
Szybko jednak spostrzegłam, że takich właśnie panienek szukają wyłącznie dla szpanu i w celu 'pokazania się' na mieście czy w szkole. Po kilku latach jednak, zdecydowana większośc z nich (nie licząc tych, którzy zaliczyli 'wpadę':) ohajtała się jednak z normalnymi, myślącymi i nie puszczalskimi dziewczynami:)
Na pewno coś jest w tym co piszesz, że dziewczyny lecą na kasę. Szczególnie te młodsze, obecne nastolatki - ale to nie jest reguła, naprawdę.
Zanim wyszłam za mąż (w zeszłym roku), spotykałam się z kilkoma facetami, byłam w różnych związkach - i może nikt mi tu nie uwierzy, ale to ja byłam tą, która podjeżdża samochodem po chłopaka. Paradoksalnie żaden z moich byłych nie posiadał auta (nie licząc aut rodziców)... ani pięciu zer na koncie:) Po prostu nie patrzyłam na ten aspekt, czyli finanse. Wychodzę z założenia, że jeśli 'polecę na kasę' i z takim (tj. dzianym) gościem się zwiążę - to prędzej czy później on mi to wypomni i pokaże mi, że są "równi i równiejsi" w tym związku. POza tym fatalnie wpłynąłby na moją psychę fakt, że gość ma wszystko a ja jestem tylko kopciuszkiem i jego chwilowym kaprysem.
Tak więc reasumując - wolę jeździć swoją 10-letnią Hondą niż nowym Audi jakiegoś bezmózga:P
A łyse karki są okrrrropne:////// Zawsze miałam awersję do takich rozbuchanych, wiecznie podpitych i pewnych siebie 'macho'. Tępiłam ich jak wszy:P
I myślę, ba! jestem pewna, że nie jestem jedyna, która tak myśli:)
Zakochałem sie i wiem jakie to uczucie jak osoba mówi mi, że nadaje sie na kumpla albo że bym sie przy niej zgorszył...
Sandra piszesz, że faceci potem siegaja po rozum do głowy. Z dziewczynami jest tak samo myśle. Te imprezowiczki też są z tymi łysymi najczęściej dla szpanu, ale potem chcą stabilizacjii i sie zachciewa im romatyka, faceta ustawionego z planami itp, i albo taki ich "nie przygarnie" i będą żałować i tłumaczyć sie tym, że były młode i głupie albo "przygarnie" i zostanie zdradzony, bo skoro tacy ich nie pociągali za wcześniej to czemu teraz ma być inaczej? Albo jest jeszcze inna opcja. To tym romantyką po 40 woda sodowa uderzy dołba, zaczną sie uganiać za nastolatkami a dziewczyny zostawione będą wyzywać jacy Ci faceci nie są... a im po prostu zegar sie poprzestawiał.
Te wszystkie moja słowa nie są wyssane z palca, mówie na sprawdzonych przykladach.
Zresztą sam Keanu jest świetnym przykładem. Dlaczego nadal jest sam? Przecież on mógłby mieć każdą. Taki Justin Timberlake zmienia dziewczyny jak rekawiczki bo zgrywa niewiadomo kogo a Keanu jest sobą i jest sam.
Choć moja sytuacja jest jeszcze gorsza bo ja cierpie na Syndrom DDA :/
A ja muszę coś wyjaśnić :P
Keanu jest sam, ponieważ stracił żonę i dziecko i do tego momentu się nie pogodził z sytuacją. Widać bardzo ją kochał i przeżywa to ciagle, więc naprawdę jest porządnym mężczyzną, choć nie jest szczęśliwy jest szczery sam w sobie. Imponuje mi bardzo i licze, że jeszcze parę się takich uchowało, choć tracę powoli nadzieję ;(
Szajba masz takie same obawy jak ja. Ja z kolei sobie wyobrażam, że jak będę starszą kobietą i będę musiała się opiekowac np. dziećmi to mąż będzie mnie zdradzał z jakimiś wymalowanymi pindami. Boję się np. że ja będę zakochana, a mąż mnie oszuka :( Chyba każdy ma takie obawy. Ale mnie prześladują takie myśli.
Np. teraz jestem samotna, bo mam uraz do facetów, że są tacy płytcy i nie szaują kobiet. A widze, że ty takie same zastrzeżenia masz do kobiet. Takich jak ty, czy ja się teraz leczy, idealizm wyszedł z mody. :(
Trochę sie dziwię, bo w tym wywiadzie zaprzeczał, że kogoś szuka, dlatego dziwi mnie że tak piszesz... ale ok, gdzieś widziałeś, może żartował? :D
Szczerze wątpię czy Keanu kogoś sobie znajdzie a szkoda bo zasłuży na szczęście a dlaczego wątpię w to że będzie z kimś ? lata lecą owszem nadal jest jeszcze przystojny jeszcze ale z czasem sami zauważymy że jednak wiek się zgadza co do jego osoby :( to wszystko są zdjęcia zawsze pokazujące go takiego przystojnego ale kto to wie jak byśmy go zobaczyli w twarzą w twarz to jednak byśmy przytaknęli że faktycznie ma już tą czterdziestkę na karku wtedy okaże się kto naprawdę jest jego fanem kto ceni go za filmy jego grę a nie tylko wzdycha do jego zdjęć i piszę ?koffam go - :P no dobra ale żeby nie było aż tak pesymistycznie to dodam że póki co jeszcze trzymam kciuki za jego życie osobiste aby się poukładało ale prawda jest jaka jest......
pozdrawiam
Nie zgadzam się. Wystarczy spojrzeć na fotki robione przez paparazzi :) Zresztą nawet po 40 ludzie kogoś poznają.
Zdjęcia potrafią wiele ukryć nawet te zrobione przez paparazzi inaczej wygląda się na zdjęciu a inaczej na żywo oczywiście dodam że Keanu należy do tych osób o dość nie typowej urodzie która w sposób niezwykły oszukuje każdego z nas co do jego wieku ;)
Nie mówię że ludzie po 40 w nikim się nie zakochują ale po prostu to jest moje zdanie że on raczej, raczej z nikim już nie będzie facet który poświęca się na maksa swojej pracy kiedy on znajdzie czas dla rodziny widać że to samotnik ... zobaczymy może się mylę ( oby bo życzę mu szczęścia )
pozdrawiam
ehh... po 60 gwiazdy hollywood znajduja sobie kogoś z własnego środowiska, ale on po prostu nie chce. gdyby naprawdę chciał mieć nową żonę to postarałby sie o to, on po prostu jest sobą. uwielbiam taki typ urody :P niezaprzeczalnie jest to gwiazda :)))
Masz rację evinx gwiazdy po 60 znajdują sobie kogoś a Keanu ma dopiero 43 i co już nie ma prawa na szczęście.Moim zdaniem ma wielkie prawo na szczęście i życzę mu jak najlepiej.
Szajba, Keanu jest sam, bo jest bardzo wyjątkowym i wrażliwym człowiekiem.... a takim trudno znaleźć kogoś, kto nadawałby 'na tych samych falach' :(
Nie jestem psychologiem, ale wiem że bycie DDA może zachwiać psychikę i podejście do związków (i nie tylko). Mam takiego przyjaciela, a wałasciwie mojego ex'a.... u niego z kolei objawia sie to tak, że boi się stabilizacji i stałego związku - i w wyniku tego ma 35 lat i nadal ugania się za 20-stkami jak gówniarz...
ale - ile osób - tyle przypadków i indywidualnych odczuć....:(
DDA oznacza również (w większośći przypadków) właśnie wspomnianą przeze mnie wyjątkową wrażliwość.... ale to akurat może być zaletą (tzn wrażliwość)
Tak więc głowa do góry:) Jesteś jeszcze młodziutki i całe zycie przed Tobą:) Za 5 lat będziesz się śmiał z tego, ze kiedykolwiek miałeś problem ze znalezieniem własciwej osoby... daję słowo:) ja też teraz, po 5-6 latach się z tego śmieję:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Wyczytałam znowu w teletygodniu, że Keanu spotyka się z jakąś 20-latką :O córka znanej reżyserki... Keanu ma 43... myślę, że to jest trochę zboczenie, na które w sumie każdy facet na jego miejscu by sobie pozwolił... ale i tak go lubię :] też mam dwadzieścia lat :D ale hmm... dla mnie to trochę intelektualne niezgranie.... no nie wiem...
Heheh, ja osobiście znam taki związek on po 40-stce a ona 22 lata:) I wcale nie są to jakieś gwiazdy ani znane osoby, tylko normalni ludzie. Myślę, że w niektórych przypadkach nie czuje się tej różnicy 20 lat.
Swoją drogą dziewczyny często wiążą się z facetem starszym o dychę i więcej... z wygodnictwa. Bo wiadomo - 'ustawiony':) praca, mieszkanie, samochód...
Tak jest łatwiej, niż dorabiać się od zera z równolatkiem:/
I niestety obawiam się, że Keanu może mieć podobną sytuację, tzn wiele młodszych od niego o połowę dziewczyn może chcieć z nim być tylko dlatego, że ma kasę i jest znany. A wiadomo że np. dla takiej początkującej aktoreczki związek z kimś takim to przepustka do sławy. Wiele osób tak zaczynało... Nie trzeba długo szukać: Kevin Federline i Britney Spears (chociaż tu nie było tej różnicy wieku) czy choćby ta cała przereklamowana Urbańska, którą to Janusz Józefowicz na siłę chce wypromować:/
Miejmy nadzieję że chce z nim być dla miłości a nie dla kariery.Keanu zasługuje na szczęście i życzę mu jak najlepiej niech ułoży sobie życie,
trzymajmy za niego kciuki :) :) :)
A mnie ostatnio ktośpowiedział, że on jest podobno gejem. W co absolutnie nie uwierzyłam. Jestem tak jak wy wielką fanką Keanu i życzę mu jak najlepiej.
Pozdrówka dla wszystkich
nie, ostatnio spotykał sie z całkiem młodą kobietką, więc odruchy samcze ma w normie. :) Pozdrówki dla Ciebie