Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
92 681 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

3 Grudnia Keanu zagości w Bydgoszczy na Festiwal PLUS CAMERIMAGE!!!! :)
Informacja potwierdzona w 90 %.
Zazdroszczę tym, którzy będą mieli okazje go zobaczyć na żywo :D

użytkownik usunięty
PepiGirl18

ja też! Byłabym w stanie tam jechac! Ale coś mi nie pasuje, bo na onecie pisze, że ma być jutro o 22.30 w operze novej prezentować film Henry's Crime, a w spisie wydarz\eń na festiwalu pisze że w tym vczasie jest film flamenco...

Dzwoniłem do biura. Keanu będzie!! I ja też.

użytkownik usunięty
Szajba

taak? A to jak dzwoniłeś to byś może podał więcej info?;] Bilety już pewnie wsprzedane? A może nie? Bo tam pisze na stronie Cammerimage, że przed seansem...

użytkownik usunięty

zaraz zaraz... 3 grudnia? NA onecie pisze dzisiaj, że potwierdzone jest, że będzie tam jutro

Ehh nie udało się :( Keanu dziś przyjeżdza o 21:30 i zostaje do PT, ale impreza jest zamknięta całkowicie dla producentów, nie można wejść na seans :(:( Nikt żadnych informacji nie podawali bo podobno nie wiedzieli.
Bardzo żałuje :( Z pracy się na dziś zwolniłem a szkołe mam jutro i 200KM jakoś do bydgoszczy.

użytkownik usunięty
Szajba

no cóż:( Szkoda, naprawdę zawalili! Bo fdybym wiedziała wcześniej co też coś bym zorganizowała, a tak na ostatnią chwilę...;/ Ciekawe co on będzie w ogóle robił tutaj

będzie promować swój najnowszy film, bo jest również jego producentem.

użytkownik usunięty
Szajba

no taak, ale w jakiej formie i gdzie;] Bo wątpię, że będzie gdzieś tam stał, żeby fani mogli podejść:d

W operze nova. W zamkniętej sali xP

Reeves przed seansem ma wyjść na scene i zapowiedzieć film.
Przyjechał nie dlatego że gra w filmie ale że jest producentem.

użytkownik usunięty
sanitariusz

no taak, ale to kicha jak tylko tyle:D Znaczy na facebooku pisze,że po filmie ma być Q&A ale wątpię, że nagle tą zamkniętą salę otworzą dla wszystkich;/ Jak już Polska sprowadza takie gwiazdy to powinna zorganizować też jakieś otwarte spotkako.
Gdyby to był Brad Pitt albo Johnny Depp to by mnie nie obeszło, ale KEanu..

Szajba

Bzdury, żadna impreza zamknięta.

Galadh

I impreza JEST zamknięta. Nie można na nią kupić biletów.
A określenia zamknięta użyła osobiście pani, która sprzedaje bilety.

forever

Impreza nie jest zamknięta, tylko ma dokładnie taki sam charakter jak każdy inny pokaz, mogli na nią wejść ludzie z różnymi akredytacjami, tylko rzecz w tym, że frekwencja faktycznie była ogromna, a że taki gość i taka okazja, to też pilnuje się porządniej.

trinityR, nie "PISZE", a jest napisane. "Pisze" to liczba mnoga od miejscowości Pisz w tym przypadku.

Aktualizuje informacje Keanu nie przyjedzie 3 grudnia on już JEST! i ma być do 3 grudnia czyli do jutra :) Ach te gorące szybkie newsy :d
Tu trochę zapisków z imprezy i zdjęcia http://www.plejada.pl/2,40992,news,1,1,keanu-reeves-zaczarowal-camerimage,artyku l.html
enjoy!

PepiGirl18

Właśnie wróciłem... Na pokaz się tym razem nie dostałem, ale i tak na parę minut dano mi pozwolenia na wejście na salę przed seansem (staff zobowiązuje) i widziałem go na żywo. Potem grzecznie mnie wykopano. Frekwencja w sumie była wcale nie większa niż wczoraj o 19.45 na "127 Hours", chyba nawet było ciut ludzi mniej, ale i tak ostrzej pilnowali....
Miło dowiedzieć się teraz z gazety.pl, że po seansie miało być spotkanie z nim... Ugh. Ale zostaje do piątku, więc luz.

Galadh

Kacper, łamiesz mi serce, pisząc to. :(

użytkownik usunięty
forever

a jakaś różnica widząc go na żywo?;] Czy żadnej:D

Kilka przedstawicielek płci żeńskiej stwierdziło "Łe, nic ciekawego".

użytkownik usunięty
Galadh

serio? Heh, zabawne:D Dla mnie to jest bardziej ciekawy niż Brad Pitt

użytkownik usunięty

http://film.onet.pl/0,0,2238025,wiadomosci.html
;]

Galadh

A nie wiadomo czy będzie spotkanie z fanami w przeciągu tych dwóch dni? Keanu wyjeżdża w Piątek. .

Szajba

Wg gazety wyborczej po seansie miało jakieś być, ale to pewnie konferencja, tzn Q&A. Ktoś mi dzisiaj mówił, że ponoć ma kręcić film dokumentalny... Nie wiem ile w tym prawdy.

Galadh

Mnie też nie dażyli miłym gestem jak się pytałem o niego. Niemili byli nikt nic nie wiedział podobno ale wiecznie podkreślali, że to impreza zamknięta a wstęp mają tylko producenci filmów.
Najwyżej jutro też przyjadę jak będzie szansa się z nim spotkać. Powinni coś takiego zorganizować i powiedzieć a nie mają w dupie wszystkich.

Szajba

Ja tam nie mówię, że ktoś mnie darzył niemiłym gestem...
Poza tym to NIE była impreza zamknięta, naprawdę.
Weszli studenci, goście, ludzie ze zwyczajnymi karnetami, odpadł tylko staff i niektórzy z biletami, ot nie chce mi się teraz tłumaczyć. Jakieś 20 ludzi mniej i zmieściliby się chyba niemal wszyscy. Wpuszczano posiadających różnorakie akredytacje, doprawdy pojęcia nie mam skąd się wzięła ta wersja. To było traktowane jak każdy pokaz.

użytkownik usunięty
Galadh

rozwalili mnie właśnie, powinni wpiuścić i sprzedać bilety bo sala była do połowy pusta!
http://www.plejada.pl/19082,5,2,keanu-reeves-na-festiwalu-plus-camerimage-2010,f otogaleria_duze.html#foto

PepiGirl18

Spotkałem go dzisiaj już z 3-4 razy w ciągu kilku h, ale nie jest dostępny, tj ochrona uprzejmie nie zezwala na podejście, bo podobno nie jest w nastroju.

użytkownik usunięty
Galadh

nie jest w nastroju? dobre:D Ale nie dziwię się, bo mimo sukcesów to jego prywatne życie nie w smak

Galadh

,,Spotkałem go dzisiaj już z 3-4 razy w ciągu kilku h..." mów mi tak dalej !!:D cholernie Ci zazdroszczę:p
Ale to bardzo korzystnie dla Polski,że odwiedzają nas gwiazdy światowego formatu, widać,że kultura rusza powoli do przodu i we właściwym kierunku, chociażby poprzez Camerimage(kultura intelektualna a nie zrobione z przepychem następne komercyjne show).

A co do przyjazdu Keanu dowiedziałam się,że to on pierwszy zadzwonił do dyrektora festiwalu i zaproponował swój udział w nim,jestem pod wrażeniem, że w ogóle pozyskał takie informacje,ze w Polsce takie coś się odbywa :)

użytkownik usunięty
PepiGirl18

no właśnie mnie to też zdziwiło, wie ktoś coś więcej na ten temat? Po co on w ogóle chciał do nas przyjechać?:D

przyjechał pewnie dlatego żeby zareklamować swój nowy film a ze CamerImage jest popularnym plebiscytem to mogła być druga sprawa ale wydaje mi sie ze po prostu przyjechał ponieważ został o to poproszony. A Nikol Kidman tez miała przyjechać i jakiś operator filmowy od Tima Burtona no ale nie było ich.
Ogólnie mysle ze to fajna sprawa z tym ze było to w Bydgoszczy, to ze jestem ze szkoły plastycznej jeszcze bardziej mnie cieszy bo nie mieliśmy lekcji i chodziliśmy prawie codziennie na seans a trzeba przyznać ze były bardzo ciekawe

PstRokatQ

Tak....żałuj, że Cie dziś nie było na naszym ostatnim wyjściu. Byliśmy na polskiej premierze Converto a następnie na spotkaniu z reżyserem (Jarredem Altermanem) i odtwórcą głównej roli w filmie, naprawdę żałuj:> Niestety to już koniec festiwalu i choć nie widziałam wszystkich filmów mam całkiem dobre odczucie po tej imprezie:)
A co do Keanu to bardzo dobrze, że przyjechał do Bydgoszczy, a ogólnie Camerimage lepiej wpłynął na wizerunek miasta.
Szkoda, że nie widziałam kolesia no ale cóż za rok też będzie Camerimage i może wtedy też przyjedzie ktoś równie interesujący....

PstRokatQ

Po pierwsze, Keanu przyjechał, by w Bydgoszczy nakręcić dokument (o czym, można dowiedzieć się z wywiadu dla Dzień Dobry TVN) i przy okazji zaprezentować swój nowy film, którego jest producentem. Ogólnie całkiem sympatyczny facet, tylko ciągle go poganiali, więc ciężko go było złapać.

" i jakiś operator filmowy od Tima Burtona no ale nie było ich."
Nieprawda. Przyjechać miał jego montażysta Chris Lebenzon, by odebrać nagrodę specjalną i był na festiwalu od kilku dni, jeśli nie od początku.