Katherine Heigl

Katherine Marie Heigl

7,8
17 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Heigl

Moim zdaniem sa o siebie podobne i mogłyby zagrać siostry ;)

użytkownik usunięty
zona_alkoholika

Według mnie jest bardziej podobna do Saffron Burrows i Kate Bosworth :)

zona_alkoholika

A dla mnie najbardziej podobna jest do Arielle Kebbel
link dla leniwych ;) http://www.filmweb.pl/person/Arielle+Kebbel-142828

Tokar2

o kurcze nie znalam tej aktorki, rzeczywiście jest duze podobieństwo

Tokar2

zgadzam się!

zona_alkoholika

Swoją drogą sprawdziłem kandydatki od flemeth666 i nie wiem gdzie to widać podobieństwo do Heigl, Kate ma zupełnie inne rysy twarzy, a Saffron z resztą tak samo wystarczy spojrzeć na Jej brodę i już widać różnicę. Gdzie Ty masz oczy, żeby takie porównania dawać? :)

A co do Ashley Judd to można się zgodzić, a jeszcze bardziej by Ją przypominała gdyby przefarbować Ashley na blond, ale to akurat oczywiste w upodabnianiu kogoś do innej osoby.

użytkownik usunięty
Tokar2

Wiesz , że to nieładnie kogoś obgadywać? Czemu nie napiszesz mi tego wprost, hę? :( Zresztą, mówiąc że Saffron i Bosworth są do niej podobne, nie kierowałam się ich zdjęciami profilowymi na filmwebie ani tymi w google. ''W jak upolować faceta'' Heigl była podobna do Saffron, a ''Pan i pani Killer'' przypominała mi Bosworth.

haha, no teraz to się udałaś "kogoś obgadywać" xD po prostu mistrz, tak obgaduje Cię na forum tam gdzie sama umieszczasz posta. Ty jesteś jakaś nie wiem? zakompleksiona czy jak wyskoczyłaś z tym postem jak filip z konopi. Porównując aktorki do siebie względem roli to lekko bezsensu, bo tak można każdą rolę do innej aktorki porównać wyglądem, to ja mogę powiedzieć, że w Kofeinie jest podobna do Meg Ryan. Jak się kogoś porównuje z wyglądu to całokształtem, a nie po tym jak ich cały sztab charakteryzatorów obrobi. Dziękuje.

btw. jak "otwierasz" nawias to go "zamykaj" ;)

użytkownik usunięty
Tokar2

Na początek przepraszam, jeśli wskutek nieporozumienia cię uraziłam. Faktycznie wygłupiłam się tym określeniem ''obgadywanie'', pomyliłam w poprzednim poście ''buźki'' i jestem wybuchowa z natury, ale reszta twoich zarzutów wobec mnie to totalne bzdury. Ale choć krew mnie zalewa i dysze nienawiścią to chyba przed twoją jakże ciętą ripostą należy pochylić czoła ;) I ustąpić pola w temacie do kogo ta przeklęta Heigl jest podobna ( tak na marginesie- temat idiotyczny, sama swego czasu parę takich potworków założyłam i teraz mi wstyd :D ), bo skończy się to nieprzyjemną pyskówką i pewnie banem dla obmierzłej wiedźmy, czyli mnie :) Jeśli więc się zgadzasz iż ''dyskusja'' między nami jest bez sensu, po prostu mi nie odpisuj i tyle.