Pani Kwiatkowska ma niewiele ponad 1000 głosów, a wtedy nie trudno o wysoką średnią. Bardzo cenię Jej talent do parodiowania, ale 6 miejsce to kpina.
Wydaje mi się, że jest zbyt niski próg ilości głosów w Top 100 i powinni się tym zająć admini strony.
Mam nadzieję, że nie tylko my widzimy co się dzieje.
Ludzie no nie róbmy sobie jaj, trzeba troche zepchnąć ją w rankingu, nie troche tylko daaleko poza setke !!
Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem było by wprowadzenie oddzielnie TOP 100 Polskich aktorów i TOP 100 zagranicznych aktorów.
Już kilka razy użytkownicy proponowali stworzenie oddzielnego rankingu dla polskich aktorów... Gdyby był taki ranking przy aktorze który jest dopuszczany do rankingu widniało by miejsce w top polska i top świat..
Niestety Ci co zajmują się tą stroną mają ważniejsze sprawy na głowie. A szkoda...
Przestańcie się idiotycznie burzyć. Wiadomo, że jeśli niedawno tysięczna osoba na kogoś zagłosowała, to ten ktoś automatycznie pojawia się w top100, a czasami nawet w top10. Żadna nowość.
ja właśnie sprawdzałam na którym miejscu jest Meryl Streep i zobaczyłam tę panią kurde to lekka przesada ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia kim ona jest sorry moze znam cześć pozycji z jej "fantastycznej" filmografi ale bez przesady nie ma tam ani jednej wybitnej roli.............
nie oglądam takich bzdet............... nie śmieszne i strata czasy to tylko swiadczy ze nie powinna byc w top 100
nie widzę w tym nic niegrzecznego wyrażam tylko swoją opinię a że odmienną to trudno zresztą dość już mojego pisania w tym temacie.
http://www.filmweb.pl/blog/entry/488487/Zmiany+w+Filmwebie.html
Napisałem taki temat, a użytkownik Shemek powiedział, że przekaże to adminom Filmweb. Może będzie TOP100 Polska w końcu "Filmy, które chce obejrzeć " się pojawiło i to dość szybko ;)