Katarzyna KwiatkowskaI

7,1
6 430 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Kwiatkowska
slodka10papryka

No trochę przesada, ale dziewczyna jest świetna.

slodka10papryka

Pani Kwiatkowska ma niewiele ponad 1000 głosów, a wtedy nie trudno o wysoką średnią. Bardzo cenię Jej talent do parodiowania, ale 6 miejsce to kpina.
Wydaje mi się, że jest zbyt niski próg ilości głosów w Top 100 i powinni się tym zająć admini strony.
Mam nadzieję, że nie tylko my widzimy co się dzieje.

slodka10papryka

Ludzie no nie róbmy sobie jaj, trzeba troche zepchnąć ją w rankingu, nie troche tylko daaleko poza setke !!

Indyk

najgorsze jest to, że nie zeszła nawet o 1 miejsce od kiedy się tu pojawiła!

slodka10papryka

Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem było by wprowadzenie oddzielnie TOP 100 Polskich aktorów i TOP 100 zagranicznych aktorów.

JakubG

Już kilka razy użytkownicy proponowali stworzenie oddzielnego rankingu dla polskich aktorów... Gdyby był taki ranking przy aktorze który jest dopuszczany do rankingu widniało by miejsce w top polska i top świat..
Niestety Ci co zajmują się tą stroną mają ważniejsze sprawy na głowie. A szkoda...

slodka10papryka

Hmm.. już widać, że powoli spada. Na razie jest na 10 miejscu, pożyjemy zobaczymy.

slodka10papryka

Przestańcie się idiotycznie burzyć. Wiadomo, że jeśli niedawno tysięczna osoba na kogoś zagłosowała, to ten ktoś automatycznie pojawia się w top100, a czasami nawet w top10. Żadna nowość.

L_M

Mimo wszystko admini powinni coś z tym zrobić ;/

slodka10papryka

tak..powinni zrobić coś z tobą, bo piszesz gówno,

Mr_MarQx

ja właśnie sprawdzałam na którym miejscu jest Meryl Streep i zobaczyłam tę panią kurde to lekka przesada ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia kim ona jest sorry moze znam cześć pozycji z jej "fantastycznej" filmografi ale bez przesady nie ma tam ani jednej wybitnej roli.............

kamarza

Ona jest świetną parodystką znaną z "Szymon Majewski Show".

emdzej

nie oglądam takich bzdet............... nie śmieszne i strata czasy to tylko swiadczy ze nie powinna byc w top 100

Mr_MarQx

Trzeba tak niegrzecznie?

slodka10papryka

nie widzę w tym nic niegrzecznego wyrażam tylko swoją opinię a że odmienną to trudno zresztą dość już mojego pisania w tym temacie.

kamarza

Nie, to nie do Ciebie xD

użytkownik usunięty
slodka10papryka

http://www.filmweb.pl/blog/entry/488487/Zmiany+w+Filmwebie.html

Napisałem taki temat, a użytkownik Shemek powiedział, że przekaże to adminom Filmweb. Może będzie TOP100 Polska w końcu "Filmy, które chce obejrzeć " się pojawiło i to dość szybko ;)

Noo, wreszcie może coś z tym zrobią ;D

slodka10papryka

Niedawno była w top100 a teraz 212. Hmm... Naprawdę żal, jeżeli niektórzy dają jakiemuś aktorowi/aktorce 1 po to żeby go stamtąd wykurzyć. Ja będę "sprawiedliwa" (chyba) i dam jej pięć. Jak zasłuży to dostanie więcej:)