Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,2
380 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Nie rozumiem jak mozna ubustwiac a nawet kochac takiego kolesia..
Czy on jest aż taki "mega przystojny"?

Mówisz o tej dziewczynce?? To to jest chłopak?!?!
Dobra a tak na poważnie. Nie wiem co dziewczyny w nim widzą, dla mnie on jest tak niemęski... zresztą przecież to nie mężczyzna o czym ja mówie! Nie wiem może zakochały się w jego dziewiczym głosiku, naprawde to jest temat na długą dyskusję...

mary99

Popieram was. Ten dzieciak nie żadnego talentu. Nie rozumiem jak można nim się podniecać. A jeszcze bardziej od niego wkurzają mnie na maxa psychofaneczki. Piszą bzdety typu: kocham go, on jest taki męski, cicho być dziewczyny justinek jest tylko mój, zostawcie mojego najprzystojniejszego Biebera itp. Jeszcze piszą że my mu zazdrościmy głosu, talentu, piosenek itp ( Ale czego można mu do cholery zazdrościć). Nie rozumiem jak można go uważać za króla popu ( Biedny Michael Jackson w grobie się przewraca).

Kamilos1992

http://demotywatory.pl/1729313/Tyle-w-nim-meskosci-co
http://gwiazdunie.pl/smieszne-justin-bieber-wyglada-jak-gangster/

Kamilos1992

Demotywatory mnie rozwaliły ;D. Co ciekawe czytałam gdzieś, że faceci nie lubią jak się ich nazwa słodkimi, nie dziwie się im...

mary99

przez demoty chyba jakieś perzynajmniej 1000 osób się o jego istnieniu dowiedziało, więc stał się słwaniejszy

Kamilos1992

myślę, że 2 lata różnicy (między tobą a bieberem) to nie tak dużo więc ja dzieciak, witam cb dzieciaka

mary99

no za męski to on nie jest, ma taki trochę abski głos, który mi się podoba no i jak może mieć antyfanów tak może mieć fanów

On nie jest nawet przeciętny. On jest po prostu brzydki i zniewieściały. Ciężko powiedzieć, co widzą, chyba tylko kasę.

zapatrzona_w_slonce

przedtem to zazdrość wobec niego pewnie nie istniała, teraz wszyscy możemy zazdrościć mu kasiory....sprytny kombinator, dowodzi temu że jednak przysłowie "z pustego nawet salomon nie naleje" nie jest prawdziwe. wepchał się na YT i wmówił wszystkim że matalent. haha, a ten głos, może to eunuch jest?

uFGoogle

Wszystko to wskazuje:)

uFGoogle

A wy mu zazdrościcie, że miał taki pomysł. Zamiast psioczyć sami byście coś wymyslili a nie masturbowali się na tym forum przy bieberze.

skt84

a ty do roboty sie bierz a nie tu nam moraly prawisz,ciagle piszesz te same teksty.

zachecam wszystkich do znizania oceny temu bimbrowi,zakladajcie nowe konta a zobaczycie jak ocena spadnie.

Bimbrownik

Aż tak go kochasz, że zakładasz dodatkowe konta? Pewnie masz cały pokój zalepiony jego plakatami i grzmisz: "Ojej! ale on jest brzydki i go nie lubie." "Dlaczego on ma dziewczyne a ja nie" :D
Na reni świat się nie kończy. No ale twórz te swoje konta neonusie.

skt84

oblepione to ty masz przescieradlo,i pewnie jarają cie murzyni bo mają długie pały podczas gdy ty swojej nawet nie zauwazasz buhahahaaaaa

Bimbrownik

Widać zazdrość bije nie tylko w stronę bimbera. Zazdrościsz też ludziom przyrodzenia. Koleżanka cie wyśmiała? Pewnie bieber ma większego od ciebie i śmieje się z ciebie prosto w pysk :D

skt84

pewnie widziales gdzies nagie zdjecie bibera i teraz masz porwnanie ze soba.Z tymi murzynami to trafilem no nie?

skt84

jestem za tym, abyś jechał równo po tym Bimberowniku hehehe mógł se inny nick wymyslić OMG

uFGoogle

wiem, że ci to zwisa, ale po cześci obrażasz teraz Gust USERA

Justin jest obrzydliwy........ nie nawidzę go!!!

Anna_440

za co? nom, ja już pewnie znam twoje bardzo madre uzasadnienie, `za to, że się urodził`

każdy ma inny gust, mnie się z wyglądu podoba, ale nie kocham, ani nie lubię , jak możesz kogoś lubić, a kochać to już tym bardziej, osobę której nie znać i jak możesz jej nienawidzić, to tak jak ocenianie po wyglądzie