Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

Ona super aktorka?

użytkownik usunięty

Ludzie co wy robicie...czemu uważacie że jest super aktorką i że jest genialna....moze zagrała w jednym filmie i paru serialach ale to nie znaczy ze stała się w waszych oczach najlepszą aktorką.....zobaczycie że jej sława odbije i zacznie się wymondrzać

Ja jej nie uważam za super aktorkę :) Wręcz przeciwnie.

"..zobaczycie że jej sława odbije i zacznie się wymondrzać"
Po pierwsze - zajrzyj do słownika; po drugie - taki z ciebie ekspert globalny, że taaakiś pewny, iż jej odbije ?

Chyba "wymądrzać"....ktoś tu widocznie spał na j. polskim. Najpierw kup sobie słownik ortograficzny, a dopiero później zacznij pisać komentarze.

mooona87

to działa na zasadzie - ktoś ma inne zdanie niż ja i w wypowiedzi ma błąd . I posypują się "kup sobie słownik", "jak nie umiesz pisać to się nie wypowiadaj" i tak dalej . w wypowiedziach chodzi o zdanie osoby a nie zapis (; , nie najeżdżajcie na ludzi (; .
osobiście uważam że jej gra aktorska jest ok , ale czasem powinna trochę przystopować.

ems_2

Aczkolwiek jeśli dana osoba ma zamiar się WYMĄDRZAĆ niech to robi poprawnie. W końcu "ekspert" musi znać proste zasady poprawnej polszczyzny :)

Ale jej odbijała sodówa jeszcze zanim zaczęła gdziekolwiek grać, tak myślę. Obejrzyjcie sobie rozmowy w toku z jej udziałem, masakra, jakie to dziecko jest zakochane w sobie. A przy tym zero talentu. Serialowy Mateuszek chociaż jest młodszy gra świetnie.

Igraszka

Igraszka ,ma rację
A w rozmowach w toku .......MASAKRA

Mi się baaardzo podobała w Tylko mnie kochaj. Dlatego że była dzieckiem i grała dziecko. Ale jak oglądałam odcinki M jak miłość z jej udziałem to nie wiem czemu, ale po prostu mnie wkurza jak nie wiem co. Jakaś masakra.

olckin1995

Dokładnie,masakra

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem