Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 723 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

Nową dziewczyną Josha jest Claudia Traisac (czy jak to się tam pisze xd) , co o niej sądzicie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Knightfall

To chyba ciebie powinni o to spytać,bo jesteś chłopakiem,a dziewczyny wyzywasz...

Knightfall

Nie poprawiaj,bo sam pewnie asem nie jesteś ;) wiadomo, że nic nie może zrobić,ale to ty się ośmieszasz :)) Przeciez tacy debile jak ty zawsze mają się do czego przyczepić... Jak mnie nie znasz to nie gadaj ;) Twoja rada pomocna ?! Hahhahha,bardziej pomocne byłoby to,jakbyś juz przestał pisać ;].

hahaha_123409

Nie rozkazuj, bo nie masz tu żadnej władzy... ;) Moje słowa spływają po Was jak po kaczce, ale mimo wszystko spróbuję. ''Jak nie znasz to o mnie nie mów'' to odpowiedź na poziomie przedszkolaka [tak na marginesie]. Twoje posty Cię reprezentują, jako osobę. To, jak się ''zareklamujesz'' zależy od Ciebie. Możesz być zupełnie inną osobą, niż za jaką Cię mam, zdaję sobie z tego sprawę. Niestety ja piszę do osoby potrafiącej napisać posta, którego 90% to będzie zwielokrotnione ''ha'' Jeśli to jest według Ciebie ''fajne'' i z klasą, to nie mamy o czym rozmawiać.

Knightfall

Nie mówie, ze to jest 'fajne' i klasą,ale jak inaczej mam do ciebie pisać skoro tylko mnie obrażasz? :))

Knightfall

Ty bardziej :)

hahaha_123409

Hej, przekonajmy się! Ile osób z poza tej dyskusji przyznało Wam rację? Hm? Tobie Twoja koleżanka, Twojej koleżance Ty. Zapewne będziecie się poklepywać po plecach już do końca życia, ale mimo wszystko Wasze obycie skrytykowało w tym temacie już MULTUM osób. Także Twoja odpowiedź w istocie nie ma racji bytu ;)

Knightfall

Aha :) Ale mi pojechałeś...........................................HEJT.

hahaha_123409

Skoro widzisz ze wszyscy potępiają wasze zachowanie to znaczy ze cos jest nie tak przemysl sobie to co w jaki sposob sie reprezentujesz :)

arletunia111

Dobrze ,ze ty ideałem jestes ... :]]
Wszyscy cie zapewne lubia i szanuje i w ogole jestes tama zaje**sta,ze szok !

arletunia111

Reprezentuje??? Hahahaha,lool, jak moge.sie reprezentowac skoro jestem w necie...lecz sie dziewczyno...takk dla twojego dobra -_-

PatrzAleNieZjadaj_

ehh udanej zabawy w podchody na kolonii ..

arletunia111

Jprdl...........................

arletunia111

Podchody hahahaahhahaahaha ona nie jest na kolonii -.- Co,zazdrość zżera czy co ?

puma1775

Zazdroscisz nie ?? -_-

puma1775

Dobra,to jak jestem taka głupia to dobranoc i nie pisz więcej,nara !!! -.-

sentia

Troll to powiedział twój ojciec jak wychodził z porodówki...............

hahaha_123409

Wygrałam

sentia

co wygrałaś ? o.O

sentia

aha.

puma1775

Ooooo a ty to już wgl wszystkich rozwalasz,ty i twoje lumpy :)))))

puma1775

Nara.

hahaha_123409

odpowiedz na twoim poziomie.

hahaha_123409

ty sie idz sama lecz. nie masz na co odpisac to cisniesz jak pisze. prosze cie pograzasz sie z kazdym postem. hahahahhahahahhaa idz rozpedz sie i walnij w sciane. bo zal mi ciebie.

hahaha_123409

a i nie rob z siebie ofiary ze my cie nazywamy debilem do potegi n, bo sama na to zapracowałas. wygłaszajac jaka t jestes zajebista a ja taka brzydka, ułomna (zobacz w słowniku co to znaczy) i ubieram sie w lumpach to swiadczy o twoim pustostanie w głowie.

arletunia111

A ty sobą co reprezentujesz? Nie udzielaj się więcej ;) Ciekawe czy byłabyś taka cwana jakbys mnie spotkała..;)

arletunia111

Pod twoje miejsce pracy,czyli latarnie obok cb :)))

puma1775

no pewnie,na pewno ładniejsza od was dwóch razem wziętych -.- i nara bo mi się już dyskutować nie chce

PatrzAleNieZjadaj_

oj chyba nie? brunetka z ciemnymi oczami, i z wyrazem twarzy eeeeeeee to sory bardzo. i w bluzke w paseczki to niezbyt porzadany wyglad

PatrzAleNieZjadaj_

a co nie jestes brunetka z cziemnymi oczami ?

puma1775

nie,a co to ma do rzeczy?

puma1775

A skąd ty takie bzdury wiesz co ? Ona nie ma ciemnych oczu i jest ładna ...yyy nie no masz racje lepsza taka co sie ubiera w lumpie, z czyms dziwnym na głowie i na ryja yhy taa wmawiaj sobie :)

puma1775

Hahhahaha, brzydka ? Sama jesteś brzydka ona jest śliczna ;* Ty chyba swojego ryja do konca nie widziałas jak mówisz ze ktoś jest brzydki....

puma1775

aha. zdejmij klapki na oczy hahahahhahaahahahahahaaha a ty zdejmij maske, bo niemożliwe ze jestes taka brzydka -.-