Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mam pytanie. Jakiego koloru są oczy Johnnego Deppa?

tomek141991

Wiesz jak patrzysz to wydają ci sie czarne, ale takich oczy po poprostu nie ma, więc ciemno CZEKOLADOWE:D

tomek141991

Ma brązowe oczy :))a dlaczego pytasz :)?

tomek141991

ciemno brązowe:)
a co, chcesz sobie soczewki kupić? :]

CzarnaKrwinka

Ja też mam brązowe oczy. Kolega mi powiedział, że Johnny Depp ma czarne oczy, a ja myślałem, że brązowe i chciałem się zapytać.

CzarnaKrwinka

Ma taki sam kolor oczu jak ja czyli ciemny brąz:)

CzarnaKrwinka

Johnny ma oczy koloru DOJRZAŁEJ WHISKY :D:D:D:D Ma cudne oczy :)

tomek141991

Są koloru najpiekniejszego na świecie :)

kariera_1

Są czarne!!!

piter141991

brązowe!

gosik_z

CZARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piter141991

Piwne ^^" -.-^^ <za krótki>.............

Shrew

Użytkownik piter141991 to właśnie ten mój kolega, który powiedział mi, że Johnny Depp ma czarne oczy. Jak widać on nadal uważa, że Johnny ma czarne oczy. Ja uważam, że Johnny Depp ma brązowe oczy.

tomek141991

Na jakiej podstawie tak uważasz? skoro w każdym filmie ma czarne.

piter141991

w dowodzie ma wpisane ze brazowe;] ale takich oczu nie ma nikt na swiecie!! one sa jedyne w swoim rodzaju... wygladaja na czarne...;PP

tomek141991

A ja mówię wam, że jego oczy są brązowe........piwne ewentualnie, w każdym bądź razie takie jak moje:P

Maskarada

Niewazne jakiego sa koloru sa najpiekniejszymi oczami jakie widzialam :) Oczy z dusza ze tak powiem :) Nie sa puste tak jak u niektorych :/ Najpiekniejsze poprostu :*

tomek141991

Do Panny sparrow.
Skas wiesz co ma wpisane w dowodzie znasz johnnego jak tak to poznaj go ze mną:P a wracając do tematu to ma brązowe

tomek141991

fioletowe..... w "Charlim i fabryce czekolady" :)

Tender_L

LUDZIE NIE MOŻNA MIEĆ CZARNYCH OCZY!! To jets po prostu niemożliwe!!...są brązowe a jak ktos chce ładniej to czekoladowe...mniam;]

domarka

oczU, nie można mieć czarnych oczu, nie oczy

Fatma

Macie rację oczy ma niesamowite :)To chyba jedyny człowiek,który ma taki niecodzienny kolor oczu:)) Mam słabość do ciemnych oczu..;P

Fatma

jak to "nie można" oczywiście,ze mozna:] <sama mam piwno-zielone a chcialabym miec czarne:/

madzia06

Z jakiej racji nie można mieć czarnych oczu? ja znam wielu ludzi którzy mają tak po prostu czarne oczy.

piter141991

Można miec czarne oczy ale Johnny ma ciemno brązowe.Moje zdanie.

HekateV

On nie ma piwnych oczu co za bzdura!!!
On ma czarne -( bardzo ciemnobrązowe ) :*

cobra666444

Johnny Depp ma najpiekniejsze oczy na calym swiecie :D:D:D nie ma czarnych choc czasami tak wygladaja :p ma bardzo bardzo ciemny brazowy :D:D ja tez takie chce miec !!!!!!

natusia_5

nie istnieje czarny kolor oczu.
morze to być bardzo bardzo głęboki i ciemny brąz który z pozoru wydaje sie być kolorem czarnym...

a Johnny ma oczy które odzwierciedlają jego dusze...
dusze pełną namietności....
w skrucie PIWNE. jak kto woli Brążowe. ( bo to i tak to samo....)

Głęboki Brąz. ( o tak tak to można ujać ;p )

Chantal_3

TO NIE SĄ OCZY PIWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOSHE :/

użytkownik usunięty
cobra666444

Zgadzam sie, to nie są oczy piwne. Piwne to ma moja mama, nie on.
Uważam, że ma on oczy czekoladowe:) Czyli innymi słowy ciemno-brązowe.

Ale w sumie....jakie ma oczy wie to najlepiej tylko główny zainteresowany;-)

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

On ma oczy piwne a nie ciemno czekoladowe.

lorraine93

Hmm, to chyba ktos z Was ma problem z rozroznianiem kolorow, piwne oczy sa jasnobrazowe, jak sama nazwa wskazuje - koloru piwa :), zoltobrazowe, Johnny ma ciemnobrazowy kolor, nieraz wydaje sie czarny nawet. Ma przodkow Indian i ciemna karnacje i na pewno nie jase oczy.

(wkurzajace jest troche to wszystko - na stronie, gdzie widnieje zdjecie Johnnego toczy sie klotnia o jego kolor oczu. Rozumiem - o dlugosc stopy, ale jak jedni moga twierdzic <zwazajac na miazdzaca ilosc zdjec Johnnego wszedzie>, ze ma piwne oczy, inni ze czarne, a jeszcze inni ze brazowe?)

tomek141991

brąz piękny piękny brąz piękny piękny brąz

Cornelia265

Ja już przestaje się kłocić, ale oczów CZARNYCH mieć nie można...tak jak np nasze oczy nie wychwytują wszytskich kolorów na świecie, tak nie można meic oczu czarnych.

Pozdrawiam, domarka:*

domarka

Eee Nie znacie się Johnny Depp ma oczy koloru zielonego. Hahahahaha ale się uśmiałam. Nie no to był Joke. Na niektórych zdjęciach jak i filmach widać, że są to oczy czarne ale jak domarka mówi, że nie ma oczu czarnych(czy to takie trudne do zrozumienia) to chyba raczej ma taki super extra mega brązowy kolor oczu:D:D:D

_Anusia_

To fascynujące- temat o kolorze oczu ciągnie się miesiąc... Powiększcie sobie jakieś jego prywatne zdjęcie i obejrzyjcie. W filmach często ma soczewki. Ciemnobrązowe.

_Anusia_

Tak Domarka ma rację ma ciemno-brązowe oczy..... Ja mam takie jak on:-))

tomek141991

Johnny ma bardzo ciemne oczy, które wydają się czarne. Są w kolorze gorzkiej czekolady.

tomek141991

Odpowiadam z konta starszego brata.
Mi one wyglądają raczej na ciemny brąz a może nawet na czerń, faktycznie są dosyć ładne. Oczy czarne istnieją, ale kolor oczu, a normalny kolor, to różnica. Czarne to w rzeczywistości bardzo ciemny brąz. Może ja tu przedstawie moją klasyfikcję ciemnych barw tęczówki ;-):
-oliwkowe (zgniła zieleń z domieszkami brązu)
-jasnobursztynowe (to takie podchodzące pod żółć)
-piwne
-ciemnobursztynowe (mają nieiwielkie domieszki czerwieni)
-jasnobrązowe
-właściwe brązowe
-ciemnobrązowe (moje)
-czarne
Dodam, że ostatnio trochę sie barwami oczu zainteresowałem.

tomek141991

bardzo ciemny brąz zaraz wam to udowodnie... prztpatrzcie się jego tęczówką na zdjec\iu
link do do zdjęcia oczu Johnnego>>[URL=http://img524.imageshack.us/my.php?image=deppqn5.jpg][IMG]http:// img524.imageshack.us/img524/2856/deppqn5.th.jpg[/IMG][/URL]

Lady_Diana

przepraszam zły link!

http://img524.imageshack.us/img524/2856/deppqn5.jpg

ten link ^^^ skopjujcie i wklejcie do przegladarki

Lady_Diana

Skopiować i wkleić do przeglądarki? Dzięki za podpowiedź ;* a mogę po prostu kliknąć na niego??

w ogóle to dzięki jeszcze raz, bo wcześniej nie widziałam, jaki Jack Sparrow ma kolor oczu, a już na pewno nie domyśliłabym się, że to kolor gorzkiej czekolady!! =D =D całuski dla Ciebie!

użytkownik usunięty
sperma

nie frędzolcie, że nie można mieć czarnych oczu...
a mój kumpel to niby jaki ma kolor oczu jak nie czarny, co?
To, ze wyście takich oczu nie widzieli, to nie oznacza ze takich mieć nie można

Twój kumpel to ma oczy koloru zielonego garnka, ok?!

użytkownik usunięty
Cyanide

o wypraszam sobie....
jak juz do różowego!

tomek141991

kurcze nasmiewasz się ze mnie?? ;> myslałam ze sie nei wyswietli link dlatego dla pewnosci napisałam ale i inteligenty człowiek kliknie

tomek141991

Ludzie czy wy w ogóle wiecie co to są piwne oczy??? Piwne oczy są brązowo złote i twierdzenie, że Johnny ma piwne oczy jest idiotyzmem. Sama mam piwne oczy, a do oczu Deppa im sporo brakuje.A w ogóle czarne oczy można mieć. Mój kolega z podstawówki miał czarne oczy i były one ewidentnie czarne, a nie ciemno brązowe. Moim zdaniem Johnny ma coś pomiędzy ciemnym brązem a czarnym:D
piwne to takie: http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0808/pic10108208181344317167970.j pg