Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Oki od razu mówię: SORKI że tak późno ale dopiero co do domu wróciłam! Serio sorki! No a teraz cytat(łatwiuśki)
"Co chciałaś im zrobić???"
Pzdr x_X
Poznałam, bo niedawno [miesiąc temu] oglądałam ten film i tak jakos mi się skojarzyło.Mój cytat:
"Panie i panowie, witamy w Alpach".
Czy jakos tak.
Lol wow XDDDD Ale mam podniete trafiłąm !!!!
No dobra i cyata, jaj zwykle łatwy xDD
"Rah! Rah! Rah!"
LOL X_x
Rose Philips się nie odzywa, mam nadzieję, zę nie będzie mieć nic przeciwko jeśli podam swój cytat.
"Nigdy nie chciałem,żebyś była moją kochanką"
Macie jeszcze ochotę grac dalej? Jeśli tak to z jakiego to filmu? :)
Libertin.
A mój cytat to:
"Chłopcy w tym wieku wogóle nie powinni spać. Kiedy się budzą są o dzień starsi. Nim sie obejrzymy będą już dorośli".
Rozpustnik? tyle,ze to szlo tak: "kazdy bylby tchorzem,gdyby tylko mial na to dowage.." wiec nie jestem pewna.:)
może Marzyciel? albo Don Juan deMarco ?
sjbsakjf ksf ksd kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad kf ksfbks k ks ffnosnfosnofns
nie chce sie wcinac miedzy gre ale jak nie odpisujecie to moze zadam cytat:"Moje wspaniałe odczucie istoty żeńskiej mówi mi,że cos Cie trapi.."
Armybratona tak jakby się wcięłaś -.-
Poczekajmy jaka jest poprawna odpowiedź do kolejnego cytatu bo sie znów zrobi za przeproszeniem burdel.
a Twój cytat jest z "Piratów..." (chyba)