Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"

owadodestruktor

mylące...
"Don Juan de Marco"? ;> (podam cytat jak mi powiesz czy zgadlam);p

owadodestruktor

Don Juan de Marco ;> ?
dam cytaty jak dobrze bedzie ;p

maga89

Don Juan de Marco

wiec- !A to wcale nie łatwe! :D

Mr_T

Nie wychodzi Wam gra o tak prostych (żeby nie użyć innego, a trochę podobnego słowa) zasadach?
Yuka- cytat bierze się w cudzysłów, nie w wykrzykniki.

karaiby

Don Juan deMarco - dobrze

owadodestruktor

wieki temu założyłam tu taki sam temat ale się nie przyjął ;\

aga_113

WIEM ale to wolny kraj

Mr_T

a ja znam powiedzonko "dać człowiekowi wolność a sam się powiesi" a bez reguł to tu zapanuje kompletny burdel...

aga_113

Aqa, tekst Yuki odnosil sie raczej do tego, ze Karaiby zarzucila jej, ze cytat, ktory podala powinien byc w cudzyslowiu, a nie w wykrzyknikach. Wiec miedzy Wami juz nie ma problemu. Aqa, to ze ktos zalozyl podobny temat do Twojego, nie bylo przeciez z premedytacja wymierzone w Ciebie, wiec sie nie unos. Z tymi tematami tak jest, raz sie przyjmie, bo akurat jedna osoba sie wpisze i pociagnie za soba nastepna. Kwestia szczescia :D
Tak? Juz nie ma problemu? To proponuje nie zrec sie miedzy soba tylko grac :P :) Yuka mysle ze to cytat z "Piratow..." Mam nadzieje, ze zgadlam. Jak nie trudno, bo podaje swoj cytat :D
"Good morning, Starshine! The Earth says hello!" W przyblizeniu bedzie to tak: "Dziendobry gwiazdeczko! Ziemia mowi czesc!" Ot taki tekscik na rozladowanie sytuacji :)

Astartte

Mi to się kojarzy z "Hair", ale tam nie grał Johnny Depp.

owadodestruktor

Cytat jest z "Charlie i fabryka czekolady".

martamar16

Mój cytat:
"- Nauczyli cię tego w szkole?
- Za to mnie wyrzucili."

martamar16

co do wypowiedzi Szara to nie wiem o co ci chodzi i nie wciskaj mi tego co ja myśle, bo widac nie zrozumiałaś mojego komentarza
po drugie cytat to chyba z "Beny i Joon"?
ja poczekam jednak na akceptacje zanim napisze swój cytat
pozd.

aga_113

ok dobrze :-)

martamar16

Moze rzeczywiscie to ja sie pogubilam. Zrozumialam to co powiedzialas, ale widocznie pomylilam sie w odniesieniu do kogo to mialo byc. Ja Ci nic nie wciskam, mialam dobre checi, ale nimi wybrukowane jest pieklo. Nie bede wprowadzac zamieszania. Podawaj cytat :)

Astartte

coś łatwego
"lubicie mnie teraz?" jakby co to w ang. "do you like me now?" xD

aga_113

"Rozpustnik"
"-akceptując mnie nie będziesz miała wielu przyjaciół
-obiecujesz?"

owadodestruktor

hehe,nad Twoim cytatem musiałam sie nieco zastanowić,bo byłam pewna,ze oglądałam film,w którym sie pojawił, ale nie mogłam sobie na 1 rzut oka przypomnieć z czego on pochodzi.

to cytat z "Czekolady" - spotkanie Vivian i Roux'a na pomoście:)

mój cytat:

"(... Myślenie o działaniu, męczy mnie bardziej niż samo działanie.Ojciec mówił, że jeśli chcesz zobaczyć czyjąś duszę musisz obejrzeć jego sny. Będziesz współczuł tym, co siedzą w większym gównie."

madzia06

e...arizona dream??..............................................................

aga_113

no oczywiście,że "arizona dream". jeden z moich ulubionych filmów.

AgA - teraz Ty zarzucasz cytatem:)

madzia06

"Fistaszek"

madzia06

"Fistaszek"

tomek141991

Pewnie Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. Zgadłam?

tomek141991

Pewnie Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. Zgadłam?

femles_CS

Sorry, że tak dużo mi się wcisnęło :)

femles_CS

taa...przypaminając o zasadach....
"Kochanie, nikogo nie okradłem. Mów, co chcesz, ale to prawda. Wiem, że długo nie było mnie w domu. Obiecuję, że teraz wszystko będzie inaczej."

aga_113

Donnie Brasco?

Astartte

Moim zdaniem "Odważny"

owadodestruktor

owadodestruktor poprawna odp. zadajesz ;)

aga_113

Jesli moge wtracic taki maly Offtop ;)
Aqa juz wiem dlaczego mnie nie lubisz :) Przez to, ze w Twoim temacie powiedzialam, ze okiwalas z liczba filmow z Johnnym, ktore obejrzalas. Masz racje nie policzylam Koszmaru i Plutonu... Zwracam honor :>

Astartte

o_O kobieto! czy ja kiedyś napisałam że cie nie lubie?....to że nie zgadzam się z twoim zdaniem nie oznacza odrazu że cie nie lubie...zresztą jak można nienawidzić człowieka którego się nigdy nie widziało i zna się tylko jego pare wypowiedzi.....nawet nie wiem jak masz na imię!! jeśli jeszcze ktoś na tym forum myśli że go nienawidze to jest w błędzie xD pozdrowienia....heh ale teraz to mnie Szara rozbawiłaś xD

aga_113

"- Niebo jest piękne
- Jest duże
- Duże? Duże, to za małe słowo"

owadodestruktor

Kurde, pamietałam skąd ten cytat ale mi z głowy wyleciało, no ;d

candyyy

arizona dream-wydaje sie...chyba jakis z tych romantycznych

nosferatu

to cytat z CO GRYZIE GILBERTA G.

Mr_T

widzialas kaszaloty wyrzucone na brzeg??

Mr_T

YuKa dobrze
Twój cytat też jest z "Co gryzie..."

owadodestruktor

No to teraz ja :)

"Mam to gdzieś pale poprostu zaczynam palić skończę te potem kupię nową paczkę i wszystkie wyjaram"

to napewno bedzecie wiedzieć dałam naj łatwiejsz z naj łatwiejszych :)

Buzioff :**

BK_201

Chyba "Sekretne okno"

owadodestruktor

Tak to z sekretnego okna :)

BK_201

"-Gdzie twoi rodzice?
-Nie obudzili się"

owadodestruktor

napewno "Edward Nożycoręki"

no to teraz znowu ja

"To nie magia nazywamy to optyką dwa rysunki tworzą jeden"

BK_201

wydaje mi sie rze to jest z " jeźdźca bez głowy' ale jak się mylę to poprawcie

rozilla

Aqa, ja wcale nie mowilam o nienawisci xD Wiem, ze sie nie znamy i pewnie nie poznamy itd, po prostu czasami mozna miec wrazenie, ze cos nie gra i na forach tez sie zdarza, ze mozna kogos nie lubic, a ja napisalam ostatni post pod wplywem impulsu, ja tak mam :D
A ten ostatni cytat na 100% jest z "Jezdzca Bez Glowy".
Pozdrawiam :)

Astartte

no to ja dam cytat
"Wiesz, powiem ci, że dlatego, że bródka jest spoko, wiecie, wporzo, śmiechowa, elo, konkretna, wypasiona. Do tego całkiem lanserska. Czaisz faze, łapiesz zajawkę, ogarniasz te proste, że tak? No to fląderka co? Ziomuś, inny ambelanż."

owadodestruktor

tak mi sie wydaję że to z "Charlie i fabryka czekolady"

BK_201

Na bank to jest "Charlie i fabryka czekolady" =)
Mój cytat:
"Kto nie śpi w nocy nie ma ochoty na kawę i pączki"

Yoko_ono

"las Vegas Parano"??

owadodestruktor

Brawo =)

Yoko_ono

no to teraz ja :)

"Spójrz mi w oczy i zabij mnie"

Buzioff :**