Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Nie wychodzi Wam gra o tak prostych (żeby nie użyć innego, a trochę podobnego słowa) zasadach?
Yuka- cytat bierze się w cudzysłów, nie w wykrzykniki.
a ja znam powiedzonko "dać człowiekowi wolność a sam się powiesi" a bez reguł to tu zapanuje kompletny burdel...
Aqa, tekst Yuki odnosil sie raczej do tego, ze Karaiby zarzucila jej, ze cytat, ktory podala powinien byc w cudzyslowiu, a nie w wykrzyknikach. Wiec miedzy Wami juz nie ma problemu. Aqa, to ze ktos zalozyl podobny temat do Twojego, nie bylo przeciez z premedytacja wymierzone w Ciebie, wiec sie nie unos. Z tymi tematami tak jest, raz sie przyjmie, bo akurat jedna osoba sie wpisze i pociagnie za soba nastepna. Kwestia szczescia :D
Tak? Juz nie ma problemu? To proponuje nie zrec sie miedzy soba tylko grac :P :) Yuka mysle ze to cytat z "Piratow..." Mam nadzieje, ze zgadlam. Jak nie trudno, bo podaje swoj cytat :D
"Good morning, Starshine! The Earth says hello!" W przyblizeniu bedzie to tak: "Dziendobry gwiazdeczko! Ziemia mowi czesc!" Ot taki tekscik na rozladowanie sytuacji :)
co do wypowiedzi Szara to nie wiem o co ci chodzi i nie wciskaj mi tego co ja myśle, bo widac nie zrozumiałaś mojego komentarza
po drugie cytat to chyba z "Beny i Joon"?
ja poczekam jednak na akceptacje zanim napisze swój cytat
pozd.
Moze rzeczywiscie to ja sie pogubilam. Zrozumialam to co powiedzialas, ale widocznie pomylilam sie w odniesieniu do kogo to mialo byc. Ja Ci nic nie wciskam, mialam dobre checi, ale nimi wybrukowane jest pieklo. Nie bede wprowadzac zamieszania. Podawaj cytat :)
hehe,nad Twoim cytatem musiałam sie nieco zastanowić,bo byłam pewna,ze oglądałam film,w którym sie pojawił, ale nie mogłam sobie na 1 rzut oka przypomnieć z czego on pochodzi.
to cytat z "Czekolady" - spotkanie Vivian i Roux'a na pomoście:)
mój cytat:
"(... Myślenie o działaniu, męczy mnie bardziej niż samo działanie.Ojciec mówił, że jeśli chcesz zobaczyć czyjąś duszę musisz obejrzeć jego sny. Będziesz współczuł tym, co siedzą w większym gównie."
no oczywiście,że "arizona dream". jeden z moich ulubionych filmów.
AgA - teraz Ty zarzucasz cytatem:)
Sorry, że tak dużo mi się wcisnęło :)
taa...przypaminając o zasadach....
"Kochanie, nikogo nie okradłem. Mów, co chcesz, ale to prawda. Wiem, że długo nie było mnie w domu. Obiecuję, że teraz wszystko będzie inaczej."
Jesli moge wtracic taki maly Offtop ;)
Aqa juz wiem dlaczego mnie nie lubisz :) Przez to, ze w Twoim temacie powiedzialam, ze okiwalas z liczba filmow z Johnnym, ktore obejrzalas. Masz racje nie policzylam Koszmaru i Plutonu... Zwracam honor :>
o_O kobieto! czy ja kiedyś napisałam że cie nie lubie?....to że nie zgadzam się z twoim zdaniem nie oznacza odrazu że cie nie lubie...zresztą jak można nienawidzić człowieka którego się nigdy nie widziało i zna się tylko jego pare wypowiedzi.....nawet nie wiem jak masz na imię!! jeśli jeszcze ktoś na tym forum myśli że go nienawidze to jest w błędzie xD pozdrowienia....heh ale teraz to mnie Szara rozbawiłaś xD
No to teraz ja :)
"Mam to gdzieś pale poprostu zaczynam palić skończę te potem kupię nową paczkę i wszystkie wyjaram"
to napewno bedzecie wiedzieć dałam naj łatwiejsz z naj łatwiejszych :)
Buzioff :**
napewno "Edward Nożycoręki"
no to teraz znowu ja
"To nie magia nazywamy to optyką dwa rysunki tworzą jeden"
Aqa, ja wcale nie mowilam o nienawisci xD Wiem, ze sie nie znamy i pewnie nie poznamy itd, po prostu czasami mozna miec wrazenie, ze cos nie gra i na forach tez sie zdarza, ze mozna kogos nie lubic, a ja napisalam ostatni post pod wplywem impulsu, ja tak mam :D
A ten ostatni cytat na 100% jest z "Jezdzca Bez Glowy".
Pozdrawiam :)
no to ja dam cytat
"Wiesz, powiem ci, że dlatego, że bródka jest spoko, wiecie, wporzo, śmiechowa, elo, konkretna, wypasiona. Do tego całkiem lanserska. Czaisz faze, łapiesz zajawkę, ogarniasz te proste, że tak? No to fląderka co? Ziomuś, inny ambelanż."
Na bank to jest "Charlie i fabryka czekolady" =)
Mój cytat:
"Kto nie śpi w nocy nie ma ochoty na kawę i pączki"