Dla mnie oczywiście zawsze i wszędzie Dżony, który Bradzia pobije na główkę i na kolanko i na wszystko go powali;]] Bradzio się postarzał i już nie ten sam, ale nawet 10lat młodszy nie pokona Dżoniax))
Hehe :P Wg mnie Deep, ale Pitt też jest fajny :)
Kiedyś nie mogłam załapać, który to który, ale to było dawno ;)
myślę, że prawie każda kobieta (dziewczyna) odwiedzająca stronę Johnnego i to forum odpowie Ci, że oczywiście Johnny Depp jest lepszy! w sensie przystojniejszy i bardziel utalentowany :)
hmm...no znajdą się mężczyźni, którzy też powiedzą, że bardziej lubią Johnnego:)
pozdrowienia
Urody tu oceniał nie będę (facetem jestem) ale jeżeli chodzi o aktorstwo to Pitt jest aktorem grającym poprawie natomiast Depp każdą rolę gra genialnie, to jeden z takich aktorów, który jakby chciał to mógłby zagrać wieszak.
ja oczywiście deppa uważam za najlepszego aktora. brad nie jest kepski ale nie ma tego czegoś co ma depp. pozdrawiam ;]
a nie żebym się czepiała ale depp się pisze przez dwa p a nie e :). tyle. tego dżonego jeszcze przeżyje.
co do grania wieszaka- byłby to najlepszy, najbardzej wyrazisty i strojący najśmieszniejsze miny wieszak na świecie;-)
zdecydowanie Johnny Deep jest dobrym aktorem o nieprzeciętnij urodzie a Brad Pitt no cuż też jest dobrym aktorem ale przereklamowanym. ale to tylko moje skromne zdanko. pozdro:-)
Johnny DEPP(czyt. dep) NIE deep (dip)!...i to nie jest znowu taka drobnostka, bo po pierwsze jeśli kogoś szanujesz (za grę) i uważasz za conajmniej dobrego aktora to należało by chociaż znać jego nazwisko. Po drugie zobacz sobie jaką notę (właśnie przez taką drobnostkę) ma nijaki Johnny DEEP!
Odp.: Oczywiście że J. Depp!
A według mnie Pitt , bo Johnny udaje skromnisia i nie latającego za forsą aktora ( no nieeeeeeeeeeeeeeeee a przecież piraci z karaibów to nie komercyjny film , a Depp nie dostał za rolę Sparowa 20 mln. dolarów ;) ) . A co to w ogóle za argument.. "Depp ma coś czego Pitt nie ma" . No a co to jest "to coś" ? bo jestem bardzo ciekaw.
Rimmi - Nie gadaj że Pitt gra poprawnie , bo ma nie jedną genialną rolę. No oczywiście , że Pitt ma gówniane rólki , ale pomyślcie obiektywnie , że Depp też ma w zanadrzu role "gorsze". Bardzo lubię Depp'a i uważam , że potrafi zagrać wszechstronne role , jednak to samo uważam o Pittcie . No ale niestety wy jako zaślepieni Johnnym Deppem ( a nie potrafiący napisać poprawnie jego imienia i nazwiska ) w życiu tego nie potwierdzicie ... Dlatego też Pitt dostaje takie oceny jak "5" ( no nie from hell ? ;b)
oj czepiasz sie!:P Johnny to Johnny:) kazdy sznujący sie fan dobrze wie jak sie pisze jego nazwizko a reszta sie douczy!Brad nie jest w moim typi:P tez sadze ze jest przereklamowany. Aktor z niego sredni (takei jest moje zdaie)a o tym jego talencie tez bym polemizowala:)
natomisat Johnny bylby swietny w kzdej roli:D nietwierdzeze nie ma gorszych rol bo KAZDY je ma ale to nie jego kreacja tylko kwestia filmu:) dla mnie zawse bezie nr 1.z kim byscie tam go nieporownywali bo ma nietylko talen i jest niesamowicie przystojny ale tez osobowosc i to go wyroznia sposrod wielu!
ale sie nagadalam...
pozdrawiam:***
Chociaż preferuje styl filmów i gry Depp’a uważam, że nie powinno się porównywać dwóch tak różnych aktorów. Są oni całkowicie odmienni, mają inny dobór ról/ filmów, charakteryzują się całkowicie odmiennym stylem. Trudno znaleźć w nich podobne cechy, to tak jakby porównywać Merlin Monro i Merlina Mansona. Sądzę, że trudno ich porównywać, który jest lepszy, można jedynie stwierdzić, który bardziej odpowiada naszym oczekiwaniom.
Ja uwielbiam Johnny’ego, za Bradem nie przepadam, prawdopodobnie ze względu na jego wygląd [nie jest w moim typie, śmiem powiedzieć, że ma on ostatnim czasy dość pierwotny wygląd, a to wrażenie potęgują jego za krótkie włosy…] i wspomniany już wcześniej dobór ról…
Pozdrawiam
From Hell [www.depp4ever.za.pl]
Nashi... no ja niestety nie miałem przyjemności oglądać "Deep'a" , ale skoro mówisz że taki dobry z niego aktor to się zapewno skuszę
johnny depp, zdecydowanie johnny depp!!!nic nie mam do brada pitta bo takze go lubie...ale johnny jest najlepszy!!!!;)
nie przepadam za typem urodu, jaką reprezentuje Pitt.. wkurza mnei jego buźka, wiec pewnie nei jestem obiektywna, choć musze przyznać, że podobało mi się jak zagrał w "Siedem" i "Fight Club".
Jednakże Johnny zdecydowanie nad nim góruje :]
obaj sa dobrzy... ale Depp zdecydowanie lepszy :)
moze dlatego ze Pitt juz troche "wyszedl z mody"? jak juz ktos powiedzial jest troche przereklamowany... i w ogole Johny lepszy :)
Po pierwsze w ogóle nie powinno być tego topicu. Dlaczego???Bo po cholere komentowac wypowiedź jakiejś pojebanej ( za przeproszeniem) fanki. Słonko, ty nawet nie potrafisz poprawnie napisac nazwiska swojego idola! Mogłabyś przynajmniej siedziec cicho i nie załamywac ludzi swoją obecnością na tym forum. Nie bede po raz setny pisać, ze pisze sie Depp, a nie Deep( to zdanie pada w każdym topicu na tym forum), ani ile ty masz lat dziecko, bo to nic nie da.Postawa niektórych z nas jest po prostu żałosna.
Nie rozumiem, dlaczego prawie każda uważa, że Depp jest nieporównywalnie najlepszy. Całkowicie różni się od Pitta- zarówno w wyglądzie jak i w stylu gry. Przestańcie sie tak podniecać. Całe szczęście, ze Depp nie ma pojęcia, ze jakieś zeschizowane polskie fanki uważaja go za Boga. Tak, to wąłsnie te nienormalne fanki(nie wszytskie, tylko te nienormalne:)) sprawiają, ze żygać sie chce, jak slyszy sie o tym, jakim Dżoni jest boskim aktorem:/Bleeee...
Jedyne inteligentne komentarze, jakie tu zauważyłam, to wypowiedzi From Hell i Tylera(chwała wam za zdrowy rozsądek:)).Inteligencja niektórych użytkowników filmwebu mnie przeraża. Przestańcie obrzydzać ludziom tego aktora, bo te wasze komplementy to najgorsza rzecz jaka może go spotkac w tym kraju:PPP.
Pozdrawiam wszystkich normalnych...:)))
ja już przestałam zwracać uwagę osobom niepotrafiącym napisać nawet nazwiska Johnny'ego...bo w sumie to nie ma sensu, a jeśli ktoś nie potrafi napisać nazwiska składającego się z czterech literek to świadczy tylko o poziomie tej osoby i o tym "jak wielkim jest fanem"
Lecz nie mów, że jestem zchizowaną dziesięcioletnią (oczywiście nie mam tylu lat) fanką tylko dlatego iż stwierdziłam fakt, że większość kobiet i dziewcząt na TYM forum napisze iż DePP jest lepszy
pozdrowienia:)
Haha, oczywiście, ze nie:)Po prostu chodzi mi o wszystkie dziewczątka piszące przesłodzone pierdoły. Ktoś, kto potrafi napisać kilka racjonalnych, trafnych zdań na pewno nie jest zeschizowaną fanką:)No i oczywiście to nic dziwnego, ze większość fanek na tym forum uważa Deppa za lepszego. Bo tu wchodzą tylko fanki, albo totalne antyfanki piszące prowokacujane głupoty(tych tesh nie znoszę:D).Denerwuje mnie fakt, ze te kochane fanki traktują swoich idoli ujak rzeczy: jest taki słoooodki, wyszedł z mody, itd. Co to kurwa jakas maskotka???Masakra..
Pozdrawiam Cię:)
Tak więc bardzo się cieszę, że nie jestem zaliczana do małoletnich, rozwzeszczanych fanek pana Johnnego...jak to one mówią? Głębokiego aha tak "Dżonego Deepa":) Swoją drogą:) też nie lubię ty kochanych fanek jak to je nazwałaś, które piszą cytuję: "to mój ideał", "kocham Go", "Chcę mieć z nim dziecko"...itp. itd. Może to zabrzmi dziwnie ale spróbuję...kochane dziewczęta AKTORZY TEŻ LUDZIE!
gorące pozdrowienia:) mam nadzieję, że uda nam się jeszcze nie raz pogadać:D
Tyler jak to mówią każdy ma inny gust mi nie chodziło o to że WSZYSTKIE role Pitt'a są zagrane tylko poprawnie tylko całą jego "twórczość" oceniam na poprawną gdyż jak sam słusznie zauważyłeś zdarza mu się i to co ra częściej nawiasem mówiąć grać w koszmarnych produkcjach. Ale nie przecze, że ma też w swoim dorobku bardzo dobre role ("Fight Club") lub wręcz genialne ("Siedem") i o wyższości jak dla mnie rzecz jasna Depp'a nad Pitt'em świadczy to że z Pitt'a zrobiła się taka Britney Spears aktorstwa. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam!
Haha, oczywiście, ze nie:)Po prostu chodzi mi o wszystkie dziewczątka piszące przesłodzone pierdoły. Ktoś, kto potrafi napisać kilka racjonalnych, trafnych zdań na pewno nie jest zeschizowaną fanką:)No i oczywiście to nic dziwnego, ze większość fanek na tym forum uważa Deppa za lepszego. Bo tu wchodzą tylko fanki, albo totalne antyfanki piszące prowokacujane głupoty(tych tesh nie znoszę:D).Denerwuje mnie fakt, ze te kochane fanki traktują swoich idoli ujak rzeczy: jest taki słoooodki, wyszedł z mody, itd. Co to kurwa jakas maskotka???Masakra..
Pozdrawiam Cię:)
myśle,że należałoby podziewlić fanki deppa na te "zeschizowane" i na te którym zawrócił w głowie,które chodzą z głową w chmurach,ale nogami dosięgaja ziemi(jak ja).to zauroczenie jest piekne,ale nie mozna przekroczyć granicy,bo pózniej jest to męczące...
W tym próblem, ze te granice juz dawno zostały przekroczone. Uwazam, że te wasze zauroczenia byłyby piękniejsze, gdybyście zachowały je dla siebie. a tka każda dzieli sie z wszystkimi swoim jakże uroczym zauroczeniem, co prowadzi do tego, ze forum jest przepełnione przesłodoznymi, głupimi wyznaniami...To jest najgorsze...Dlatgeo proponuję zejść na ziemię, albo chociaż nie zatruwać życia innym.
Pozdrawiam
Gdybyśmy mieli oceniać urodę, to każda dziewczyna ma swój gust i zagłosuje na swojego ulubieńca. Jeżeli mowa o aktorstwie w tym przypadku "Depp vs. Pitt" to pamiętajmy, że wpływ na grę Deppa mają też kostiumy i charakteryzacja. Np. Charlie i Fabryka czekolady i Piraci z Karaibów. Zupełnie inna charakteryzacja zupełnie inny kostium i to też ma wpływ na to, że słyszy się "Depp w każdym filmie jest inny". Brad Pitt nie miał tylu ról kostiumowych, co Depp. Ale jeżeli mamy mówić o lepszym aktorze to stawiam na Deppa, bo jego gra jest dla mnie bardziej przekonywująca.
Johnny DEPP (bosh, czy to tak trudno zapamiętać).
Osobiście wole Johnnego Depp, można powiedzieć że we wszystkich swoich rolach grał na wysokim poziomie. Jednak lubię też Brad Pitt'a, uważam go za dobrego aktora, ma w swoim dorobku bardzo dobre filmy. (np: Joe Black, Siedem, Zawód:szpieg)
Johnny Depp jest bardzo dobrym aktorem i prowadzi przykłądne zycie osobiste. Uważam,ze jest także bardzo przystojny. Nie wiem, dlaczego jest porównywany z takim, całkiem róznym od niego aktorem jakim jest Brad Pitt. Uważam, że jeste ŚLICZNY
nie co ty gadasz oczywiście że Brad Pitt on jest boski a ten gupi deep niech sie schowa bo nie dorasta Pittowi do pięt BRAD PITT GÓRA DEEP KANAŁAMI
BRAD PITT RZĄDZI BRAD TO NAJLEPSZY AKTOR WSZECHCZASÓW A TEN DEEP TO ULIZANA ĆIOTA NIECHCĘ TU NIKOGO OBRAŻAĆ ALE TAKA JEST PRAWDA
Szajbo- masz świętą rację.
Jeżeli mamy wziąść na trzeźwo i przeanalizować wszystkie role Depp'a pod kątem psychologii postaci w jaką się wciela- wychodzi na to, że postacie tragiczne, współczesne (mam tu na myśli, tak jak kolega wtracił- zero charakteryzacji, a przynajmniej ograniczona) to w Sekretnym Oknie, From Hell, czy Czekoladzie wypada średnio, a filmy reprezentują przeróżne gatunki i poziomy. Depp aktorem jest owszem dobrym, choć przez pewien czas był mi zupełnie obojętny.
I niech mi nikt nie wciska głupot typu, że Pitt to przereklamowany aktor!
Przereklamowaną to on może mieć aparycje ale nie grę! Aktorem jest świetnym i koniec kropka.
(Niech mi się nikt nie waży podawać tu za argument filmu Pan i Pani Smitch- udowadniający Brada zerowe aktorstwo czy dobór ról, bo Depp też był tym filmem zainteresowany ale wybrali Pitta).
Pitt ma na swoim koncie świetne role w świetnych filmach- Siedem, Fight Club, Planeta Małp, Wichry Namiętności, Joe Black, Babel...
Aha i jeszcze jedno:
tak się rzucacie jak ktoś przekreci Nazwisko Johnna w pisowni, a sami nie potraficie pisać poprawnie nazwisk innych gwiazd. To kieruję do From Hell (i nie tylko) która, no cóż- nie może wytrzymać przekręcania nazwiska Depp'a a sama źle pisze imię i nazwisko Marilyn Monroe. Aby stała sie jasność- ja Cie nie obrażam. Ja Cię jedynie upominam i pozdrawiam serdecznie :)
Niektórym urzytkowniką chyba brak kultury i rozumu (to do warmola) nastepnym razem zastanów sie zanim coś napiszesz i nie obrażaj johnnego deppa bo go nie znasz i nie jestes na tym samym poziomie co on a ja współczuje pittowi ze ma taką fanke/fana(nie patrzyłam na zanczek)
Myśle ż Johnny Depp jest lepszym aktorem, CHOC wcale nie sądze ze Brad Pitt jest złym, bo ma też na swoim koncie wiele ciekawych ról. Nie bede tu wybierać i oceniać pod względem urody bo są różne gusta, ale jesli chodzi o aktorstwo zdecydowanie bardziej odpowiada mi Depp (jest szalenie przystosowalny, że sie tak wyraże, do roli którą gra,a przy tym wiarygodny, za to go cenie).
Kurcze czy to kolejny temat z serii: Który aktor jest piękniejszy, zgrabniejszy itp.? Darujcie sobie to! Tu oceniamy aktorstwo, a nie walory zewnętrzne ehh... Zresztą zadałaś to pytanie na forum Deppa, więc nie wiem jakiej oczekujesz odpowiedzi... Następnym razem zastanów się zanim napiszesz tutaj tego typu bzdury...