Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
david86245

krótko zwięźle ale niekoniecznie na temat.

użytkownik usunięty

Dlaczego nie na temat?

użytkownik usunięty

dobry wieczór, a może raczej dzień dobry bo już po 12-stej ?

użytkownik usunięty

"dzień dobry i dobry wieczór jakbyśmy się później nie widziały". A co z odpowiedzią na pytanie?

użytkownik usunięty

to chyba jednak dzień dobry ?

to pytanie skonsultuję z autorem tematu jesli pozwolisz

użytkownik usunięty

Dlaczego założyciel david86245 wypowiedział sie niekoniecznie na temat?

użytkownik usunięty

j/w

użytkownik usunięty

skoro sama nie wiesz to muszę ci pozwolić.
obawiam się jednak, że autor tematy bedzie obstawać, że wypowiedział się na temat.

użytkownik usunięty

nie napisałam, że nie wiem dlaczego, napisałam że chciałabym o tym popisac z autorem tematu - a to różnica.

tak, a może temat założony pod prowo, no chyba że autor wyprowadzi mnie z błędu.

użytkownik usunięty

nawet, jeżeli temat założony pod prowo to również dotyczy oceny gry Deppa. A więc jak najbardziej na temat.

użytkownik usunięty

no na temat Deppa- jak najbardziej, tak ale w sensie niekoniecznie " na temat " jesli by sie rozpatrywało właśnie jego gre aktorska :) dlatego napisałam niekoniecznie, a nie że w ogóle nie na temat - a to też różnica.

użytkownik usunięty

jeżeli jest świetny i zaskakujący w każdej roli, to w każdej - gra aktorska, role życiowe i co tam autor sobie życzy.

użytkownik usunięty

no właśnie jeżeli tak, a jeśli właśnie Nie - dlatego napisane "niekoniecznie".

dlatego wyżej piszę iż chciałabym poznać szersze uzasadnienie autora tematu.

czyli mogę mniemać iż mimo iż wystawiasz notę "1" - jesteś bardzo łaskawa dobrze, że nie "0" uważasz że jego gra aktorska jest zawsze świetna i zaskakująca - dlatego "bronisz" zdania autora ?

to chyba nie portal ojcowie.pl "co tam autor sobie życzy. " więc raczej autor wypowiedział sie na temat ról ale tych filmowych, ale może się mylę.

użytkownik usunięty

słowo "niekoniecznie" nie było potrzebne skoro autor napisał, że w KAŻDEJ roli.
Nie bronię zdania autora, tylko tego, że wypowiedział się na temat.
Późno już. Więc dobranoc lub do zobaczenia pościków, jak wolisz myszeczko.

użytkownik usunięty

jak to nie było potrzebne ? jeśli je napisałam to znaczy że uznałam że jednak potrzebne

A skąd misiuniu wiesz że autorowi chodzi o "Każdą " nawet nie związaną z forum rolą ? nawet jeśli miałby na myśli "ojcostwo " wtedy to też nie zgadzałoby się to z ogółem, wszak to nie portal tacierzyński ale filmowy :)

dlatego słówko "niekoniecznie" jak najbardziej misiuniu jest na miejscu, no chyba że autor tematu faktycznie wyprowadzi mnie z błędu :) a błądzić jest przecież rzeczą ludzką moja kochana

Papusie, do jutra erunio pozdrawiam :) mhwaa słodkich snów byle nie o Deppie ;)

Pomysł na dodanie tego tematu pojawił się, gdy zobaczyłem w telewizji zwiastun filmu "Mroczne Cienie", kiedy nie poznałem Johnnego Deppa w tej roli. Chodzi mi tylko o filmy, w których gra. Podoba mi się, że każda jego rola jest inna i niepowtarzalna, w wielu wygląda inaczej, to mnie pozytywnie zaskakuje. Moim zdaniem jest świetnym aktorem.

użytkownik usunięty
david86245

W Nick of Time nie był za bardzo ucharakteryzowany - ta rola też była dla Ciebie świetna i zaskakująca, czy mam rozumieć że też chodzi tylko i wyłącznie o te role w których ma ekscentryczny make-up ????

Aha czyli jest świetnym aktorem bo jego postacie są zazwyczaj inne i niepowtarzalne???? to można by było prawie każdego aktora tak określić, bo każdy aktor jakoś w różnych filmach wciela się zazwyczaj w inne i niepowtarzalne role - ale nie zawsze z dobrym skutkiem

Masz prawo do swojego zdania, myślałam że to jakas prowokacja, ale ta opinia wg mnie troszeczkę zbyt "gloryfikuje" Deppa - dlatego napisałam "niekoniecznie".

Pozdrawiam

Napisałem też: "Moim zdaniem jest świetnym aktorem". Chodziło mi w tym zdaniu o jego grę aktorską, którą cenię u niego ponad całą tą charakteryzację i uważam, że bardzo dobrze gra. Ale podkreślę, że lubię Johnnego za jego ciekawe wcielenia (różne oblicza). Po za tym nie oglądałem jeszcze wszystkich filmów z jego udziałem

użytkownik usunięty
david86245

No dobrze, ale od określenia dobra gra - do świetna gra - chyba trochę a nawet bardzo brakuje, bo śmiem twierdzić iż nie we wszystkich rolach jest aż taki świetny i nie chodzi mi tu o te ucharakteryzowane czy też nie, są role w których wypadł średnio, dobrze, bardzo dobrze są też niektóre ale nie wszystkie w których zagrał świetnie.

Dlatego piszę że niekoniecznie jest takim świetnym aktorem.

Ok to może warto założyć swój temat i napisać opinię o Johnnym, bo moje zdanie już wystarczająco znasz.

użytkownik usunięty
david86245

wiele razy taki temat pisałam , pozatym moje zdanie chyba można wywnioskowąc po powyższym wpisie ?

nie musze znow zakładac tematu

Aaa, bo tak mnie to trochę zdziwiło, że wjeżdżasz na mój temat i oczekujesz nie wiadomo jakich odpowiedzi. Ja po prostu chciałem napisać, że Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem, ale chyba mi nie wyszło albo ktoś nie zrozumiał.

david86245

emka lubi zaczepic, a ostatnio kieruje ofensywe w strone fanów Deppa

użytkownik usunięty
Sparow5

ejj a ty co sie czepiasz mnie :D

zadalam tylko proste pytanie autorowi - wytłumaczyl i okej..nie chodziło mi o oryginalność.

ejj,hej
kup se klej
i se klejem
mordkę sklej!
ooooołłłjjjeeeee

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

tobie widac japa nie chce sie przymknąć - nawet klej nic by nie pomógł :)

bla,bla,bla.
Rozluźnij sie...Jeden...dwa...trzy...weź głęboki oddech...cztery....pięć...sześć...powoli się uspokajasz...siedem...czujesz przypływ pozytywnej energii...osiem...powoli uchodzą z ciebie negatywne emocje...dziewięć...oddech robi się lekki...dziesięć...jesteś spokojna i wyluzowana.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

to twoja nowa "medytacja"
rozluźniająca by być bardziej spokojną ???

Doradzę ci coś : musisz spróbować czegoś innego, bo ta nie skutkuje :)

"Doradzę ci coś : musisz spróbować czegoś innego, bo ta nie skutkuje :)"-mam rozumieć,że dalej jesteś zdenerwowana?
To jedziemy od tyłu:
Dziesięć...bierzesz głęboki wdech...dziewięć...wypuszczasz delikatnie powietrze...osiem...bierzesz drugi wdech...siedem...następny wydech troche cie relaksuje...sześć...ręce robią się przyjemnie lekkie...pięć...lekkie robią sie też nogi...cztery...powoli ogarnia cię miły nastrój,powoli sie wyciszasz...trzy...uspokajasz się coraz bardziej,czujesz kojące działanie hipnozy...dwa...jestes bardzo zrelaksowana...jeden...odpłynęły z ciebie wszystkie nerwy...jesteś całkowicie odprężona.
Cześć!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

po długości wypowiedzi widzę że tylko dużo sie na "chuchałaś "
a nerwy dalej w tobie pulsują :)

Musisz wypróbować czegoś innego, co ci bardziej pomoże ;)

"papa-pa" :)

użytkownik usunięty
Sparow5

nie "wjeżdżam" w strone fanów, tylko grzecznie spytałam

o ile dobrze widze to era z maniaczka na mnie wsiadły - wiec daruj sobie

Sparow5

jak Drogba na bramkę Bayernu....sasasasa

Deppomaniaczka

......... musimy sprowadzic Cecha, zeby wzmocnil nasza sile defensywna

Sparow5

Szczęsnego.jest bardzo dobry i ma jak najbardziej zadatki na uzyskanie kiedys tytułu najlepszego bramkarza świata.Zgadzasz sie za mną?

Deppomaniaczka

Miałem dylemat jak wieszalem plakat, z jednej strony Lewandowski, z drugiej Szczęsny, wybrałem tego drugiego, jego interwencje sa na najwyzszym poziomie, musi jeszcze troche ustabilizowac forme, a bedzie pretendentem do tego miana. Jednak na te chwile bardziej potrzebny byłby Cech, potrzebny naw doswiadczoyny zawodnik

Sparow5

no tak,ma tet tytuł.A Szczęsny to najmocniejsza strona naszych.A co sie dzieje ze Smolarkiem?nie widac go.Uwielbiam faceta,jest MEGA słodziutki:)zostałby zgwałcony zaraz po Deppie...hahahahahaha

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Nie gwałć piłkarzy !!! już dostatecznie namolestowałaś Deppa !

poza tym to nie forum o piłce, więc poleć na swojej miotle na forum "inne".

Ty masz coś z piłkarza,wiesz?...
Mordę jak trampek.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

a ty tyłek jak bramka albo jak całe boisko :)

dużo piłek do ciebie wleci jak się wypniesz.

FAIL!nie masz dowodów.
nie widziałas mojej dupy,a ja twój trampek widzę codziennie.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

widziałam twój tyłek widziłam twą " bramkę ":) masz taka duża że ledwo w pokoju sie mieścisz, ledwo starcza na szafe a w niej na Deppa

gdzie go widziałaś?może mnie oświecisz?wyłazisz z kibla jak sram?jak szczur...hhahahaha

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

szczur wszystko opowiedział jaki masz duży tyłek - wydało się, nie wytrzymałabym w tym miejscu z toba bo ty kupcię walisz ponad 3h. :)

oj,kanalizacyjny odpadzie.Teksty coraz chudsze i bledsze...prawie już przezroczyste.Niedługo znikną.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

kanalizacyjnymi odpadami to ty sie żywisz jak już twojego przysmaku zabraknie czyli karaluchów :)

a twoje teksty tak grube grubieją że zaraz wybuchną z nimi cały twój wewnętrzny jad ;)

cieniutko!
pa

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"grubo"

idź spać, naprawde nie chce żebys potem była nie wyspana w szkole :)

dobranoc o arcy wielka psychofanko! < składa pokłon! >

"niewyspany"razem,bo to imiesłów.
ale czemu ja sie znowu produkuję?Przecież ty nie masz pojęcia,o czym ja mówię.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"o czym ja mówię."

chyba piszesz raczej, bo twego chrząkania nie słysze i raczej nie chce

radziłabym ci się skupić na twoich błędach ortograficznych, następnym razem nie czepiaj się "tramwaja" bo sie potłuczesz tylko. ;)

dobranoc pokemonku :)

Masz,bo zamęczysz:
https://www.google.com/search?q=czep+sie+tramwaja&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubunt u&channel=fs
Nie znasz życia,jesteś nieukiem i analfabetką!
Dobranoc.