John WayneI

Marion Robert Morrison

8,0
8 221 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Wayne
Juby__

Jak Wayne był wybitnym aktorem to ja jestem księdzem. Wayne to przeciętniak i nic więcej. Natomiast Eastwood to bardzo dobry aktor i genialny reżyser. Poziom jego filmów pod każdym względem mówi za siebie. Tak wiec powinno być raczej słaby/marny aktor. Ps. Eastwood to przy nim geniusz, bo przynajmniej reprezentuje dobry poziom. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Wiesz kogo pozdrawiasz ?
To nie jest prawdziwy Juby_ tylko Juby__
Ten sam numer mi wykręcono, ciekawe czy ta sama osoba.
Zajrzyj na forum Leone i jego filmów.

Nie miałem zamiaru nawet się nad tym zastanawiać. Wyraziłem tylko swoja opinię na temat Dżona Łejna oraz Clinta Eastwooda i już.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Wayne to genialny aktor, jest wszechstronny i świetnie pasuje do westernowych ról +10/10 .
Eastwood jest troszeczke gorszy, ale oprócz Wayne nikt się z nim nie równa jeśli chodzi o western 10/10

Troll oryginał, czy troll kopia? Nie chce mi się nawet sprawdzać. Tak, tak, już to pisałeś, że Łejn to najlepszy reżyser a nawet scenarzysta panie troll.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nigdy nie pisałem że Wayne jest najlepszym reżyserem i scenarzystą ale aktorem owszem.
Nie pisz bredni kłamco

Pisałeś ze swojego chorego alterkonta (zresztą nie jedynego) trollu jeden. Mam na to screeny a nawet link, tak wiec nie kłam, bo naprawdę się ośmieszasz
http://www.filmweb.pl/person/John+Wayne-46384/discussion/TOP+aktor%2C+re%C5%BCys er%2C+scenarzysta%2C+operator%2C+.....-1724709
Teraz już wiem co miał na myśli B_Janek pisząc, że ty i CordellWalker to ta sama osoba. Wiele kont założyłeś, aby trollować. Po prostu dzieciak z ciebie i zwykły pryszcz, który naprawdę się nudzi.
Dobranoc.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nigdy nie napisałem że Wayne jest najlepszym reżyserem i scenarzystą na świecie.
Jesteś podłym kłamcą i trollem.
Tamten post w tym linku napisał ten podszywacz, czyli ty.
Tak więc możesz sobie głęboko wsadzić swoje screeny.

Miałem racje że to ty pozakładałeś te wszystkie konta.

Tak? Co jeszcze mi napiszesz prawdziwy właścicielu tych kont (teraz jestem o tym przekonany na 99 procent - bo nigdy nie wiadomo, ale...)? Na ciebie nie ma słów, w życiu nie myślałem, że na jakimś forum spotkam tak podłą osobę jak ty, która oskarża mnie i nie tylko mnie o to co sama robi. Jesteś koleś padalcem, nie mam na ciebie słów, ale wiesz co miej sobie racje jakie chcesz, guzik mnie to obchodzi, bo to nie ja. I to nie ja mam problem ze sobą, tylko ty. Baw się dalej trollu z tymi swoimi kontami. Zasługujesz na tą opinie którą masz, trollu. A za te podłe oszczerstwa i to co robisz dawno powinni cie zbanować. A teraz uważaj. Mam ciebie i to wszystko głęboko w.... tak więc możesz sobie dalej prowokować mnie i innych oraz nas oskarżać, możesz dalej sobie trollowac, mi po prostu nie jesteś już w stanie podnieść ciśnienia bo albo jesteś tak głupi, że żadna ustawa tego nie przewiduje, albo robisz to wszystko z premedytacją i jesteś żałosnym trollem. Wszystko jedno i tak jesteś tylko żałosnym trollem, który co najwyżej może dostarczyć komuś rozrywki. Nie zamierzam więcej pisać do ciebie jakby to miała być rozmowa. Rozmowa z tobą byłaby po tym wszystkim zniżeniem się do poziomu takiego gada jak ty. Tak więc będę cię ustawiał tak jak to się robi z takim trollem jak ty, ale nie będę się wdawał w te twoje gierki trollu.
Nie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nikogo nie prowokuje, nie kłam.
Narazie oskarżyłem tylko ciebie i nie mów za innych, bo jesteś sam!
Nienawidzisz mnie za to że mam inne poglądy westernowe, nie potrafiłeś się z tym pogodzić
i chciałeś mnie zniszczyć takim sposobem, ale ci się nie udało i wszystko się wyjaśniło.
Wychodzisz na naiwne dziecko oskarżając samego mnie o założenie tych kont.
To by było kompletnie nie logiczne.

Dobra, nie płacz. Oskarżyłeś mnie o tworzenie jakiś histerii, a tu proszę:

"Nienawidzisz mnie za to że mam inne poglądy westernowe, nie potrafiłeś się z tym pogodzić
i chciałeś mnie zniszczyć takim sposobem, ale ci się nie udało i wszystko się wyjaśniło."

Tekst roku, brawo smiczolek.

B_janek

To chyba już jego setny tekst roku. Kiedyś w samej rozmowie z kucuserem na temat rzekomej wyższości amerykańskiego chłamu nad dziełami Leone popełnił kilkanaście tekstów roku. Myślę, że wiesz o którą rozmowę chodzi bo brałeś w niej udział. Koleś jest tak nawiedzony jak obrońcy i przeciwnicy krzyża (wszystko jedno) spod Pałacu. Po prostu typowy polski warchoł i troll, któremu przyjemność sprawia rozwalanie forum, no i oczywiście to on jest najmądrzejszy i tylko on zna się na westernach hehe. Parafrazując słowa ludzi z Placu.... tu jest Polska!!! bez względu czy krzyczeli to czarni czy czerwoni... smiczołek wykrzykuje, że tylko tam gdzie on są prawdziwe westerny. Naprawdę nawiedzony człowiek.... aż nie chce mi się marnować klawiatury na niego.... do tego sam sobie zaprzecza.... teraz pisze, że oskarżał o te konta tylko mnie a zdaje się, nie no na pewno jakiś tydzień czy dwa temu oskarżał o nie ciebie... a wcześniej to oskarżał Lebron_Rezza. Nie ma co. Zdecydowałby się dzieciak na coś. Hmm, to jego zakłamanie, ale to dla niego przecież normalne. Nie warto marnować na niego czasu. Naprawdę. Chyba, że dla osobistej rozrywki konwersacji z trollem idiotą (jakbyśmy nie mieli nic innego do roboty). Pozdrawiam.

_mosquito_

Heh, dokładnie.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_mosquito_

"amerykańskiego chłamu nad dziełami Leone"
Haha
Zamiast się produkować poparłbyś te swoje myśli argumentami.
To tobie zależy na trolowaniu i ty rozwalasz forum,
ja wyrażam swoje zdanie na temat westernów.

Haha
I kto to mówi? Człowiek, który w rozmowie z kucuserem, Lebron_Rezza i B_janek nie potrafił podać ani jednego argumentu świadczącego o wyższości klasycznych westernów nad spaghetti. Kucuser wypowiadał się konkretnie, argumentował swoje wypowiedzi, natomiast twoje wypowiedzi nie były poparte zupełnie niczym i dlatego zostałeś w tej rozmowie zmiażdżony. Tak więc nie ośmieszaj się koleś bo w swoim życiu nie poparłeś niczego żadnym argumentem. Zdaje mi się... nie, na pewno w tamtej rozmowie kilka osób wyśmiało cię i twój żałosny poziom i większość stwierdziła, że ty na wet nie wiesz co to argument koleś.
Tak więc nie pouczaj mnie na temat argumentów skoro nie masz nawet pojęcia co to takiego argument i nigdy jeszcze go nie użyłeś.

PS. Wyrażasz swoje zdanie? Ok. ale tylko swoje zdanie, bo miliony ludzi ma zupełnie inne zdanie od ciebie i do tego popiera to zdanie argumentami w przeciwieństwie do ciebie. Uznaj ten fakt. Nie masz pojęcia o westernach. Robisz z siebie guru a nie poparłeś żadnej swojej opinii jakimkolwiek argumentem bo ich zwyczajnie nie masz. Od kilku miesięcy się tylko ośmieszasz i to ty rozwalasz forum. Nie ja siedzę na tych forach od lutego i się ośmieszam robiąc z siebie nic niewiedzącego guru tylko ty koleś.
Do tego jesteś takim perfidnym kłamcą, że odwracasz wszystko do góry nogami, ale ci co czytali tematy, w których trollujesz dobrze wiedzą, że jesteś albo trollem, albo jesteś jakiś tępy.
Nie ma co strzępić na ciebie swojego języka, niszczyć klawiatury. Chyba tylko, aby się z ciebie pośmiać, choć na forum Leone wyczytałem, że nie powinno się z ciebie śmiać bo z osób niedorozwiniętych się śmiać nie powinno.

użytkownik usunięty
_mosquito_

"bo miliony ludzi ma zupełnie inne zdanie od ciebie"
Ale dziesiątki milionów ludzi mają dokładnie takie zdanie jak ja.

"Nie masz pojęcia o westernach."
To ty nie masz pojęcia o westernach i niewiele ich widziałeś. Ja o tym gatunku wiem najwięcej.

"Nie ja siedzę na tych forach od lutego"
Tu masz rację, rozwalasz to forum dopiero od czerwca, ale szybko nadrabiasz zaległości, przeciątny troll by robił z dwa lata to co ty przez 3 miesiące.

"kucuserem, Lebron_Rezza i B_janek nie potrafił podać ani jednego argumentu świadczącego o wyższości klasycznych westernów nad spaghetti"
Jesteś podłym kłamcą dzieciaku, wypisałem wiele argumentów i udowodniłem że klasyczne westerny są lepsze od spagetti.

Rozśmieszasz mnie swoimi wypowiedziami. Jak nie znasz faktów to lepiej nie pisz
i nie ośmieszaj się.

"Ale dziesiątki milionów ludzi mają dokładnie takie zdanie jak ja."
Tak trollu, ty znowu swoje. Niby gdzie te dziesiątki milionów? Nie ośmieszaj się.

"To ty nie masz pojęcia o westernach i niewiele ich widziałeś. Ja o tym gatunku wiem najwięcej."
Skoro ni potrafisz podać choć jednego argumentu i napisać sensownego zdania o westernach to bardzo wątpię w twoją wiedzę. Zwyczajnie nie posiadasz takiej wiedzy.

"Tu masz rację, rozwalasz to forum dopiero od czerwca, ale szybko nadrabiasz zaległości, przeciętny troll by robił z dwa lata to co ty przez 3 miesiące."

Nie rozwalam a tępię twoja głupotę i zachowanie trolla.
PS. A więc przyznajesz się do trollingu od lutego?
Świetnie. Dobrze, że się w końcu przyznałeś trollu.

""kucuserem, Lebron_Rezza i B_janek nie potrafił podać ani jednego argumentu świadczącego o wyższości klasycznych westernów nad spaghetti"
Jesteś podłym kłamcą dzieciaku, wypisałem wiele argumentów i udowodniłem że klasyczne westerny są lepsze od spagetti."

Oto twoje argumenty ośle....
ty nie masz nawet pojęcia o argumentach....
piszesz w kółko to samo i nie podajesz żadnych argumentów bo zwyczajnie ich ni9e masz tak samo jak nie masz żadnej wiedzy o westernach snobie... a te tytuły to sobie tylko wkleiłeś na bloga...
kucuser zmiażdżył cię argumentami a ty nawet nie potrafiłeś podać choć jednego argumentu....

poza tym poniższy temat jest dowodem nie tylko na to, że ty nawet nie masz pojęcia na temat tego czym jest argument, ale zwyczajnie, że broniąc się tutaj posuwasz się poniżej pasa i zwyczajnie parszywie kłamiesz... chyba, że masz schizofrenię...
także poczytaj się żałosny kłamco

http://www.filmweb.pl/person/Sergio+Leone-12503/discussion/Nie+przepadam+za+nim- 1511142

"Rozśmieszasz mnie swoimi wypowiedziami. Jak nie znasz faktów to lepiej nie pisz
i nie ośmieszaj się."

Twoje zachowanie jest nie tyle śmieszne bo jest, ale przede wszystkim jest żenujące.
PS. Ty za to nie wiesz nawet co i jak pisałeś. Gratuluję debilizmu, albo chamstwa i żenującego poziomu jaki reprezentujesz. Nadajesz się do mam talent. Czy kucuser ci czasem tak nie pisał? Jedź do mam talent... więcej ludzi będzie miało się okazje z ciebie pośmiać, nie tylko ja czy kucuser. Zapomniałem z ludzi opóźnionych umysłowo nie powinno się szydzić. tak wiec powstrzymam się. Mam nadzieję, że inni również.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Znowu kłamiesz, sprostuję tylko twoje jedno kłamstwo, bo na resztę szkoda marnować czasu.
Podałem wiele argumentów, to kucuser podał ich bardzo mało, ale to i tak lepiej niz ty, bo jesteś trollem i nie podałeś żadnego.

Wiesz czym się różnisz od przeciętnego filmwebowicza? Nawet nie tym, że przeciętny filmwebowicz choć trochę używa mózgu, ale przeciętny filmwebowicz nie pisze, że czegoś nie robił skoro są na niego dowody, że coś robił. Ty jednak nie podlegasz tej zasadzie i nawet jeśli podaje się link, który świadczy o tym, że jesteś żałosnym kłamcą to i tak brniesz dalej w swoje kłamstwa.... jakie trzeba mieć ego (mniemanie o sobie) by postępować tak jak ty i tak bardzo się ośmieszać... jesteś ewenementem...naprawdę idź do Mam Talent... mało ludzi potrafi tak bezczelnie kłamać jak ty...albo udawać znawcę i utrzymywać to chociaż każdy praktycznie widzi, ze nie wiesz nic o westernach i nie potrafisz podać żadnych argumentów by poprzeć cokolwiek co byś powiedział, chociaż tak naprawdę to ty nawet nic nie powiedziałeś

ZOBACZ KŁAMCO!!!
http://www.filmweb.pl/person/Sergio+Leone-12503/discussion/Nie+przepadam+za+nim- 1511142

Ja w przeciwieństwie do ciebie staram się podpierać argumentami....
a ty w tym temacie, jak również praktycznie we wszystkich innych nie podałeś żadnego argumentu, co więcej ty nigdy nie podałeś żadnego argumentu i większość ci napisał, że ty pewnie nawet nie wiesz co oznacza pojęcie argument....
I dalej zamierzasz tak perfidnie kłamać mimo choćby linku do tego tematu , w którym ośmieszyłeś się maksymalnie? kucuser nawet nie musiał ci w tym pomagać....
Kij z tobą...
Już i tak nic do ciebie nie dotrze a ośmieszyłeś się tak, że ktokolwiek inny wstydziłby się na twoim miejscu nawet na Filmwebie zalogować....
No, ale co tam....
kamikadze debilizmu... ośmieszaj się dalej.... trolluj dalej... my się pośmiejemy... chociaż jak pisałem nie wiem czy powinniśmy bo stwarzasz wrażenie opóźnionego umysłowo a z opóźnionych umysłowo nie powinno się śmiać.

PS. Wiem, że mi odpiszesz... cóż twoje żałosne ego znów da o sobie znać... taki troll jak ty nie wytrzyma jak mi nie odpowie.
Zresztą już ci to pisałem, ale ty dalej swoje. Dalej mnie zaczepiasz. Ostatnio pisał ci to też B_janek, ale też musiałeś go zaczepić trollu.... także gratuluję poziomu głupoty... masz talent... naprawdę...
Nie pozdrawiam cię trollu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Ej biedny dzieciaku, naprawdę mi cie szkoda. Widze że wychodzisz z siebie, nie radzisz sobie z tym wszystkim, lepiej juz sobie odpuść, wyjdzie ci to na zdrowie.

P.S Ja widziałem wiele westernów i jestem ekspertem w tym temacie, a ty trollu jesteś w tym gatunku zielony, chodzi ci tylko o trolling.

Teraz już każdy kto przeczytał temat, do którego podałem link wie, że jesteś podłym kłamcą.
PS. Dzieciakiem to jesteś ty trollu.

Widziałeś wiele westernów?
Kucuser cie obnażył, obnażył twoją niewiedzę na temat westernów, bo nie wiesz o nich prawie nic a robisz z siebie guru..
Tak, z powyższego tematu wynika, że nie znasz się na westernach a do tego nie wiesz co to argument, bo pewnie jeszcze szóstej klasy nie skończyłeś.
Poza tym jesteś parszywym kłamcą co też wynika z tego jak bronisz się zaciekle mimo dowodów na to, że kłamiesz

No i sam uważaj bo jeszcze ci żyłka pęknie smrodzie. Jesteś takim ekspertem od westernów jak ksiądz jest ekspertem w sprawach łóżkowych, czyli żadnym ekspertem. A ja przynajmniej widziałem wszystkie te westerny i wiele więcej a ty nie masz pojęcia który jest o czym a zgrywasz guru. Poza tym to chyba tobie niedługo ta żyłka pęknie. Spinasz się tak. Znów mi odpisujesz i zaczepiasz mnie chociaż miałeś mi nie odpisywać. Wiem. Nie rozumiesz jak się do ciebie po polsku pisze. W twoim wieku masz do tego prawo..... jesteś tylko uczniem podstawówki. Przynajmniej nie zaprzeczałeś jak tak o tobie pisali na forum. Musi cie bawić ten twój trolling. Mnie bawi twój debilizm. zresztą nie tylko mnie. B_janek też się tu nieraz śmiał z ciebie, bo wybacz, ale inaczej sie nie da, nie da sie powstrzymać. nadajesz się do Mam talent pierwsza nagroda w kategorii superdebil gwarantowana. Fajnie się spinasz. Piszesz do9 mnie, że wychodzę z siebie podczas gdy miałeś mi nie odpisywać. Nawet zakazałem ci tutaj pisać i trollować a ty dalej swoje ty to musisz mieć dopiero napinkę. Weź jakieś leki. lecz się na nogi bo na głowę już za późno.

Może zobaczysz. Umiesz czytać?!
Czytaj!!!

Nie pisz do mnie smiczolek --- dzieciaku!!!!!
Jeśli mi odpiszesz trollu znaczy to, że mam prawo nazywać cię człowiekiem bez honoru czyli zwykłym śmie....cie.....m.

Póki co już zasłużyłeś sobie na to aby nazywać cię trollem, kłamcą, debilem, dzieciakiem.... do wyboru....

Nie pozdrawiam cię trollu!!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Chyba przedawkowałeś leki na gowę. Opanuj się dzieciaku !!
Pod moim krótkim postem napisałeś aż trzy swoje, widzę że nie radzisz sobie z tym wszystkim, wychodzisz z siebie. Jeszcze kilka razy sie powtórzyłeś trollu.

Masz nie kradnąć moich wpisów i nie śmiej mi rozkazywać bachorze.

Widziałeś niewiele westernów i jeszcze mniej o nich wiesz, nie jesteś godny ze mną o nich rozmawiać, jestem ekspertem w tym gatunku, a moje argumenty są nie do obalenia.

Dzieciaka to widzisz w lustrze jak się w nim przeglądasz
Jesteś zatem śmie...ciem.... sam się do tego przyznałeś śmie... ciu.... bez honoru...

To ty kradniesz moje wpisy szczeniaku.

Widziałem więcej westernów od ciebie, to pewne snobie. I zapewne wiele setek ludzi na filmwebie tez widziało ich więcej od ciebie. Skąd wnioskuję?
Bo taki Kucuser przykładowo wie 100 razy więcej na temat westernów niż ty prowokatorze.
Ty nie masz żadnych argumentów, kilkanaście osób już ci to pisało trollu!
Nie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Po pierwsze ty widziałeś mało westernów i mało o nich wiesz,
po drugie ja widziałem ich bardzo dużo i chyba tylko jeden użytkownik więcej widział, po trzecie nie kłam że to "Ty nie wiesz co to jest argument" pisało mi kilkanaście osób, bo tak nie jest, ty chyba piszesz to już 10 raz, ale chyba nie liczysz wszystkich swoich wpisów za inną osobę ?

Rozumiesz małpo człekokształtna słowo nie trolluj!!!!????

użytkownik usunięty
_mosquito_

Musiałeś znowu odpisać trollu?!

To do ciebie był apel o to byś skończył ten trolling i odpisywanie mi oraz oszczędził wstydu ludzkości. Widać, że nie zrozumiałeś.

Apel do filmwebowiczów

Nie karmić trolla o nicku smiczolek oraz jego alterkont CordellWalker, filmen_, Juby___ i całej reszty kont z których pisze.

A jeśli to czyta jakiś moderator, proszę o sprawdzenie IP tej osoby, osunięciu tych wszystkich kont i nie pozwoleniu na logowanie się z tego IP pod żadnym z nicków.
W każdym razie napiszę o tym do administracji, znając życie i filmweb wielkiej nadziei nie ma, ale kto wie.

Nie karmcie tego trolla a sam zdechnie z głodu!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Ja już cię zgłosiłem do administracji i te twoje alterkonta

Ech, jaki ty jesteś chory umysłowo. Fajnie, że donosisz na samego siebie, jednak nie wierzę w to, że cokolwiek zgłaszałeś kłamco, w końcu mogliby ci zbanować to twoje główne trollownicze konto razem z tymi alterkontami a to by ci chyba nie pasowało.

Poza tym przypominam ci, że miałeś tu już nie pisać, ale widać nie nauczyli cię czytać i nie wiesz co to honor szympansie. W ogóle jak mi tak odpisujesz za każdym razem musisz się trząść. No nie wiem, albo rzeczywiście masz IQ małpy.
To było do ciebie.

A do reszty forum.
Nie zaczynajcie dyskusji z tym orangutanem na temat westernów bo to jak dyskusja z księdzem o seksie. Koleś nie zna się na niczym, ale ma się za największego znawcę.
Phii
To tyle.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Piszesz jakbyś był w szpitalu psychiatrycznym zamknięty.
Wbij sobie dzieciaku do głowy ze jesteś narazie nikim
i nie śmiej rozkazywac normalnym ludziom. którzy znają sie na kinie a zwłaszcza na westernie.

Niewiem co robią ci moderatorzy., zgłosiłem cię do zbanowania i te wszystkie twoje alterkonta i nic.

Wydaje ci się że każdy filmwebowicz jest na twoim poziomie, czy co? Wiekszośc ludzi już wie że jesteś trollem i nie zaczynają z tobą dyskusji dzieciaku.
Nikt cię nie słucha, jesteś nikim w rzeczywistości
i w świecie wirtualnym, bo jesteś tempym cwaniakiem.
Żal mi takich ludzi.

Nie karmić trolla!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Wyszło jakim jesteś hipokrytą.
Cały czas odpisujesz i prowokujesz a do wszystkich mówisz "nie karmić trola". Świadczy o twojej inteligencji.

To ty mi dopisujesz.
"Nie karmić trolla" nie było skierowane do ciebie trollu tylko do czytających to forum. W twoim przypadku nie ma mowy o jakiejkolwiek inteligencji troglodyto.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie karmić trolla

Nie karmić trolla smiczolka i wszystkich jego alterkont!!! (CordellWalker, Juby____).

użytkownik usunięty
B_janek

prawdę pisałem, w czym problem.

w tym, że kłamiesz jak zwykle, albo masz chorą głowę