Ona jest naturalną blondynką , którą do filmów farbują na brąz , czy jest naturalną brunetką która przefarbowała sie na blond ? Wiem że to głupie pytanie ale mnie ciekawi
Jest naturalną blondynką. Od tego ciągłego farbowania tak zniszczyła włosy, że musiała je ściąć, teraz w czasie kręcenia dwóch ostatnich części Igrzysk Śmierci będzie nosiła perukę.
Kurcze... myślałam, że ta zmiana fryzury była związana z pracą nad jakimś filmem, a tu z takiego powodu musiała ściąć włosy... Ehh :/ Szkoda, naprawdę szkoda... Mam tylko nadzieję, że ta peruka nie będzie wyglądała sztucznie!
Oglądałam jakiś wywiad w którym mówiła, że po prostu potrzebowała zmiany i postanowiła, że je zetnie...
A nie zostanie przypadkiem w krótkich? Bo z tego co pamiętam w książce Katniss ścięła włosy na krótkie jak chciała iść walczyć.
Może gdyby zaraz po kończeniu zdjęc do Igrzysk nie farbowała się z powrotem na blond tylko została w ciemnych(ślicznie jej w tym kolorze) to włosy by sie tak nie zniszczyły. Ale z tego co widzę to jak tylko ją pofarbowali to ona zaraz wracała do blondu, w którym według mnie nie wygląda korzystnie, a już na pewno nie w tych krótkich włosach.
Też uważam, że w brązie było jej ładniej. Nie jest brzydka, ale ten blond do niej zwyczajnie nie pasuje.
A moim zdaniem wygląda dużo ciekawej i korzystniej w blondzie. Ma lekko azjatyckie rysy twarzy przez wydatne kości policzkowe i oczy w kształcie migdałów więc ciemne włosy do tego to taki banał. O wiele ładniej jej w jej własnym jasnym blondzie.
Moje Drogie Panie :) ależ to oczywista oczywistość ;)))) , że Jennifer korzystniej jest w wersji jako OGNISTA BRUNETKA aniżeli pastelowa blondi.
Jednak dziecię najzwyczajniej lepiej czuje się w kolorze zbliżonym do naturalnego i dlatego tak częste jej metamorfozy,
bo filmowcy najwyraźniej wolą ją również jako czarnulkę ;)
W sumie to nie nasza sprawa, bo i głowa, a konkretniej włosy nie nasze więc, można tylko sobie życzyć,
aby znalazł się ktoś życzliwy w gronie znajomych Lawrence i wyperswadował jej blond :D
MOŻE JEJ UKOCHANY TEŻ WOLI BRUNETKI :)))))))))
ja wolę NATURALNE blondynki z niebieskimi oczami,farbowane brunety -out! :)
z kolei jennifer nie jest ani dobrze w farbowanym sztucznym blondzie w ciemnych włosach tez nie bo ma za małe oczy ,za pyzate policzki
skad wiesz co jej ukochany woli?wlasnie moze woli blondynki bo miedzy kreceniem filmów ma blond
W jej naturalnym kolorze włosów prawie jej nie poznałem. Musiałem sprawdzić obsadę filmu, wiem to żenujące ale słowo daję. O wiele lepiej jest jej w ciemniejszych włosach - poradnik pozytywnego myślenia, igrzyska śmierci niż w blond - american hustle. Chociaż jak to zwykle w życiu bywa, każdy ma swoje zdanie i pewnie wielu osobom lepiej do gustu przypada w wersji naturalnej.
Wg mnie też wygląda lepiej jako brunetka (aż się zakochać idzie ;D). W blondzie w ogóle mi się nie widzi tzn. nadal jest ładna, ale to już nie to samo..