Mam nadzieję, że rolę Katniss odegra bardzo dobrze.
W wyglądzie parę niedociągnięć jest, jakoś inaczej sobie wyobrażałam Katniss, przede wszystkim ciemniejsze włosy.. Ale zobaczymy w marcu, na który czekam z niecierpliwością : D <3
Na pierwszy rzut oka nie pasowała do mojego wyobrażenia, ale po tych kilku fragmentach scen które mozna znaleźć w internecie i po trailerach jestem Jennifer zachwycona - ona nie gra, ona jest Katniss w tych scenach:) Jest w niej to, co najważniejsze, jakaś siła która była w tej postaci najbardziej istotna.
Zapowiada się świetna rola, już niedługo się przekonamy czy tak będzie, ale na tą chwilę bardzo się cieszę, że akurat ja wybrali.
w zwiastunie w scenie, gdy zostaje wylosowana Prim jest niesamowita! czuje, że przez cały film taka będzie....
Uroda to już subiektywna kwestia gustu. Ja mam do niej cholerną słabość- jest śliczna i ma w sobie to coś. Jest bardzo utalentowana. Do teraz nie mogę pogodzić się z jej porażką za "Do szpiku kości"- lepsza była od Natalie Portman :)
Brzydka? Nie sądzę. A po IŚ w ogóle bym nie określiła ją jako brzydką- wręcz śliczną.
I świetnie zagrała : )
widziałaś ją bez makijażu ? horror ;]
zagrała świetnie to fakt ;]
na początku filmu jak rozmawiali w tym lesie to wybuchłem śmiechem jak zobaczyłem wiesz ludzi w lesie niby bieda głód smród i ubóstwo, a fryzury i makijaż jak na wybiegu ;] ale w sumie to jest film dla młodzieży choć razi w oczy plastikowa oprawa ;]
Nawet mi się podobała w "Igrzyskach śmierci", trochę była zbyt ponura i za mało arogancka, ale to wynikało raczej ze scenariusza, a nie z jej umiejętności aktorskich. To pierwszy film z jej udziałem, jaki widziałam, ale obejrzałam jej zdjęcia i muszę przyznać, że dużo lepiej jej w ciemnych włosach. Były momenty, w których kojarzyła mi się z Anną Dymną (młodą, oczywiście), jest do niej trochę podobna w tym filmie, zwłaszcza podczas "dożynek".