Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
98 718 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Mam nadzieję, że rolę Katniss odegra bardzo dobrze.
W wyglądzie parę niedociągnięć jest, jakoś inaczej sobie wyobrażałam Katniss, przede wszystkim ciemniejsze włosy.. Ale zobaczymy w marcu, na który czekam z niecierpliwością : D <3

patuss97

Jest świetną aktorką, niech nam to wystarczy :D

patuss97

wg mnie świetnie pasuje do roli Katniss :)

patuss97

nie czytałam książki, ale kiedy już ją zakupię to pewnie będę ją sobie wyobrażała jak tą aktorkę.

patuss97

Na pierwszy rzut oka nie pasowała do mojego wyobrażenia, ale po tych kilku fragmentach scen które mozna znaleźć w internecie i po trailerach jestem Jennifer zachwycona - ona nie gra, ona jest Katniss w tych scenach:) Jest w niej to, co najważniejsze, jakaś siła która była w tej postaci najbardziej istotna.
Zapowiada się świetna rola, już niedługo się przekonamy czy tak będzie, ale na tą chwilę bardzo się cieszę, że akurat ja wybrali.

_malena_

w zwiastunie w scenie, gdy zostaje wylosowana Prim jest niesamowita! czuje, że przez cały film taka będzie....

patuss97

Odegrała znakomicie rolę Katniss!!! Świetna aktorka i w brąz włosach - śliczna.

Zuzulek

Potwierdzam,grała bardzo dobrze ,była naprawdę autentyczna . Do tego naprawdę ładna.

patuss97

dobra aktorka, ale jest brzydka w chuiii ;]

maklejn

Uroda to już subiektywna kwestia gustu. Ja mam do niej cholerną słabość- jest śliczna i ma w sobie to coś. Jest bardzo utalentowana. Do teraz nie mogę pogodzić się z jej porażką za "Do szpiku kości"- lepsza była od Natalie Portman :)

robert_28

Chciałbyś, nie?

maklejn

Brzydka? Nie sądzę. A po IŚ w ogóle bym nie określiła ją jako brzydką- wręcz śliczną.
I świetnie zagrała : )

patuss97

widziałaś ją bez makijażu ? horror ;]
zagrała świetnie to fakt ;]
na początku filmu jak rozmawiali w tym lesie to wybuchłem śmiechem jak zobaczyłem wiesz ludzi w lesie niby bieda głód smród i ubóstwo, a fryzury i makijaż jak na wybiegu ;] ale w sumie to jest film dla młodzieży choć razi w oczy plastikowa oprawa ;]

patuss97

Nawet mi się podobała w "Igrzyskach śmierci", trochę była zbyt ponura i za mało arogancka, ale to wynikało raczej ze scenariusza, a nie z jej umiejętności aktorskich. To pierwszy film z jej udziałem, jaki widziałam, ale obejrzałam jej zdjęcia i muszę przyznać, że dużo lepiej jej w ciemnych włosach. Były momenty, w których kojarzyła mi się z Anną Dymną (młodą, oczywiście), jest do niej trochę podobna w tym filmie, zwłaszcza podczas "dożynek".

patuss97

Moim zdaniem bardzo dobrze zagrała Katniss. Wypadła świetnie zarówno w Igrzyskach i X-Menie, oby trzymała tak dalej.