Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
prof_mateusz27

Ja na razie obejrzałam 4 filmy z nim i są one moimi ulubionymi, to wystarczyło abym stała się jego fanką, na pewno obejrzę wszystkie filmy z jego udziałem ;)

prof_mateusz27

A jakie już obejrzałaś bo wiem że Lwie Serce i Krwawy Sport :) a dwa kolejne :):):)

kewin948

"Uciec, ale dokąd" i jeszcze "Podwójne uderzenie" ;p

Priscilla22

Fajny był ten jego brat blizniak w "Podwójnym Uderzeniu" jak mu z gówki pierdyknął i nazwał go pedałem :):):)

kewin948

hahah dobre to było ;p Na początku Chad uczył czegoś (nie pamiętam czego) te dziewczyny, ja chciałabym się tam znaleźć ...;p

Priscilla22

Zajebisty był ten jego szpagat,albo jak kopnął tamtego facete w ryj :):):)

kewin948

On jest niesamowity ;p Albo w Krwawy sport ten szpagat, ta medytacja na murku i w tle piękny widok miasta ;) No i oczywiście szpagat na krzesełkach- rządzi! ;p

Priscilla22

Nie wiem czy ktoś inny by tak zrobił na krzesłach jak on on jest w tym mistrzem :):):)

kewin948

Oczywiście, ze on jest mistrzem ;)

Priscilla22

Tylko jak go nie boli od tego szpagatu :):):)

kewin948

haha no wiesz godziny ćwiczeń ;)

Priscilla22

I dzięki temu potrafi zrobić obrót o 360 stopni z wyskoku :)
PS. widziałem na you tube śmieszny filmik jak Van Damme tańczy w jakimś programie i potem udaje Stallona,Schwarzeneggera i Seagala :):):)

kewin948

o muszę sobie też to zobaczyć ;p Ja już spadam na razie pa;)

Priscilla22

Tutaj masz link http://www.youtube.com/watch?v=NcdtwQiUA3E

kewin948

O dzięki ;)

kewin948

Filmik 10/10 zajebisty! podziwiam jego styl. A tak w ogóle to ma zajebiste spodnie (interesuję się różnymi stylami ubierania itp.)

kewin948

Oglądam go chyba 10 raz hahaha ;p

Priscilla22

Mi się tak spodobał że go śćiągnełem i też podoba mi się ubiór Van Damme a co do spodni to dobrze powiedziałaś zajebiste są :):):)

Priscilla22

Mogę ci podać link :):):)

prof_mateusz27

Patrzac na filmografie moge stwierdzic ze ogladalem z nim wszystkie filmy od 1986 do 2008r + Assassination Games - 2011 i Zaginiony w akcji 1984 (aczkolwiek nie pamietam tam Van Damma), w tym przedziale nie widzialem tylko Sinav (nawet nie wiem co to jest). Z tych filmow co widzialem prawie wszystkie mi sie podobaly, oprocz Msciciel i Pasażer - pozostale mi sie podobaly mniej lub bardziej. Szczególnie zajaralem sie Bloodsportem, Kickboxerem, No Retreat No Surrender, Cyborg, Street Fighter (jako fan automatowego street fightera bylem na tym 2x w kinie i 2x ogladalem na video :) ), Quest i Ryzykanci.

Pijany_Mistrz

Jeszcze przypomnialo mi sie, ze widzialem z nim Breakdance z 1984r, ale w tym filmie tez nie pamietam udzialu Van Damma
Co do linka powyzej, widzialem kiedys filmik na yt, to byl chyba nawet ten sam wystep, jak Van Damme tanczy z jakas klijentka i mu stanal :P

Pijany_Mistrz

W , Breakdance z 1984r stał jako obserwator i to była krótka scena gdzie go można było tam zobaczyć :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

No był :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

JA UWIELBIAM WSZYSTKIE FILMY :)

Ja też nawet tego Breakdance gdzie był pokazany tylko przez chwilę :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Nawet to :) !

:)

użytkownik usunięty
kewin948

A ten pierwszy film oglądałeś...ja nie :)

Ja też nie :)

użytkownik usunięty
kewin948

Chyba wogule nie istnieje na nośnikach i może i w sieci :)

Chyba tak szukałem ale nie znalazłem :)

użytkownik usunięty
kewin948

No ja też nie :)

W tv chyba tez raczej nie pokażą :)

użytkownik usunięty
kewin948

na pewno nie :) co ty teraz te premiery....chyba na Polonia 1 prędzej heheh :)

heh :) a widziałeś polski film Cezarego Pazury "Weekend " zajebisty jest i nawet sceny walk :)

użytkownik usunięty
kewin948

No widziałem....jak na Polską produkcję, to się oklepuje do USA tak w 45 % co nie ...? :):)

Oby Polacy więcej takich filmów robili :) a nie same nudne polskie filmy :):):)

kewin948

Polskiego filmu na poziomie to ze świecą szukać...same komedyjki romantyczne= szajs...;/

Priscilla22

No właśnie, przeklinają w polskich filmach jak poje*ani a to wogóle nie jest śmieszne jak film nie jest mądrze zrobiony :) ale Weekend był zajebisty :)

kewin948

w amerykańskich też przeklinają ale lektor inaczej tłumaczy np jak jest k*rwa to mówi kurde

kewin948

Mnie nie chodziło o przeklinanie, ale o naprawdę dobry film, godny uwagi i poświęcenia czasu.

Priscilla22

Ja tam lubie jak przeklinaja w filmach bo to oddaje realizm :) Co do Weekendu zgodze sie ze fajny film, ale te sceny walki o ktorych ktos wczesniej pisal byly do bani :P Z polskich filmow najlepsze sceny walki byly w filmie Skorumpowani (mimo, ze film ogolem taki sobie) :P

Pijany_Mistrz

Ja ogólnie też lubię przeklinanie ;p

Priscilla22

Ja też ale jak jest za dużo to też zle :)

użytkownik usunięty
kewin948

Co ty...ja lubię przeklinanie jak cholera :):)
A USA słynie z przekleństw jako nr. 1 na świecie.....nikt tak nie klnie jak oni :)

użytkownik usunięty

Po amerykańsku też się fajnie klnie....hehe :)

O właśnie to samo miałam na myśli ;p

użytkownik usunięty
Priscilla22

Ale po polsku polak najlepiej potrafi :)

Też prawda ;)