Ja na razie obejrzałam 4 filmy z nim i są one moimi ulubionymi, to wystarczyło abym stała się jego fanką, na pewno obejrzę wszystkie filmy z jego udziałem ;)
Fajny był ten jego brat blizniak w "Podwójnym Uderzeniu" jak mu z gówki pierdyknął i nazwał go pedałem :):):)
hahah dobre to było ;p Na początku Chad uczył czegoś (nie pamiętam czego) te dziewczyny, ja chciałabym się tam znaleźć ...;p
On jest niesamowity ;p Albo w Krwawy sport ten szpagat, ta medytacja na murku i w tle piękny widok miasta ;) No i oczywiście szpagat na krzesełkach- rządzi! ;p
I dzięki temu potrafi zrobić obrót o 360 stopni z wyskoku :)
PS. widziałem na you tube śmieszny filmik jak Van Damme tańczy w jakimś programie i potem udaje Stallona,Schwarzeneggera i Seagala :):):)
Filmik 10/10 zajebisty! podziwiam jego styl. A tak w ogóle to ma zajebiste spodnie (interesuję się różnymi stylami ubierania itp.)
Mi się tak spodobał że go śćiągnełem i też podoba mi się ubiór Van Damme a co do spodni to dobrze powiedziałaś zajebiste są :):):)
Patrzac na filmografie moge stwierdzic ze ogladalem z nim wszystkie filmy od 1986 do 2008r + Assassination Games - 2011 i Zaginiony w akcji 1984 (aczkolwiek nie pamietam tam Van Damma), w tym przedziale nie widzialem tylko Sinav (nawet nie wiem co to jest). Z tych filmow co widzialem prawie wszystkie mi sie podobaly, oprocz Msciciel i Pasażer - pozostale mi sie podobaly mniej lub bardziej. Szczególnie zajaralem sie Bloodsportem, Kickboxerem, No Retreat No Surrender, Cyborg, Street Fighter (jako fan automatowego street fightera bylem na tym 2x w kinie i 2x ogladalem na video :) ), Quest i Ryzykanci.
Jeszcze przypomnialo mi sie, ze widzialem z nim Breakdance z 1984r, ale w tym filmie tez nie pamietam udzialu Van Damma
Co do linka powyzej, widzialem kiedys filmik na yt, to byl chyba nawet ten sam wystep, jak Van Damme tanczy z jakas klijentka i mu stanal :P
W , Breakdance z 1984r stał jako obserwator i to była krótka scena gdzie go można było tam zobaczyć :):):)
No widziałem....jak na Polską produkcję, to się oklepuje do USA tak w 45 % co nie ...? :):)
No właśnie, przeklinają w polskich filmach jak poje*ani a to wogóle nie jest śmieszne jak film nie jest mądrze zrobiony :) ale Weekend był zajebisty :)
Ja tam lubie jak przeklinaja w filmach bo to oddaje realizm :) Co do Weekendu zgodze sie ze fajny film, ale te sceny walki o ktorych ktos wczesniej pisal byly do bani :P Z polskich filmow najlepsze sceny walki byly w filmie Skorumpowani (mimo, ze film ogolem taki sobie) :P
Co ty...ja lubię przeklinanie jak cholera :):)
A USA słynie z przekleństw jako nr. 1 na świecie.....nikt tak nie klnie jak oni :)