Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Myślę że jak by nie wszedł do świata filmów i by skupił się na umiejętnościach sztuk walk to był by na pewno jakimś bardzo dobrym sportowcem wiem że Van Damme trenuję powiedział to w wywiadzie że jak jest w trasie to 1h , 2h a w domu 3h, 4h. Ale ja się cieszę że jest jednak aktorem SUPER AKTOREM ! :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Uważam tak samo, jest świetny we wszystkim co robi, walki, aktorstwo, no i życie prywatne.
no jego świat i zarazem nas fanów, ingerujemy w jego życie pod wpływem fascynacji i podziwu z tego kim jest.
A jest naprawdę wartościowym gościem.
Ja go uwielbiam, i potwierdzam twój temat, nie ważne kim jest i co robi, zawsze zostanie uwielbiany przez fanów :)
A filmy z nim to prawdziwa chwila na odpoczynek :)

dzięki :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Nie ma za co, każdy fan by tak napisał, każdy ma rację i to jest godne uznania, kto myśli inaczej - spadaj !

prof_mateusz27

Jakby nie był gwiazdorem filmowym z pewnością poszedł by w kierunku walk, np. Karate, czy Tajski Boks - ale myślę, że dobrze, że wybrał aktorstwa z dwóch powodów: to, że więcej ludzi potrafi go docenić i teraz mamy idola, o jakim zawsze marzyliśmy :)
Pozdrawiam! ;)

AdamBayern01

Van Damme poszedł do świata filmu bo mówił ze od zawsze fascynowało go kino ,po za tym w kinie wiencej pieniedzy zarobisz jesli jesteś super gwiazdą niż w sportach walki .

bradock

to wiemy

bradock

też bradock ma rację, jeżeli chodzi o stan konta :)

bradock

hehe już wiem, skąd Twój Pseudonim :) szkoda, że tak późno się zorientowałem :)

AdamBayern01

Uwielbiam kino akcji lat 80 i 90 i dlatego chciałem mieć nick własnie kojarzony z tym gatunkiem w tamtym okresie . Bradock pochodzi od postaci pułkownika Jamesa Braddocka , Żołnierza amerykańskiej armi który uwalnia amerykańskicj jenców wojenych z rąk wietnamskich okrutników w seri filmów Zaginiony w akcji .Niezapomnianą role storzył oczywiście Chuck Norris którego też jestem fanem ,podobnie jak Van Damma czy Schwarzeneggera . Przetem zastanawiałem się też nad nickiem Kurt Sloane ,oraz Niko Toscani ale pewnie ktoś taki już ma , bo Van Damma czy Seagal są bardziej popularniejsi i lubiani niż Norris .

bradock

ja mam pseudonim z Imienia i ulubionej drużyny piłkarskiej :) przed Van Dammem miałem w głowie tylko football ;DD
Pozdrawiam Serdecznie :)

AdamBayern01

święte słowa :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Święta racja :)