Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
90 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

NAJLEPSZY AKTOR UWIELBIAM KINO AKCJI I FILMY Z NIM W ROLI GLOWNEJ :)))

chrypa

tez go lubię :) chociaż uważam że nie stara się za bardzo jeśli chodzi o grę aktorską. gra cały czas prawie te same postacie ( mordercy, złodzieja, skorumpowanego gliny) dlatego te filmy są dość podobne na początku tego nie widziałam ale po obejrzeniu prawie wszystkich filmów z jego udziałem muszę powiedzieć że są dość podobne co nie zmienia faktu że te role odgrywa IDEALNIE :)

Marta013

we dwie zapłacicie mniej za terapie której nota bene mogę się podjąć :)

villain

heh

villain

terapie? jesteś psychologiem? a o dlatego cięgle takie głupoty wypisujesz na forach. No patrz a ja myślałam że jesteś nie miły. Bardzo cię za to przepraszam :) a ile bierzesz za taka terapię?

Marta013

heheh nie Marteczko:) nie psychologiem tylko chorym ktory powinien sie u niego leczyc !:) zaloz wiecej blogow o tym ze jakis aktor badz aktorka jest krolem zootuba psycholu! widze cie dokladnie tak jak wyglada twoj avatar. szkoda mi cie tylko bo musisz mnie strasznie nudne zycie prywatne ze zakladasz jakies chore fora i blogi. pewnie nie masz znajomych , przyjaciol ani rodziny bo w innym razie juz dawno wzieliby cie na leczenie a takto dlaej cale zycie spedzasz na filmwebie i piszesz nudne bezsensowne komenarze. nie fatyguj sie impotencie i nie brzudz klawiatury odpisujac bo nawet nie mam zamiaru tego czytac.

chrypa

wyślij mi swoje zdjęcie to przygotuje kosztorys :)

jakie fora, jakie blogi ? przecież udzielam się wyłącznie u waszego bożyszcza
poza tym niezły esej ci wyszedł zwłaszcza że przecież nie masz zamiaru w ogóle dyskutować, coś tu jest nie tak może rzeczywiście terapia nie byłaby złą opcją

i tak:
ten na avatarze to ja
mam psa nie musze mieć przyjaciół
moje komentarze wyrażają bardzo ważną opinię z którą niestety dla was musicie się zgodzić
statham naprawdę jest królem zootube'a

chrypa

widzę że chyba masz rację chrypa :) więc już wysłałam jego zdjęcie odpowiednim organom niech się tym zajmą bo tacy ludzie to zalążek dyktatorstwa. Czy ty villain nie rozumiesz że każdy człowiek na ziemi ma swój gust?? i nie możesz wtrącać się to. daj sobie już spokój nas nie przekonasz my nie chcemy ciebie przekonywać a wiec twoje komentarze są zbyteczne.

mam nadzieje że w przyszłości będziemy mogli spotkać się na forum osoby która ty także lubisz i będziemy mogli porozmawiać jako koledzy nie wrogowie :)

Marta013

jaki to jest gust, na czym oparty, jeżeli jemu dajesz 10 to ile powinni dostać pełnowymiarowi aktorzy którzy przy okazji każdego kolejnego filmu dostają nagrody. Macie zachwiane skale porównawcze. Wasz szczyt jest dla mnie dnem. Jak możemy w takim razie rozmawiać o gustach. Ktoś z gustem odnotuje fakt istnienia tego beztalencia i w porywach z litości da mu ocenę 5-6 lub całkowicie pominie jego miniaturową sylwetkę a filmy z nim obejrzy jedynie w niedziele na kacu dla odmóżdżenia.

ps
ty nie wysyłaj moich zdjęć tylko daj swoje, zobaczymy czy bozia brak wspomnianego dobrego smaku zastąpiła chociaż urodą :)

villain

a jakże zastąpiła, zastąpiła :)
dobra dajmy spokój ok ??
a wiec zamykam temat ( jeśli oczywiście chrypa pozwalasz)

PS. mam pytanie czy nie podobają ci się filmy takie jak transporter itp. ( tzn. ich fabuła itp) czy gra aktorska Jasona?
jesli gra aktorka to jakiego innego aktora widziałbyś na jego miejscu?
Jestem ciekawa twojej opinii może masz rzeczywiście kogoś lepszego do tych ról? :):)

Marta013

oczywiscie Marcia :)

chrypa

a kolega zapewne na miejscu Jasona widzial by Rafala Mroczka bo skoro ocenil Eliite Zabojcow np na 1 gdzie film naprawde jest bardzo fajny i ocenic go na 1 to tak jak porownac go do M jak Majtki

chrypa

Pewnie masz rację. I kto tu nie ma gustu. W końcu Sylvester Stallone też wybrał go do swojego filmu "Niezniszczalni", a wiec nie może być taki najgorszy jak uważa villain, co z kolei pokazuje że to on nie ma gustu :)

Chrypa na jakim forum, jakiej osoby lub filmu będę mogła cie jeszcze spotkać ? :)

Marta013

zapewne filmy akcji wszystkie praktycznie ze Jasonem , Film Wojownik uwielbiam i wiekszosc filmow ktore ocenilam na 10 :) a z aktorami to roznie ale w obsadzie "Niezniszczalnych" jest wielu aktorow ktorych bardzo lubie :)pozatym Jakbys chciala pogadac mozesz wysylac prywatne wiadomosci chetnie z Toba porozmawiam :) Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
villain

a co jesteś fanem takich filmów? no to teraz rozumiem czemu nie lubisz normalnych filmów. zamiast konta na filmweb.pl powinieneś mieć konto na jakiejś stronce z filmami w twoim typie

chrypa

zdecydowałeś się już na to leczenie? decyduj się szybko bo może nie być wolnych miejsc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

nie obrażać stathama!!!! to geniusz a nie aktor. DAJE MU 10/10 bo nie ma drugiego takiego geniusza, który gra w samych inteligentnych filmach,jednym słowem wsyzstkie jego filmy to arcydzieła!!!! jeszcze raz 10/10 101010101010101.0/10

storm12

zostawcie go juz niech idzie szatkowac szpinak i sprzedawac obwarzanki :) A My bedziemy dalej goladac filmy ze Stathmanem bo jestesmy git tak jak on :)))

chrypa

zdecydowałaś się już na to leczenie uzależnień?

viIlain

A ty zdecydowałeś się już na leczenie twojej chorej makówki ?

tomucho77

widzę, że masz objawy schizofrenii, pacjenci często przed leczeniem wmawiają lekarzowi, że to on jest chory a nie oni, musisz jak najszybciej zgłosić się do szpitala psychiatrycznego, poważnie

viIlain

Czy mam przyjemność z villainem czy z tą osoba która podszywa się pod niego ?

tomucho77

. .,.......................-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._..;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .q
. . . . . . . . . . . . .. . .. .\.................. . . .. . ./ ..

jesteś jednak nieuleczalnym przypadkiem i naprawdę miesza ci się w głowie

viIlain

No gościu za to co zrobiłeś powyżej należy ci się szacun, ale i tak bym cię z chęcią skopał.

tomucho77

fani stathama mnie nie obchodzą

storm12

Juz Cie lubię :D

tomucho77

Trollu villain mam ciebie gdzieś możesz zgłaszać moje posty ja nie zmienię zdania.

Daję 10/10 dla Stathamowi i uważaj mam na ciebie oko jeszcze jeden wulgarny lub chamski wpis i żegnasz się z kontem.

tomucho77

coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że masz ze stathamem coś wspólnego
lubisz wazelinę i zwierzaki, no nie? jesteś kolejną gwiazdą zootuba?

viIlain

Żałosny mały człowieczku poczytaj swoje wypociny, zobacz jaka głupota przemawia przez ciebie.

tomucho77

nie przeklinaj bo uzuną ci konto

viIlain

Będziesz oglądał Safe ? W U.S.A premiera już była 27 kwietnia ,u nas nie wiadomo .Wogóle też nie wiadomo czy bedzie w polskich kinach .Wnerwia mnie takie coś ...

chrypa

Zdecydowanie jeden z moich faworytów, jeśli chodzi o role twardziela, zabójcy itp. W zasadzie nie potrafię wyobrazić go sobie w żadnej innej... nie mniej jednak tacy aktorzy są na pewno potrzebni !

chrypa

No nalezy do moich ulubionych aktorów ;) Bardzo lubie oglądać go w rolach komediowych ! Świetny AKTOR !

olkunka

do moich rowniez :) pozdrawiam :D