Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 049 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!

kroliczyna

heh no i co z tego że zadają mu pytania itp. Przynajmniej wiedzą ze w zespole oprócz Jareda istnieją jeszcze inni członkowie. A poza tym co mieli robić, stać, patrzeć się na niego i nic nie mówić?. Ty może byś tak zrobiła..

kroliczyna

Zepsuła mi się klawiatura więc tylko jedno: podziwiam dziewczyny za cierpliwość. Cała dyskusja wydaje się bezsensowna, bo jak widać niektórym nie da się przetłumaczyć najprostszych rzeczy, ale przynajmniej każdy kto tu wejdzie, przeczyta i ma trochę oleju w głowie będzie miał podstawy do tego żeby dobrze myśleć o Echelonie bo tworzycie jego dobry obraz.
Co do ortografii i poprawnej polszczyzny,też podziwiam bo przy "dzieciach neostrady" jest to syzyfowa praca.
A dzieciom, które mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem i prowadzeniem rozmów na poziomie życzę abyście zmądrzały i czytając to może za kilka lat myślały inaczej.

kroliczyna

"http://pl.youtube.com/watch?v=9SyGcmnA0nc
hahaha Echeloni wcale nie piszczą... no nie, bo po co? :D
Tomo ledwo wyszedł, wrzask i gradobicie pytań. :D:D:D"

no to teraz skompromitowałaś się jeszcze bardziej:D Tak, ledwo wyszedł biedaczek, nikt go nie zmacał, biedny, strasznie biedny:( Twoje fanki to by go tam na ulicy rozebrały, no ale na szczęście na Echelon w tych sprawach nie można liczyć:) A prezenty, które wtedy od nas dostali bardzo im się podobały:) Dlatego też zachęcam wszystkich do obejrzenia tego filmiku bo warto zobaczyć z jakim szacunkiem Echelon odnosi się w stosunku do zespołu:) A jakbyś ABL nie zauważyła to okrzyki(i podkreślam okrzyki a nie piski, które są wszechobecne u napalonych fanek) były w momencie jak Shannon swoim aparatem robił zdjęcie Echelonowi bo i o to właśnie poprosił:) Piękne to było:)

Evernia

''Stratą czasu było wychowywanie cię przez 16 lat bo jakoś nic mądrego się nie nauczyłaś przez tyle lat. Wyrazy współczucia dla rodziny.''
''"nie, nie zmieniły się. Jeśli ci chodzi np. o pozę do zdjęcia, to poza pisze sie razem. Jeśli chodzi ci o sformułowanie "Poza tym" "Poza" pisze się oddzielnie :P" - ty jesteś taka głupia sama z siebie czy ktoś ci za to płaci?''
wiesz co teraz pokazałaś jaka jesteś dorosła używając taki tekstów :P i kto tu jest niedojrzały ??

"matko, bardzo wam sie nudzi, jak wy o ortografii zaczynacie gadać." - sama zaczęłaś. Jesteś specjalistką od wypowiadania się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia - najpierw Echelon a teraz ortografia.''
-nie to nie ona zaczęła tylko ty sama -''Tak już na marginesie - sprawdzaj ortografię ('nie' z czasownikami piszemy oddzielnie, chamstwo a nie hamstwo itp.). Zazwyczaj nikogo pod tym względem nie poprawiam ale ty akurat robisz rażące orty.''

''no tak, jedyne co możesz zrobić po tej całej kompromitacji, to obrócić to w żart ale jakoś nie sądzę aby osoby to czytające się uśmiały a wręcz przeciwnie wiem co pomyślą o tobie.''
Ja sie śmieje na każdym kroku jak ona was wyśmiewa!!! BRAWO za To ABL słońce moje :*:* :P :D:D

a wracając do tych fanek:
każda z was miała 13 lat każda miała jakiegoś swego idola jestem pewna że większość z was robiła to samo co te nastolatki na widok Jareda wiec przestańcie teraz sie z nich naśmiewać ! A skąd wiecie może one także kochają zespół przecież inni członkowie zespołu też są przystojni zabawni słodcy itp itd! może podoba im się muzyka jaką ONI grają?? nie wiecie jak to naprawdę jest to po co krytykujecie!?
widać że tylko wam one przeszkadzają bo uważacie sie za lepsze a wcale tak nie jest :P:P

Juni93

"Nie to nie ona zaczęła tylko ty sama" - ja jej tylko zwróciłam uwagę. Sama zaczęła się kompromitować co do swojej znajomości ortografii.
"każda z was miała 13 lat każda miała jakiegoś swego idola jestem pewna że większość z was robiła to samo co te nastolatki na widok Jareda wiec przestańcie teraz sie z nich naśmiewać !" - nie wiem na jakim świecie żyjesz ale nie, nie zachowywałam się tak jak miałam 13 lat. I znam wiele osób, które w takim wieku tak się nie zachowywały/zachowują. Wiek nie usprawiedliwia głupoty.

morrigan_2

''"Nie to nie ona zaczęła tylko ty sama" - ja jej tylko zwróciłam uwagę. Sama zaczęła się kompromitować co do swojej znajomości ortografii. ''
każdy ma prawo do błędów ortograficznych
skąd wiesz może jest dyslektykiem ?
zauważyłam że jak nie macie sie czego czepiać to czepiacie sie pierdół :/

"każda z was miała 13 lat każda miała jakiegoś swego idola jestem pewna że większość z was robiła to samo co te nastolatki na widok Jareda wiec przestańcie teraz sie z nich naśmiewać !" - nie wiem na jakim świecie żyjesz ale nie, nie zachowywałam się tak jak miałam 13 lat. I znam wiele osób, które w takim wieku tak się nie zachowywały/zachowują. Wiek nie usprawiedliwia głupoty.
Głupoty?! znowu je obrażasz ja w tym nie widzę nic głupiego :/ zresztą same cały czas piszecie że tak niby robią małolaty wiec nie rozumiem :/

moze ty akurat tego nie robiłaś ale jak pisałam WIĘKSZOSC z was tak!

Juni93

"skąd wiesz może jest dyslektykiem ?" - co najwyżej może być 'dysortografem' a to nie to samo. A nawet jeśli jest to są 2 rzeczy powszechnie dostępne - słownik ortograficzny i narzędzie 'sprawdzanie pisowni'. Niech się nauczy z tego korzystać a nikt nie będzie jej wytykał błędów.
"Głupoty?! znowu je obrażasz ja w tym nie widzę nic głupiego :/" - Zdziwiłabym się gdybyś napisała, że widzisz. To, że TY nie widzisz nie znaczy że tak nie jest.

morrigan_2

"skąd wiesz może jest dyslektykiem ?" - co najwyżej może być 'dysortografem' a to nie to samo. A nawet jeśli jest to są 2 rzeczy powszechnie dostępne - słownik ortograficzny i narzędzie 'sprawdzanie pisowni'" nie wiem, czy się śmiać, czy płakać? Co ty kurde Alfa i Omega jesteś, że wszystko wiesz?

Juni93

"wiesz co teraz pokazałaś jaka jesteś dorosła używając taki tekstów :P i kto tu jest niedojrzały ??" - moje teksty mają uzasadnienie w waszych wypowiedziach a kto tu jest niedojrzały to widać we wszystkich waszych postach. Szkoda, że tego nie widzisz ale masz jeszcze parę lat, by to zrozumieć.

"Ja sie śmieje na każdym kroku jak ona was wyśmiewa!!! BRAWO za To ABL słońce moje :*:* :P :D:D" - ty się możesz śmiać, ja mówiłam o tych z większym ilorazem inteligencji niż wasz. Bo to, że was to śmieszy nie jest dla mnie zaskoczeniem ale osoby to czytające, które wykazują wyższy poziom myślenia, to akurat nie rozbawiło.

"a wracając do tych fanek:
każda z was miała 13 lat każda miała jakiegoś swego idola jestem pewna że większość z was robiła to samo co te nastolatki na widok Jareda wiec przestańcie teraz sie z nich naśmiewać ! A skąd wiecie może one także kochają zespół przecież inni członkowie zespołu też są przystojni zabawni słodcy itp itd! może podoba im się muzyka jaką ONI grają?? nie wiecie jak to naprawdę jest to po co krytykujecie!?
widać że tylko wam one przeszkadzają bo uważacie sie za lepsze a wcale tak nie jest :P:P" - miałam swojego idola ale nie byłam nastoletnią erotomanką i nie marzyłam o facetach, którzy mogliby być moim ojcem. Co jest z wami nie tak? Internet już do reszty wyprał wam mózgi? I skąd wiecie? Stąd wiemy, że wszystko co okazują to "chorą miłość" do Jareda(a nie do zespołu) na każdym kroku, zresztą to samo robisz ty, tutaj na filmwebie w swoich postach. Pogadać na takie tematy, to ja z tobą mogę, ale za parę lat jak zmądrzejesz, o ile to wogóle nastąpi.

"I błagam, nie mów "wy", bo ja się nie poczuwam :/ A taką gadką zwyczajnie mnie obrażasz, bo wychodzi na to, że jestem małoletnią erotomanką, która żyje tylko po to, żeby pomacać Jareda <lol>" - powiedz mi jak się czujesz juni93, po tym jak ABL nazwała cię małoletnią erotomanką?

Evernia

słonko, nie denerwuj sie tak, bo ci żyłka pęknie ^^

"I błagam, nie mów "wy", bo ja się nie poczuwam :/ A taką gadką zwyczajnie mnie obrażasz, bo wychodzi na to, że jestem małoletnią erotomanką, która żyje tylko po to, żeby pomacać Jareda <lol>" - powiedz mi jak się czujesz juni93, po tym jak ABL nazwała cię małoletnią erotomanką?" Co ty mówisz słońce ty moje?! Ja nazwałam juni małoletnią erotomanką?! Powiedziałam tylko, że ja się nie poczuwam :/ A nie mogłabym nazwać tak juni, bo jestem w wieku juni :/ No ale widać, że jak już nie macie linni obrony to próbujecie innych skłócić :/
Juni, jeśli cię jakoś tym uraziłam, to cię bardzo przepraszam.

kroliczyna

wcale mnie nie uraziłaś bo wiedziałam jaka jest prawda :):)
dla mnie to śmieszne co one robią naprawdę ubaw po pachy! :D
inteligencja wyższa od Sharon Stone :D

kroliczyna

tak bo w wieku 16 lat to wy takie dorosłe jesteście... i żebyście się zaraz nie czepiały, sama mam 20 i nie uważam się za wszechwiedzącą doświadczoną przez życie kobietę, ale 16 to nadal małolaty, zresztą kiedyś się przekonacie

BlackHorse

a ja gdzieś powiedziałam, że się uważam za dorosłą? I nie uważam się za wszechwiedzącą, doświadczoną przez życie kobietę. ale nie uważam się też za głupią, nic nie wiedzącą małolatę.

BlackHorse

:/:/ wcale nie uważam się za dorosłą
zawsze będę małym dzieckiem! :D:D i jest mi z tym cudownie
wolę być zwariowaną małolatą niż sztywnym dorosłym :P:P

Evernia

''miałam swojego idola ale nie byłam nastoletnią erotomanką i nie marzyłam o facetach, którzy mogliby być moim ojcem. Co jest z wami nie tak? Internet już do reszty wyprał wam mózgi? I skąd wiecie? Stąd wiemy, że wszystko co okazują to "chorą miłość" do Jareda(a nie do zespołu) na każdym kroku, zresztą to samo robisz ty, tutaj na filmwebie w swoich postach. Pogadać na takie tematy, to ja z tobą mogę, ale za parę lat jak zmądrzejesz, o ile to wogóle nastąpi. ''
po pierwsze nie jestem małoletnią erotomanką ponieważ jak już kiedyś pisałam nie dążę do tego żeby pomacać Jareda :/ chciałabym się z nim tylko spotkać pogadać i to nie tylko z nim ale także z całym zespołem bo ich także bardzo i to bardzo cenię ! Uwielbiam Jareda za wszystko ale potrafię rozróżnić jak to wy nazywacie ''chorą miłość'' od prawdziwej ponieważ już nie raz byłam zakochana i nie traktuję Jareda tak jak moich byłych :/ i nie rozumiem dlaczego to już od razu ma być miłość jak pisze że facet jest dla mnie ideałem i chwalę jego wygląd zachowanie i charakter? :/

''i nie marzyłam o facetach, którzy mogliby być moim ojcem.'' nie wiem co ma wiek do miłości ? masz coś do tego ? :/ jak sie kogoś kocha to się nie zwraca uwagi na jego wiek !

Juni93

"chciałabym się z nim tylko spotkać pogadać i to nie tylko z nim ale także z całym zespołem bo ich także bardzo i to bardzo cenię !"
To są słowa na miarę PRAWDZIWEJ fanki :) Brawo Juni :)

"nie wiem co ma wiek do miłości ? masz coś do tego ? :/ jak sie kogoś kocha to się nie zwraca uwagi na jego wiek !" Dokładnie! Człowieka kocha się nie za to, kiedy się urodził, tylko za to, jaki jest. Nie wiem... jakieś problemy z tym macie? Znam ludzi, między którymi różnica wieku wynosi ponad 10 lat i są ze sobą szczęśliwi.

kroliczyna

"nie wiem co ma wiek do miłości ? masz coś do tego ? :/ jak sie kogoś kocha to się nie zwraca uwagi na jego wiek !" Dokładnie! Człowieka kocha się nie za to, kiedy się urodził, tylko za to, jaki jest. Nie wiem... jakieś problemy z tym macie? Znam ludzi, między którymi różnica wieku wynosi ponad 10 lat i są ze sobą szczęśliwi." - wy tak na poważnie? Tak? o.O

morrigan_2

"wy tak na poważnie? Tak? o.O" zapytaj mojej babci, to ci powie, czy jest szczęśliwa ze swoim mężem starszym o 12 lat...

kroliczyna

Znowu nie zrozumiałaś więc będzie jaśniej. Ty tak na poważnie myślisz, że KOCHASZ faceta, który wiekowo mógłby być twoim ojcem i którego 'znasz' z gazet, ekranu komputera i TV? o.O

Babcię pozdrawiam :)

morrigan_2

"Znowu nie zrozumiałaś więc będzie jaśniej. " Za wyjaśnienia dziękuję i podkreślam, że nie kocham Jareda, a jedynie go podziwiam za to, że jest wspaniałym wokalistą, gitarzystą i że jeszcze znajduje czas na robienie kariery aktorskiej. Przyznaje, że moja uwaga skupia się głównie na nim, ale resztę zespołu też szanuję i podziwiam. Aczkolwiek do miłości mi daleko. Chciałabym tylko, żeby zagrali kiedyś w Polsce. To wszystko.

kroliczyna

""nie wiem co ma wiek do miłości ? masz coś do tego ? :/ jak sie kogoś kocha to się nie zwraca uwagi na jego wiek !" Dokładnie! Człowieka kocha się nie za to, kiedy się urodził, tylko za to, jaki jest. Nie wiem... jakieś problemy z tym macie? Znam ludzi, między którymi różnica wieku wynosi ponad 10 lat i są ze sobą szczęśliwi."
Ludzie! Jak można kochać kogoś nie wiedząc o nim prawdy, a tylko to co jest napisane w internecie/gazetach! Żeby kogoś kochać, trzeba tę osobę poznać od środka! To weźcie podejdźcie do jakiegoś mężczyzny przy 40 na ulicy, i rzućcie się mu na szyje i powiedźcie "Kocham Cię!". To zupelnie zabrzmi tak samo jak wasze teksty o miłości do Jared'a :/

Battlefield

głupota głupota i jeszcze raz głupota!!!

oczywiście że można kogoś poznać po przeczytaniu i obejrzeniu wywiadów O NIM samym gdzie wypowiada sie na własny temat!
nie, nie martw sie znam środek Jareda ale wy Echeloni nic nie wiecie bo was interesuję tylko ich muzyka :P wiec nie macie tu nic do gadania :P

i takie głupie porównanie do faceta którego pierwszy raz widze na oczy i KOMPLETNIE nic o nim nie wiem do Jareda o którym dosc sporo wiem jest... nie urażając nikogo... głupie :P

Juni93

"głupota głupota i jeszcze raz głupota!!!

oczywiście że można kogoś poznać po przeczytaniu i obejrzeniu wywiadów O NIM samym gdzie wypowiada sie na własny temat!
nie, nie martw sie znam środek Jareda ale wy Echeloni nic nie wiecie bo was interesuję tylko ich muzyka :P wiec nie macie tu nic do gadania :P

i takie głupie porównanie do faceta którego pierwszy raz widze na oczy i KOMPLETNIE nic o nim nie wiem do Jareda o którym dosc sporo wiem jest... nie urażając nikogo... głupie :P" - eh żeby jeszcze za głupotę płacili to byś była najbogatszą osobą na kuli ziemskiej.

Evernia

'eh żeby jeszcze za głupotę płacili to byś była najbogatszą osobą na kuli ziemskiej. ' - nie podpowiadaj jej :D

Swoją droga ten wątek 'zszedł na psy'.

Evernia

hoho wybacz ale byłabym druga osobą bo pierwszą byłabyś TY! :P

Juni93

I tu się mylisz. Tak jak i ze wszystkim innym. Ale co ja się będę powtarzać. Nie tylko my udowodniliśmy jaki jest twój poziom inteligencji, ale zrobili to także inni w innych tematach.

Evernia

pfffff mnie to tito :P
i tak już nawet przed moją wypowiedzią byłam uważana za nieinteligentna bo przecież jestem stukniętą fanką zespołu 3Ostm :O!
Echelon= najinteligentniejsze osoby na świecie
fani= stuknięte małolaty
:/ proste :P

kroliczyna

widzę, że tu kółko wzajemnej adoracji się utworzyło.
Ta dyskusja przypomina mi walkę Don Kichota z wiatrakami.. proponuje dać już sobie spokój.

daria

otóż to :D Pytanie tylko, kto tu jest wiatrakiem :P Db, ja już daje sobie spokój.

Juni93

dziecko ty na prawdę sobie przeczysz "i nie rozumiem dlaczego to już od razu ma być miłość jak pisze że facet jest dla mnie ideałem i chwalę jego wygląd zachowanie i charakter? :/ "

a przed tym
"potrafię rozróżnić jak to wy nazywacie ''chorą miłość'' od prawdziwej ponieważ już nie raz byłam zakochana i nie traktuję Jareda tak jak moich byłych :/"
i jak mamy to rozumieć, pomijając fakt, że braku logiki zrozumieć się nie da
i jeszcze jedno pytanie:czy ty na pewno wiesz jaka jest różnica między miłością a zafascynowaniem i młodzieńczą obsesją? ta twoja "miłość" to tak jakbyś wpierała mi, że Werter na prawdę kochał

BlackHorse

oczywiście że wiem moje drogie dziecko :P
dokładnie to co ja czuję do Pana Leto do fascynacja jego całym :P
i potrafię to odróznić od miłosci
jaką czułam do chłopaków z którymi byłam :P:P
jeśli nie jesteś pewna czy potrafię, mogę ci podać definicję tych o to słów :P chcesz tego? bo ja to z chęcią zrobię :P:P:P

Juni93

"fascynacja jego całym :P" - jego całym czym, bo mam wrażenie, że ci wyraz zjadło? No chyba, że chciałaś napisać "nim całym". I nie 'do' tyko chyba 'to'.
"jaką czułam do chłopaków z którymi byłam :P:P " - wow... a ilu ich było i czy chociaż jeden z nich był znany lepiej niż z netu/TV/gazet?

morrigan_2

napisałam tak po niech chciałam się już powtarzać a dobrze wiecie co mnie w nim fascynuję :P
mhmmm sporo :P około 35 :P:P:P:P:P :D:D:D:D

Juni93

Tak poproszę o taką definicję. Chętnie poczytam.

kroliczyna

http://pl.youtube.com/watch?v=vdeulYnTzGs
a tu macie zabawny filmik waszej ''rodzinny'' mam nadzieje że wam się spodoba bo przecież sami tak robicie :P
komentując go powiem krótko:
zero szacunku do zespołu!!! :P

Juni93

no tak robienie promo dla zespołu i nie tylko to totalny brak szacunku. Gratuluję bycia inteligentnym inaczej.

Evernia

no wiesz rozwieszania takich ulotek na śmietnikach :/:/:/ sorry
zresztą widać jak żałują kasy na taśmę (!) i na kolorowy tusz do takich ulotek !!!
jak to moje słoneczko powiedziało : ''jak sie homoseksualiści promowali, to rozdawali pocztówki. I to w kolorze! XD'' :D :P:P

Juni93

e tylko pocztówki? To słabe to promo. Powinni rozdawać stringi z podobizną Jareda i napisem "I love Jared". Mieliby większe wzięcie.

Co do filmiku, to brawa dla nich za świetne i skuteczne promo. Bardzo mi się podoba jak udokumentowali tą całą akcję:D Dobra robota:D

Evernia

''e tylko pocztówki? To słabe to promo. Powinni rozdawać stringi z podobizną Jareda i napisem "I love Jared". Mieliby większe wzięcie. ''

hehe no na pewno było by większe :P ale to nie zmienia faktu że bardziej sie starali od tych Echelonów w tym filmiku :P

''Co do filmiku, to brawa dla nich za świetne i skuteczne promo. Bardzo mi się podoba jak udokumentowali tą całą akcję:D Dobra robota:D''

no ja nie powiedziałabym że świetne kto by sie zainteresował zespołem którego ulotki przykleja ktoś do śmietników ? :/ i do tego tak nie starannie ehh mogli by się o wiele bardziej postarać może wtedy 2 albo 3 osoby zgłosiły by sie do was a tak to chyba nic to nie dało :(

Juni93

"no ja nie powiedziałabym że świetne kto by sie zainteresował zespołem którego ulotki przykleja ktoś do śmietników ? :/ i do tego tak nie starannie ehh mogli by się o wiele bardziej postarać może wtedy 2 albo 3 osoby zgłosiły by sie do was a tak to chyba nic to nie dało :(" - jednak szkoda, że ciebie w Echelonie nie ma. Przy twoich genialnych pomysłach to byśmy nie jeden koncert ale całą trasę po Polsce mieli. A Pan Leto byłby tak zachwycony ze każda fanka miałaby u niego osobistą audiencję na macanie.

morrigan_2

''jednak szkoda, że ciebie w Echelonie nie ma. Przy twoich genialnych pomysłach to byśmy nie jeden koncert ale całą trasę po Polsce mieli. A Pan Leto byłby tak zachwycony ze każda fanka miałaby u niego osobistą audiencję na macanie.''
uwierz na pewno by tak było bo nawet nie wiesz jakie ja mam wspaniałe pomysły :P
no ale ja przystępować do was nie zamierzam jak już mówiłam wolę być zwykłym fanem zespołu :P

Juni93

"uwierz na pewno by tak było bo nawet nie wiesz jakie ja mam wspaniałe pomysły :P" - niestety, ale tych wspaniałych pomysłów się właśnie obawiam.

Evernia

pfff nie wiesz o co mi chodziło wiec nie pisz wielki inteligencie! :P

Juni93

tutaj na filmwebie nikt poza ABL nie wie o co ci chodzi, tak apropo.

Evernia

Naprawdę ?!
o jaaaa Echeloni mnie nie lubią jaka szkoda!!! :(:(:(:(
jak byś chciała wiedzieć to byś sie spytała tak jak panna ''Morrigan ''
a nie od razu mnie obrażała od idiotów :/:/:/ bo teraz sama wyszłaś na idiotkę :/

Juni93

"zero szacunku do zespołu!!! :P" - a w którym momencie? Pokaż, bo nie zauważyłam. Na starość chyba ślepnę :/

morrigan_2

"tutaj na filmwebie nikt poza ABL nie wie o co ci chodzi, tak apropo." bo poza mną siedzą tu same Echelony, bądź osoby mocno z Echelonami związane. Ale jakoś na początku wątku, kiedy Echelonów jeszcze nie było wszyscy się świetnie rozumieli :P

kroliczyna

"Ale jakoś na początku wątku, kiedy Echelonów jeszcze nie było wszyscy się świetnie rozumieli :P " - może, dlatego że mamy zupełnie inne zdanie na ten temat. Trzeba czasem pomyśleć, dlaczego tak się stało ;/

kroliczyna

To dlatego że było was tylko dwie ;) A z tego co zauważyłam doskonale się rozumiecie...

bee_10

na początku było nas trzy :P

Kuń wstydź się! Przynosisz hańbę wspaniałemu sportowi, jakim jest jeździectwo!