Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
70 990 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Jesus fucking Christ... Przepraszam za to, ale normalnie cos mnie trafia jak na kolejnej polskiej stronie w biografii Jareda czytam "wraz z jego młodszą siostrą" Skąd on do cholery ma ta młodszą siostre?? A chwile dalej w ciekawostkach "młodszy brat Shannon" eee, no moment costu nie gra. Po prostu kocham ludzi którzy publikują takie bzdety. Siostra pewnie wzieła sie od tego że Shannon to imie raczej kobiece. Ale oświadczam wszem i wobec,że Jared Joseph Leto, ma starszego o prawie 2 lata brata Shannona Leto, urodzonego 09.03.1970 roku. No i zawartośc tych wiadomosci i galerii o jaredzie jest powalająca :p Pozdrawiam wszystkich fanów dobrego rocka !

frodzio_firefax

Jak najbardziej! Ludzie - ktoś kto decyduje się napisać biografię, powinien mieć jako-takie pojęcie, czyż nie? O_o'
Shannon ma żeńskie imie, owszem, ale - na boga! - ile można?
I wszystkie te pseudofanki i pseudofani, po uszy zakochani w muzyce Jareda. Tiaaa, tyle powiem. A najbardziej rozbawiło mnie to w którejś z biografi - Jared zajmuje się muzyką, ale nieupublicznia swoich dzieł.

..._-_...AHA.

frodzio_firefax

własnie. już też na to zwrocilam uwage. z tego, co wiem Jared ma jeszcze dwoch przyrodnich braci, ale nawet gdyby ktorys z nich był kobietą, no to nie mogliby razem mieszkać, bo przeca to dzieci jego biologicznego ojca ;)

sprobuje to zmienic, ale akceptowanie zmian trwa dość długo ;//