30 SECONDS TO MARS - KONCERT W POLSCE!!!!
mam wielką prośbę do wszystkich wielbicieli 30STM - zgłaszajcie swoją chęć udziału w koncercie, jeśli będzie nas dużo może uda się go zorganizować , wpisujcie się na mojego e-maila : kasik1735@o2.pl nie zmarnujmy takiej okazjii!!! pytajcie kolegów, znajiomych i znajomych waszych znajomych, im więcej chętnych tym lepiej pozdrawiam Kasia:)
Ok, sorry, w takim razie przegapilam ta wzmianke o Warszawie. Myslalam, ze to sa jeszcze baaradzo luzne plany :)
http://blog.mtvasia.com/2010/08/25/mtv-transmission-30-seconds-to-mars-exclusive -blog-week-12/ to jest blog jareda i znajduja sie tam 2 zdjecia z krakowa ;D Napisal tam takze do zobaczenia w warszawie :D teraz trzeba czekac tylko na konkretna date :)
Napisał do zobaczenie w listopadzie, nie w grudniu. A z tego co wcześniej słyszałam/czytałam miał być grudzień. Cieszę się niezmiernie, bo w ostatniej chwili musiałam zrezygnować z wyjazdu do Krakowa i myślałam, że na kolejny koncert w Polsce przyjdzie mi czekać następne pięć lat. A tu niespodzianka :)
no to teraz to już pewne: 14 grudnia 2010, Warszawa, Torwar. MAM BIILEEET!!!! :D :D :D
Tym bardziej sie ciesze, że niestety nie mogłam być na Coke Live i bardzo cierpiałam z tego powodu. A tu niespodzianka :D
tak na ticketpro można kupić. dzieki za info bo bym nie wiedziała, ze już można :)
noo ja tez plyta :D A jesli chodzi o pogo to hmm :D wole chyba w miejscu poskakac i pospiewac z Jaredem :D Ale kto wie co tam sie bedzie dzialo ;)
Zabawnie sie czytało cały ten temat, akcje z podpisywaniem petycji o przyjazd i w ogóle, wystarczyło poczekać dwa lata i mamy dwa koncerty w ciągu pół roku to duży sukces. Mało który zespół (hm żaden) wraca do kraju w przeciągu paru miesiecy, a tu taka niespodzianka :D
No dobra, a teraz przyznać sie laski, które to szcześciary na scene weszły, co? :D Masakra, to musi być przygoda życia, ech mogłam stanąć bliżej xD Na Muse sie dusiłam prawie pod samą sceną, ale oni takich akcji nie robią, a szkoda ;D Ja sie do Warszawy nie wybieram, wystarczył mi Kraków, miłej zabawy wszystkim, ja czekam aż Franz Ferdinand sie ogarnie i zawita do Polski (w końcu :)
14 grudnia Warszawa, Torwar na sronie alter artu macie podane ( http://www.alterart.pl/ ) bilety na płyte 110 zł
pojechałabym ale znając moje zdrowie to później się rozchoruje wiec wole nie ryzykować, wystarczy mi to co sie działo na coke ;]
Ja mam miejsce na plycie :) Nie wyobrazam sobie na takim koncercie siedziec na trubunach i tylko obserwowac scene z daleka.. :D
Ja też już mam bilet ;p Z tego co widziałam na płycie miejsc już nie ma a na trybunach zostały tylko tyły wolne ... Także kto ma zamiar jechać na koncert musi się pospieszyć :D
http://www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10
Tutaj cały czas można kupić bilety na płytę.
Również posiadam bilet :D
Cholera, orientuje się ktoś co z tymi biletami. Będzie jeszcze jakaś druga tura czy coś? Ja chce miejsce na płycie!! :(
do elfame: fani Echelon - taaaaaaaak, pamiętam te czasy;] Jeszcze 93 Million Miles, Oblivion... Już tyle lat a mi się chyba te kawałki nigdy nie znudzą;]
bo te kawałki są niesamowite! eh jakby tak zagrali coś z pierwszej płyty... taki EOTE full band *__*
jeśli chodzi o bilety na płyte, to gdy sprawdzałam dwa dni temu to już ich nie było, zostały tylko siedzące...ale ja na szczęście zdążyłam zamówić, i jestem strasznie szczęsliwa bo jade...pozdrowienia dla wszystkich marsjanów :D