Dość mi tego narcystycznego i jednocześnie do przesady ekstrawertycznego, a na dodatek zakłamanego YouTubera (który na dodatek trzyma z tak zwanymi "Rakami internetu" Isamu i Stuu i innymi jego pokroju), żeby jeszcze obejrzeć filmy, w których w wersji polskiej podłożył swój głos. Zarabia na czym tylko może i promuje się, gdzie się da (w reklamach telewizyjnych też przez jakiś czas się pojawiał). A co najgorsze - zapraszając go do jednego ze swoich odcinków Abstrachuje mocno mi podpali.
Zauważyłem że użytkownicy FW krytykują "gwiazdy polskiego internetu" i ja się niedziwię.Chyba jedyni "youtuberzy" którzy nie są krytykowani to Remigiusz Maciaszek oraz Cezary Pazura.
Myślę, że nie o to do końca chodzi. Ja tą krytykę w zupełności rozumiem i ją podzielam. Naprawdę nie podoba mi się sztuczne pokazywanie niewiniątka przed małymi nastolatkami na youtubie, robienie filmów, które dadzą wyświetlenia i jeszcze udawanie, że robi się to dla przyjemności. Nie będę ukrywał, że jakiś czas temu sam takie filmy oglądałem. Ale te zmiany jakie zaszły na youtubie, bo ludziom odwaliło od popularności, są na wielki minus i wali tu od sztuczności. Taka postawa jak Jana Dąbrowskiego jest dla mnie tanim pokazywaniem kitu, by zyskać rozgłos i atencje na którą chyba nie zasługują...
Tego pierwszego w ogóle nie kojarzę. O Stuu mogę powiedzieć w większości to, co o Janku. Też celowo trafia w grupy wiekowe, które najczęściej oglądają youtube. Ale on przynajmniej częściowo przyznaje, co siedzi w jego interesie i czasem mówił, kto go irytuje, a z kim ma przyjemność nagrywania. Teraz nie jestem na bieżąco, bo się mocno z youtubem ograniczyłem, tylko słyszałem coś o Teamie X i że to też nic dobrego nie jest.
No nie wiem xd. Może jak znajdę czas i chęci. Ale proponuje byś ty się własnymi spostrzeżeniami podzielił na temat Jana czy Stuu, a nie tylko zapytywał.
Powiem szczerze,że do Jana to wróciłem niedawno.(Kiedyś dawno temu oglądałem tylko Heavy Raina).Natomiast Stuu to kiedyś był najprawdę fajnym youtuberem do 2017 roku bo wtedy hajs mu strzelił do łba i zaczął robić pranki i challenge,które służyły głównie do zarabiania pieniędzy, nie dlatego,że to jest hobby,tylko wielomilionowy biznes!
Dobra wróciłem,troche się myliłem co do Cypka,jest to spoko gość tylko niektóre filmy zwiazane zbrakiemresearchubyly złe a tak to jest spoko,troche zaluje to co pisalem,ale juz jestok
Dobra,wrocilem po przerwiemylilem sie doCypka,jesttospokogoscifajnyyoutubertylkoktytykowalem go zaoskarzenia oplagiat,aleterazjuz ichniepopelniai jest wszystko ok
Dobra wróciłem,troche się myliłem co do Cypka,jest to spoko gość tylko niektóre filmy zwiazane zbrakiemresearchubyly złe a tak to jest spoko,troche zaluje to co pisalem,ale juz jestok
Dobra,już paru odkupiło stali się dużo lepsi niż byli wtedy w tym Dubiel,Stuu(jak wróci do siebie to bedzie git),Cyprian oraz inne legendy które zeszły na dno a poprawili się na lepsze dzisiaj,życze takim osobom jak najlepiej i żeby radzili sobie jak najlepiej.
Jednoczesnie przepraszam za ten komentarz,to były czasy kiedy perspektywe na swiat miałem bardzo inny ale teraz już mam zupełnie inną i już nie chce obrazac ludzi w taki sposob,kończąc z tamtymi dniami,które się skonczyły i powinny sie skonczyc