Jakub Gierszał

8,2
34 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

hej, mam pytanie czy nie wiecie dokładnie gdzie kręcone było Wszystko co Kocham ?

love_parade

gdzieś czytałam, że w Gdyni, ale bardzo możliwe ze sie teraz mylę, raczej gdzies w Trójmieście mi się wydaje :)

love_parade

dokładnie to na Helu :-)

love_parade

no własnie wiem, ze na Helu ale nie wiecie gdzie się znajduje to molo, ta przyczepa , i inne miejsca?

love_parade

nie mam pojecia, gdzie dokładnie jest molo, nigdy tam nie byłam. ale myśle, że ten wagon to na potrzeby filmu postawili

pannaolga_filmweb

Zatoka pucka.

gierszal_blog_onet_pl

kurde byłam blisko tej zatoki w tamte wakacje, może go widziałam i nawet o tym nie wiem! :D

niemamczasu

ale zdjęcia do WCK były w 2008 roku..

nomercy1410

a no to na pewno go nie widzialam :) z reszta racja, skoro premiera była w 2009 ehh. Ok, moj błąd :)

niemamczasu

ja całe życie mieszkam w trójmieście i nie dość że dopiero co się skończył festiwal to jeszcze milion dolarów też był kręcony z tego co wiem w Gdańsku i nigdy Kuby nie przyczaiłam ;p to się nazywa szczęście ;p

PepperCup

jak jesteś z Trójmiasta to nie wiesz czasem gdzie jest to molo z WCK ?

love_parade

z tego co wiem to mamy tylko molo w gdyni-orłowie i w sopocie ale z tego co mi się kojarzy to to jest raczej wejście do jakiegoś portu albo na falochronie, ale czy w Gdyni to ci na 100% nie powiem :P