Jakub Gierszał

8,2
34 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Dzisiaj byliśmy całą szkołą na sali samobójców,
Kuba zagrał świetnie, a co do naturalnego koloru włosów,
w czarnych wygląda super , co nie znaczy że musi się przefarbować bo my tego chcemy.
Świetna była scena , a nawet dużo było takich scen. Ale pisze o tych które najbardziej zapamiętałam :P
1. Jak się całował z Aleksem , wszyscy chłopcy " Fuj !!" a dziewczyny "Yes Yes Yes !!"
2. He he jak się całował z rzeźbą .Ciekawe czy było smaczne ??( jednego jesteśmy pewni to było HOT !!)
3. Pocałunek w basenie ( to nie był basen, aktorzy stali za ścianką i byli na tz. linkach pomocniczych, graficy dorobili resztę , np. bąbelki :D)
4. Ogólnie cały dzień w szkole (super make-up, śliczny ... ( aktor) ...)
i wiele naprawdę wiele innych scenek :P

Polecam ten film.
A Jakub na 100% zostanie opisany największym ciachem roku ( chodzi mi , że w czarnych wygląda naprawdę super , i tak tajemniczo, a w blond tak jakoś normalnie, nic oryginalnego... :((( / )
Bez obrazy...
Podsumowując....
Kuba jest śliczny ( nie dlatego że jest teraz na topie, ale dlatego że jest śliczny i tyle...)

misssejsmo

aż miło mi czytać takie posty bo całkowicie sie z Tobą zgadzam !
w tej scenie jak szedł z bronią po szkole wyglądał bosko...ajjj.... to 'emo' mu pasuje :D
Koleś z niego boski, tylko schrupać <3

cukierek23

jest wysoki ( coś dla mnie,dużej dziewczynki ) i ma fajna budowę ciała. ;)

mrs robinson

Jestem ciekawa czy kiedyś na forum poświęconym Kubie będzie można porozmawiać o jego talencie aktorskim zamiast zachwycać się jego wyglądem w wersji emo, która w rzeczywistości nie istnieje.

DEPPort_to_BURTONland

w innym temacie napisałam,ze chłopak jest ambitny. O wyglądzie aktora tez przeciez można napisać kilka slow ;).

mrs robinson

Ja też jestem wysoooka :):):P
Ps do poniższych nie piszcie tak o Jakubie nie ma on nim w necie bo on nie chcę żeby coś było...
Po to unika wywiadów żebyście nie wiedzieli o jego życiu prywatnym jak będzie tego chciał to w końcu udzieli dużego wywiadu!
A z resztą piszcie co chcecie jak chodziłaś z nim naprawdę do szkoły zohens to jesteś szczęściara i tyle ale może nie zdradzaj za dużo jak na razie oczywiście nie mam do ciebie nic bo nic specjalnego nie napisałaś wiec...
Jakubie rok 2011 należy do ciebie:)
To najfajniejszy,najładniejszy i najbardziej utalentowany aktor młodego pokolenia według mnie :):P
POZDRAWIAM :):)

misssejsmo

Myślę, że Kuba chyba nie do końca byłby zadowolony widząc zachwyty wszystkich "dziewczynek". Jemu chodzi o pokazanie talentu, a nie o ogłoszenie jego osoby "Najgorętszym ciachem 2011 roku".

oluchna2512

jak chodził do szkoły (liceum) to się cieszył widząc te uśmiechy i rozmarzone oczka na twarzach dziewczyn :) jak większość facetów by zrobiła :)

zohens

Chodziłaś/łeś z Kubą do liceum?:) aj zazdroszczę

noname22

a no chodziłam :) co prawda tylko przez rok, bo jest dwa lata starszy ode mnie. Także apropo włosów, na żywo widywałam go w blondzie, i jako że lubię blondynów , wyglądał super :D pamiętam jak na 1wszy dzień wiosny przebrał się za jakiegoś poetę albo innego artystę i biegał w błękitnej koszuli i berecie :D

zohens

Hah ;) Lubię ludzi, którzy nie wstydzą się wygłupiać i mają dystans do samych siebie ;))

zohens

Ooooo:) ciekawe:) to prawda,że był raczej typem outsidera? czy to na potrzeby imagu?;)

noname22

czy był typem outsidera? nie bardzo :) miał ekipę swoich znajomych, nie bardzo trzymał się z boku ;p

zohens

Napisałabyś o nim coś jeszcze? Bo niestety za dużo nie można naczytać się w necie. Nawet jeśli jakoś specjalnie z nim nie rozmawiałaś to na pewno masz jakieś wspomnienia tak jak z tego pierwszego dnia wiosny ;)

sombra02

myślę że raczej należał do tych 'popularnych', chociaż czy w naszej szkole byli tacy i inni to nie wiem czy można powiedzieć. Chodzili tam przyjaciele, znajomi i znajomi znajomych rodziców np, więc generalnie wszyscy się znali :) charakterystyczny był, no bo jednak fajny chłopak, i myślę że większość wiedziała kim jest :)

zohens

Super,że zdradzasz co nieco na jego temat;) W pewnym wywiadzie czytałam,że w szkole był ousiderem -gazety jednak kłamią;) ciekawe czy Kuba jeszcze odwiedza Toruń czasami...

noname22

To zadam jeszcze dwa pytania:

1) Brał udział w jakiś przedstawieniach szkolnych? Mogliście podziwiać jakoś jego talent aktorski?

2) Kuba z tego co widać raczej unika wywiadów, a jak już ich udziela to sprawia wrażenie bardzo miłego, spokojnego, a nawet trochę nieśmiałego chłopaka. W szkole też taki był? Czy jednak nie był taki grzeczny i w związku z tym, że był stosunkowo 'popularny' (jak to określiłaś) patrzył na niektórych z góry?

sombra02

Toruń czasami odwiedza :) W przedstawieniach go chyba nie widziałam, nie przypominam sobie. Co nie znaczy że nie brał w żadnych udziału. Może coś tam robił w tym kierunku jak mnie jeszcze nie było. Miły sympatyczny owszem, absolutnie nie patrzył na nikogo z góry :) mówiąc popularny, miałam na myśli że ogólnie lubiany i zawsze uśmiechnięty. Osobiście Kuby nie znam, oprócz tego że kończyliśmy tę samą szkołę, jest synem koleżanki mojej mamy. No i kolegą wielu znajomych, więc trochę o nim można było usłyszeć :)

zohens

O,a może wiesz gdzie można go w takim razie w Toruniu spotkać? Może uda mi się zobaczyć go na żywo,zważywszy na to,że cały czas tu siedzę;)

noname22

Oj, no adresu zamieszkania rodziców zdradzać nie będę :P na pewno gdzieś czasem na piwko na starówkę skoczy albo odwiedzić progi VLO :)

zohens

No to zrozumiałe,nie oczekuje tego od Ciebie oczywiście!;) Myślałam raczej o ulubionej knajpie,w której lubi przesiadywać,ale rozumiem,że możesz tego nie wiedzieć skoro nie znasz się z nim osobiście.

noname22

nie mam pojęcia, ale jak się dowiem to dam znać :)

noname22

No nie wiem czy kłamią. Bo to był wywiad do fashion magazine czy też widziałam na filmiku jego wypowiedz jak sam mówił, że był nieśmiały i zmieniał 7 razy szkołę i tylko liceum przechodził całe. I że właśnie po to poszedł do szkoły filmowej by pozbyć się tej nieśmiałości. Mówił też, że nigdy jakoś się nie wyróżniał i był właśnie raczej takim indywidualistą.

misssejsmo

Ale z Was półgłówki.

dlaczegojaa

rozwalił mnie ten tekst xD
szczerze to pomyślałam sobie dokładnie tak samo...
a kubie lepiej w ciemnych włosach. ;-)

matyll93

to się nazywa dyskusja na poziomie...

misssejsmo

Ile masz lat że poszłaś ze szkołą ?
:):) Ja byłam z dwiema przyjaciółkami i zdało się od nich na początku filmu słyszeć "Ku*wa jakie nudy" ja je na ten film namówiłam bardzo chciałam go zobaczyć :) i po tym jak to usłyszałam zrobiło mi się przykro przecież tak dobrze opisali film w necie...
Ale nie minęło pół godziny filmu i wszystkie byłyśmy ciekawe co dalej, super film...
Wzrusza siedziałam na sali kinowej po filmie zastanawiając się i przemyślałam kilka rzeczy zasłaniając twarz aż usłyszałam "Wiki chodź"- drżącym głosem koleżanki. Nie odzywałyśmy się przez jakieś piętnaście minut to był wstrząs...
Popłakałam się na filmie i jeszcze w nocy się obudziłam i ryczałam...
Dwanaście złotych wydanych na film to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu i zapłaciłabym za niego z dziesięć razy więcej naprawdę!!
Koledzy naśmiewali się że idziemy na film o debilu uzależnionym od kompa ale jak opowiedziałam im kila scen i jak zobaczyli z jaką powagą im to opowiadam i ten mój wyraz twarzy (ja rzadko taka jestem) zaniemówili i nawet mnie przeprosili... "Ku*wa Wiki to sorry mocny film jak mówisz że takie sceny były" Ich słowa...
A jak twoja klasa to odebrała wszyscy zrozumieli film??