Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
134 089 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

cudne oczy ma on takie niebieskie ;]
i niezle gra jako aktor ;]

siostrzyczki1215

no rzeczywiście oczy mu się świecą jak niebieskie diody :P
aktor z niego w porządku, bardzo go lubie

siostrzyczki1215

Moim zdaniem właśnie zajebiście gra nie jako aktor

borsuk__megaloman

'Moim zdaniem właśnie zajebiście gra nie jako aktor'

mozesz mi wytlumaczyc to zdanie?
jak moze grac nie jako aktor o_O?

Jake jest sliczny, sympatyczny i ma wspaniałą osobowość.
Nie mowiac juz o jego talencie ktory jest niezaprzeczalny.

dziabonczek

jego oczy po prostu hipnotyzują... i w "Tajemnicy" (bo to jedyny film niestety w jakim go widziałam) gra moim zdaniem świetnie.

katrinka_1991

Ech, dziewczynki, duzo macie do nadrobienia. Obejrzyjcie sobie Jarhead, Zodiak, Donnie Darko, The Good Girl, October Sky, itd. On nie tylko oczy ma sliczne;)

sunnyweather

oj tak oczy to on ma urzekające, uwielbiam niebieskie oczy u facetów ale tak poza tym to sama jestem niebieskooka:D może to stąd taka moja fascynacja niebieskimi oczami, Jake ma talent i pokazał to m.in. w takich filmach jak Donnie Darko czy Brokeback Mountain:) pozdro:)

chesterka89

No ja widziałam wiele filmów z nim (może dlatego że bardzo lubie go słuchać i oglądać ).

Donnie Darko, Brokback mountain, jarhead, Pojutrze, The Good girl, Proof, zodiac - te filmy póki co widziałam z nim i śmiało mogę powiedzieć że w zadnym, podkreślam, w żadnym filmie mnie nie zawiódł .

dziabonczek

Sunnyweather, fakt, nie tylko oczy ...;>

Ja jestem zachwycona jego osobowością, tym jaki jest poza planem, jak potrafi bawić się zyciem, jaki jest zabawny i uroczy .

A przy tym wszyskim zabójczo przystojny.

I co ważniejsze- utalentowany .

dziabonczek

Dla mnie on jest poprostu boski!
Niesamowicie utalentowany! W Tajemmicy BM zagral tak ze do dzis podejrzewaja go o to ze jest gejem, a przynajmniej bi :)
Mi imponuje to ze mimo iz jest tak popularny to jakos nie pogubil sie w tym wszystkim i nie dal sie zwariowac. Woda sodowa mu do jego pieknej glowki nie uderzyla na szczescie :))

marrika

Ludzi pomocy! Jak mogę zdobyć Donniego Darko z polskimi napisami... help

wow_87

Ja mam z torrenty.org, emulem raczej tez mozna sciagac, nie wiem w sumie bo bardzo dawno nic nim nie sciagalam. Mozesz tez kupic na allegro.