no rzeczywiście oczy mu się świecą jak niebieskie diody :P
aktor z niego w porządku, bardzo go lubie
'Moim zdaniem właśnie zajebiście gra nie jako aktor'
mozesz mi wytlumaczyc to zdanie?
jak moze grac nie jako aktor o_O?
Jake jest sliczny, sympatyczny i ma wspaniałą osobowość.
Nie mowiac juz o jego talencie ktory jest niezaprzeczalny.
jego oczy po prostu hipnotyzują... i w "Tajemnicy" (bo to jedyny film niestety w jakim go widziałam) gra moim zdaniem świetnie.
Ech, dziewczynki, duzo macie do nadrobienia. Obejrzyjcie sobie Jarhead, Zodiak, Donnie Darko, The Good Girl, October Sky, itd. On nie tylko oczy ma sliczne;)
oj tak oczy to on ma urzekające, uwielbiam niebieskie oczy u facetów ale tak poza tym to sama jestem niebieskooka:D może to stąd taka moja fascynacja niebieskimi oczami, Jake ma talent i pokazał to m.in. w takich filmach jak Donnie Darko czy Brokeback Mountain:) pozdro:)
No ja widziałam wiele filmów z nim (może dlatego że bardzo lubie go słuchać i oglądać ).
Donnie Darko, Brokback mountain, jarhead, Pojutrze, The Good girl, Proof, zodiac - te filmy póki co widziałam z nim i śmiało mogę powiedzieć że w zadnym, podkreślam, w żadnym filmie mnie nie zawiódł .
Sunnyweather, fakt, nie tylko oczy ...;>
Ja jestem zachwycona jego osobowością, tym jaki jest poza planem, jak potrafi bawić się zyciem, jaki jest zabawny i uroczy .
A przy tym wszyskim zabójczo przystojny.
I co ważniejsze- utalentowany .
Dla mnie on jest poprostu boski!
Niesamowicie utalentowany! W Tajemmicy BM zagral tak ze do dzis podejrzewaja go o to ze jest gejem, a przynajmniej bi :)
Mi imponuje to ze mimo iz jest tak popularny to jakos nie pogubil sie w tym wszystkim i nie dal sie zwariowac. Woda sodowa mu do jego pieknej glowki nie uderzyla na szczescie :))