Jaden Smith

Jaden Christopher Syre Smith

6,8
6 250 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jaden Smith

Oglądając film nie pomyślałem nawet, że to prawdziwe dziecko Will'a Smith'a.:) Talentu chłopakowi odmówić nie można na pewno:)

thuglife1989

o cholera. Szok. Oglądając "w pogoni za szczęściem"(świeżo po seansie jestem) widząc grę tego młodego myślałem sobie, że jak na dzieciaka gra strasznie dobrze. Nigdy nie lubiłem dzieciaków w filmach bo są sztuczne, ten młody gra bardzo dobrze, dopiero teraz zauważyłem, że on jest Serio synem Willa Smitha. Pełen podziw i szacunek, za 10 lat wróżę mu karierę.

grabarz91

Jeśli uwżacie, że to jest dobre aktorstwo to ja dziękuje . Takiego drewna na ekranie już dawno nie widziałem. Najbardziej irytująca postac w całym filmie.
BTW popieram post wyżej odnośnie aktorstwa dziecięcego. To tyle, bez urazy.

Joker_

Ciężko pacanie w wieku 10 lat, zagrać jak Jack Nicholson z Lśnieniu...
Oceniać będziesz mógł za 10-15 lat, jak na razie młody daje rade, talentu odziedziczonego po ojcu odmówić mu nie można :)

Indyk

Akurat Lśnienie to kiepski przykład, bo tam grał jeszcze młodszy dzieciak od tego i o niebo lepiej od niego

grabarz91

Za kimś talent ma ;P
<za ktrótki ;/><za ktrótki ;/><za ktrótki ;/><za ktrótki ;/>

thuglife1989

był słodki w 'W pogoni za szczęściem' . również jestem świeżo po seansie ; D . nie wiem, Joker, czemu Cię tak razi, mi się podobał w tym filmie i jestem ciekawa, jak to będzie z nim za te kilkanaście lat ; )

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
shamar

Cały film "Dzień w którym zatrzymała się Ziemia" był beznadziejny... w kinie chciałem żeby jak najszybciej się skończył... to był najgorszy film który oglądałem w kinie od kilu lat a trochę ich było:P

thuglife1989

Kurcze zagrał w 3 filmach i moim zdaniem same hiciory.

michol1313

Tak, widać że to utalentowany dzieciak. Bardzo mi się podobał w "Pogoni za szczęściem". Nie skapowałam się na początku, że to naprawdę syn Willa Smitha. Teraz już wiem po kim ten talent :) Mnie też bachory w filmach irytują, ale ten był super, no naprawdę bardzo mi się podobał i czekam na następny filmy z tym chłopcem