Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 107 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

jaki jest najlepszy film z hilary duff??

rbd93

dla mnie najlepszy jest Cinderella Story:)

blossom7

zalezy czy mam patrzec na calokrztałt [fabula, muzyka itp.]. jezeli chodzi o gre aktorska Hilary to polecam Wojenny Biznes :)

rbd93

Mnie też podobała się najbardziej w Historii Kopciuszka ; )

Madziiucha

Patrzeć przez pryzmat produkcji disneyowskiej to "Lizzie Mcginer".
Przez pryzmat komedii romantycznej "Historia kopcuszka" i "Idealny facet"
a przez pryzmat najlepszej gry aktorskiej "Wojenny biznes"

rbd93

Lizzie McGuire

rbd93

dla mnie najlepszy - number one - jest "Raise Your Voice"...^^ dalej na podium są: 2 - "A Cinderella Story" i 3 - "The Lizzie McGuire Movie"; reszta filmów na miejscu 4...

chociaż już niedługo może to się zmienić, za kilka dni zobaczę "What Goes Up" i kiedyś "Gretę"; zwłaszcza ten drugi film może namieszać w moim "Top", po zdjęciach i trailerze mam wrażenie, że cały film jak i rola Hilary Duff będą fantastyczne...^^

rbd93

myślę, że 'A cinderella story' i 'The perfect man' :)

with_love

Ja najbardziej lubię "Idealny facet"; "Lizzie McGuire"; "Szansa na sukces";)

rbd93

,,Szansa na sukces" i ,,Historia Kopciuszka"

użytkownik usunięty
rbd93

Szansa na sukces, Histria Kopciuszka i Lizzie McGuire - nie moge sie zdecydowac..;]

rbd93

Idealny Facet, Historia Kopciuszka i Szansa na sukces...
W Dziedziczkach według mnie lepiej zagrała Haylie, ale ona też fajnie zagrała:)

rbd93

Material Girls- Materialistki ale jakiś durny polski lektor prztłumaczył na dziedziczki

rbd93

Lizzie McGuire the best :D Zdecydowanie w tym serialu jak dla mnie zagrała najlepiej :)

użytkownik usunięty
rbd93

Według mnie najlepszy był zdecydowanie Szansa na Sukces

rbd93

Według mnie:Historia Kopciuszka,Szansa na sukces,Lizzie M...(nie wiem jak to się pisze-jej nazwisko;))

plistek43

teraz wymiata "greta"
;)

Polecam!!

aga92

W Grecie świetnie zagrała, jeszcze uwielbiam Idealnego faceta. Ale zobaczymy co wyjdzie z tych produkcji na 2010 i 2011 rok;) CZEKAM !

rbd93

Szansa na sukces
Idealny Facet
Historia Kopciuszka

_Olinka_

`Idealny Facet` i `Historia Kopciuszka` mi się podobają , ale po prostu uwielbiam jej film `Szansa na sukces`. dla mnie jest on na 1 miejscu , reszta ma miejsce 2 ;)

rbd93

Greta zdecydowanie :) ewentualnie ciderella story ;p

cherryfashion

Chciałam napisać dokładnie to samo :)
więc "Greta zdecydowanie" !

rbd93

Greta i Szansa na sukces

rbd93

Greta i Raise Your Voice wymiataja !

KuRczaQ

do Histrorii Kopciuszka mam sentyment. Jednak chyba Greta.

użytkownik usunięty
rbd93

1. Szansa na sukces
2. Historia Kopciuszka
3. Fałszywa Dwunastka
4. Dziedziczki

użytkownik usunięty
rbd93

'Szansa na sukces'.

rbd93

ja oglądałam kilka filmów z Hil, najbardziej podobały mi się-"Szansa na sukces", "Lizzie McGuire" i "Historia Kopciuszka", ale fajne są też-"Idealny facet" i "Dziedziczki" :)

kinga_13_mili

sorry i przedtem zapomniałam, że oglądałam ją w "Kadet Kelly" i "Agent Cody Banks" obie produkcje super ;*

kinga_13_mili

Jak narazie to:
-Idealny Facet
-Historia Kopciuszka
-Lizzie McGuire Movie :D

rbd93

Jak dla mnie to "Historia Kopciuszka", "Szansa na sukces" oraz "Idealny facet" :)

rbd93

Mimo, że nie lubię Hilary Duff oraz uważam, iż gra beznadziejnie to wypowiem się na temat jej 'najlepszego filmu'.
Oglądałam z nią: "Greta" (5/10), "Dziedziczki" (1/10), "Fałszywa dwunastka" (7/10), "Fałszywa dwunastka 2" (7/10), "Historia Kopciuszka" (5/10), "Idealny facet" (5/10), "Szansa na sukces" (3/10) oraz "Lizzie McGuire" (1/10).
No i przejdźmy do sedna: Każdy lubi co lubi. Wyrażając swoje zdanie:
Jak widać najbardziej podobały mi się filmy "Fałszywa dwunastka" i "Fałszywa dwunastka 2". Ale spójrzmy prawdzie w oczy - Hilary nie gra tam wielkiej roli. Jeśli lubisz słodziutkie komedie romantyczne ze słodziutką Hilary no to mogę ci polecić "Idealny facet" i "Historia Kopciuszka" - filmy są banalne (jak każdy zresztą film, który oglądałam z Hilary), ale fajnie się je oglądało, mimo to nie zasługują na miano arcydzieła, ani oceny wyższej niż 5/10. Jeśli zaś chcesz dla odmiany zobaczyć Duff w roli buntowniczki to polecić ci mogę "Gretę" - film nie wysokich lotów, ale gra aktorska Hilary zrobiła na mnie wrażenie. Być może dlatego, że w każdym filmie grała z jedną miną, a w tym wypadła całkiem dobrze. Jeśli kręci cię zaś śpiewająca Hilary no to obejrzyj "Szansę na sukces" lub "Lizzie McGuire" - filmy oby dwa beznadziejne, ale również ogląda się całkiem ok. Jednak bardziej polecam "Szansę na sukces" - "Lizzie McGuire" to totalne dno. Ah no i jeszcze "Dziedziczki" - beznadzieja. Razem z "Lizzie McGuire" - najgorsze filmy z Duff.
Podsumowując: Najbardziej polecam serię "Fałszywa dwunastka". No, ale jeśli chcesz Duff w roli głównej to chyba najbardziej udany film to:
"GRETA".

Pozdrawiam.

BeautyAndStupid

Zgadzam się co do dziedziczek... Okropny film! I beznadziejnie z siostrą zagrała. Nie dziwie sie nominacji do złotej maliny. Mnie się w kopciuskzu poodbała i w "piękna i teczka". Fajnie grała;). Pozdrawiam. A i jako mała dziewcyznka oglądałam Lizzie McGiuier:D

rbd93

ja najbardziej lubię historię kopciuszka, szansę na sukces i idealny facet
Pozdr. :*

rbd93

wszędzie gra beznadziejnie -średnia filmów jakie z nią obejrzałem to 1

egzekutor_4

Greta jest godna uwagi.

rbd93

Moim zdaniem "piękna i teczka" "greta" "Historia kopciuszka". A w serialach, to w plotkarze fajnie grała:D

gr8l

Oceniając wszystkie filmy, które oglądałam i lubię z jej osobą, to...
1, Fałszywa Dwunastka
2, Historia Kopciuszka
3, Piękna i Teczka
4, Fałszywa Dwunastka II
5, Kadet Kelly
6, Idealny facet
7, Szansa na Sukces
8, Lizzie McGuire
9, Agent Cody Banks
10, Kacper spotyka Wendy
11, Dziedziczki

gr8l

Zapomniaam o Grecie.. i jednak zmienię...
1, Fałszywa Dwunastka
2, Historia Kopciuszka
3, Piękna i Teczka
4, Greta
5, Kadet Kelly
6, Fałszywa Dwunastka II
7, Idealny facet
8, Szansa na Sukces
9, Lizzie McGuire
10, Agent Cody Banks
11, Kacper spotyka Wendy
12, Dziedziczki

gr8l

do gr8l:
Piękną i Teczkę oglądałaś po angielsku czy z napisami.Pytam bo nie mogę nigdzie napisów znaleźć.