zalezy czy mam patrzec na calokrztałt [fabula, muzyka itp.]. jezeli chodzi o gre aktorska Hilary to polecam Wojenny Biznes :)
Patrzeć przez pryzmat produkcji disneyowskiej to "Lizzie Mcginer".
Przez pryzmat komedii romantycznej "Historia kopcuszka" i "Idealny facet"
a przez pryzmat najlepszej gry aktorskiej "Wojenny biznes"
dla mnie najlepszy - number one - jest "Raise Your Voice"...^^ dalej na podium są: 2 - "A Cinderella Story" i 3 - "The Lizzie McGuire Movie"; reszta filmów na miejscu 4...
chociaż już niedługo może to się zmienić, za kilka dni zobaczę "What Goes Up" i kiedyś "Gretę"; zwłaszcza ten drugi film może namieszać w moim "Top", po zdjęciach i trailerze mam wrażenie, że cały film jak i rola Hilary Duff będą fantastyczne...^^
Szansa na sukces, Histria Kopciuszka i Lizzie McGuire - nie moge sie zdecydowac..;]
Idealny Facet, Historia Kopciuszka i Szansa na sukces...
W Dziedziczkach według mnie lepiej zagrała Haylie, ale ona też fajnie zagrała:)
Według mnie:Historia Kopciuszka,Szansa na sukces,Lizzie M...(nie wiem jak to się pisze-jej nazwisko;))
W Grecie świetnie zagrała, jeszcze uwielbiam Idealnego faceta. Ale zobaczymy co wyjdzie z tych produkcji na 2010 i 2011 rok;) CZEKAM !
`Idealny Facet` i `Historia Kopciuszka` mi się podobają , ale po prostu uwielbiam jej film `Szansa na sukces`. dla mnie jest on na 1 miejscu , reszta ma miejsce 2 ;)
ja oglądałam kilka filmów z Hil, najbardziej podobały mi się-"Szansa na sukces", "Lizzie McGuire" i "Historia Kopciuszka", ale fajne są też-"Idealny facet" i "Dziedziczki" :)
sorry i przedtem zapomniałam, że oglądałam ją w "Kadet Kelly" i "Agent Cody Banks" obie produkcje super ;*
Mimo, że nie lubię Hilary Duff oraz uważam, iż gra beznadziejnie to wypowiem się na temat jej 'najlepszego filmu'.
Oglądałam z nią: "Greta" (5/10), "Dziedziczki" (1/10), "Fałszywa dwunastka" (7/10), "Fałszywa dwunastka 2" (7/10), "Historia Kopciuszka" (5/10), "Idealny facet" (5/10), "Szansa na sukces" (3/10) oraz "Lizzie McGuire" (1/10).
No i przejdźmy do sedna: Każdy lubi co lubi. Wyrażając swoje zdanie:
Jak widać najbardziej podobały mi się filmy "Fałszywa dwunastka" i "Fałszywa dwunastka 2". Ale spójrzmy prawdzie w oczy - Hilary nie gra tam wielkiej roli. Jeśli lubisz słodziutkie komedie romantyczne ze słodziutką Hilary no to mogę ci polecić "Idealny facet" i "Historia Kopciuszka" - filmy są banalne (jak każdy zresztą film, który oglądałam z Hilary), ale fajnie się je oglądało, mimo to nie zasługują na miano arcydzieła, ani oceny wyższej niż 5/10. Jeśli zaś chcesz dla odmiany zobaczyć Duff w roli buntowniczki to polecić ci mogę "Gretę" - film nie wysokich lotów, ale gra aktorska Hilary zrobiła na mnie wrażenie. Być może dlatego, że w każdym filmie grała z jedną miną, a w tym wypadła całkiem dobrze. Jeśli kręci cię zaś śpiewająca Hilary no to obejrzyj "Szansę na sukces" lub "Lizzie McGuire" - filmy oby dwa beznadziejne, ale również ogląda się całkiem ok. Jednak bardziej polecam "Szansę na sukces" - "Lizzie McGuire" to totalne dno. Ah no i jeszcze "Dziedziczki" - beznadzieja. Razem z "Lizzie McGuire" - najgorsze filmy z Duff.
Podsumowując: Najbardziej polecam serię "Fałszywa dwunastka". No, ale jeśli chcesz Duff w roli głównej to chyba najbardziej udany film to:
"GRETA".
Pozdrawiam.
Zgadzam się co do dziedziczek... Okropny film! I beznadziejnie z siostrą zagrała. Nie dziwie sie nominacji do złotej maliny. Mnie się w kopciuskzu poodbała i w "piękna i teczka". Fajnie grała;). Pozdrawiam. A i jako mała dziewcyznka oglądałam Lizzie McGiuier:D
Moim zdaniem "piękna i teczka" "greta" "Historia kopciuszka". A w serialach, to w plotkarze fajnie grała:D
Oceniając wszystkie filmy, które oglądałam i lubię z jej osobą, to...
1, Fałszywa Dwunastka
2, Historia Kopciuszka
3, Piękna i Teczka
4, Fałszywa Dwunastka II
5, Kadet Kelly
6, Idealny facet
7, Szansa na Sukces
8, Lizzie McGuire
9, Agent Cody Banks
10, Kacper spotyka Wendy
11, Dziedziczki
Zapomniaam o Grecie.. i jednak zmienię...
1, Fałszywa Dwunastka
2, Historia Kopciuszka
3, Piękna i Teczka
4, Greta
5, Kadet Kelly
6, Fałszywa Dwunastka II
7, Idealny facet
8, Szansa na Sukces
9, Lizzie McGuire
10, Agent Cody Banks
11, Kacper spotyka Wendy
12, Dziedziczki