Hemp Gru

4,8
20 ocen muzyki
powrót do forum osoby Hemp Gru
astok0

A obchodzi to kogo? zajeb....y rap 10/10

Agenak

pożałujesz stifler tworzy on zarąbisty rap

hemp_gru13

ta, tylko ze jest ciotą. Mysli ze spiewa jakies badziewa po polsku, ktore gowno znaczą to jest zayebisty?.. Nie!
posluchaj sobie eminema, to jest prawdziwy rap.
hg to shit.

astok0

taki jak ty myślisz że co że lubie hemp gru to nie lubie eminema czy 50 centa co

hemp_gru13

moze lubisz, ale nie potrafisz odróżnić . Hg pierdoli glupoty i nie wie nawet sam o czym spiewa

astok0

astok0 nie znasz się na hip hopie. HG jest zajebiste i wie o czym śpiewa. Idź lepiej słuchać Gosi Andrzejewicz albo Mandaryny, bo widać, że lubisz takie szmiry.

szpszakal123

hbahaha, mylisz sie. Co polskie to ch****e. !
Tyle na ten temat ;p
Pusc hujp gru jakiemus koledze z Uk albo USA to zobaczysz jak Cie wysmieje .

astok0

Skoro Twierdzisz, że to co Polskie to chujowe, to wypierdalaj z Polski i się tu nie pokazuj.

szpszakal123

dobrze powiedziane
za krótki
za krótki

hemp_gru13

haahaha, bardzo chętnie, lecz Polska jest tak ch*jowym krajem ze uzywa sie tu jakiegos polskiego jezyka. Angielski obecnie znam w stopniu zaawansowanym lecz nie wiem czy to spowoduje mi wypad z tego kraju. Bardzo chętnie bym to zrobił, lecz teraz się kształcę by znalezc prace w Polsce.
Powiedzmy ze nie jestem patriotą ; )

astok0

A możesz mi powiedzieć, dlaczego Polska ci się nie podoba ? Może to z powodu polityki tak mówisz. Polityka jest do dupy, i chyba dlatego chcesz wyjechać z kraju. Najgorszy kraj, to zdecydowanie Holandia, gdzie handlują żywym towarem. Jeśli chcesz wyjechać z Polski, to wszędzie byle nie do Holandii. Polecam ci, żebyś wyjechał do: Hiszpanii, Francji, Włoch, Wielkiej Brytanii lub Szwecji. To są ciekawe kraje, ale Polska zła nie jest.

szpszakal123

no, ciesze sie ze mnie chociaz rozumiesz, jesli chodzi o to, dlaczego polske uwazam za najgorszy kraj to głowny powod to politycy, lecz polacy tez mnie czasami wkur****ą.. Jak myslisz dlaczego anglicy i wiekszosc panstw nie lubi polakow? proste, bo są zj***ni i smieja sie z naszej polityki, a polakom do glowy przez to odbija, zachowują sie jak palanty.. hmm. Dlaczego w angli na ulicy idzie rozpoznac anglika od polaka po zachowaniu i wygladzie, odpowiedzcie sobie sami, no moze w angli polacy sa juz bardziej ogarnieci jesli mieszkaja juz tam troche.
Holandia denerwuje mnie pod względem legalizacji narkotyków. W życiu bym tam nie zamieszkał.
UK <3

szpszakal123

Polska = gówno xD

użytkownik usunięty
szpszakal123

Zgadzam się HG tworzy zaje.bisty rap

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
.Xristo.

Nie slucham Biebera czy jak mu tam, uwazam ze to ciota;p ale nie zaprzecze ze wolalbym juz sluchac biebera od jakiegos HG, taka muzyka powoduje depreche :D

astok0

to wypierdalaj z polski. Nikt Cie tu nie 3ma. Wyjedz jak najszybciej zebym nie musial czytac twoich wypocin na forach.

Hempgru100

99% polakow fanow Hemp gru jest nie na poziomie więc pozwol ze zignoruje twoje wypociny ;-)

astok0

rozmowa na poziomie, widać, że fani HG

astok0

Szczerze trollu spod znaku Karachanu i Testovironu muszę się zgodzić odnośnie Hemp Gru.
To gówno jest. 1/10.

Marik1234

szczerze to nie chcialem trollowac, pisalem prawde:)
przeciez to gowno. koles mowi ze nienawidzi psów a to tylko dlatego by kase zgarnąć, cwel zacpany jeden

astok0

Tutaj zaśpiewali HWDP, o Je.baniu Policji śpiewali ci z Firmy. Nie zmienia to faktu że Hemp Gru jest do dupy.

Marik1234

ogolnie yebac polski rap :D jak tego mozna sluchac chbya ze o milosci jeszcze cos takiego jak doniu czy ktos tam w radiu czasami puszczają ale jakies swoje style i opuszczone porty to ja sie smieje z takich ludzi i w ogole unikam bo 99% z nich jest ponizej mojego poziomu