Co sadzicie o tym ze ta dwojak aktorow swietnie gra w duecie??
Spojrzcie graja razem w
"Sweeney Todd" napewno beda "zabojczy" widac po zwiastuneiz e dobzre sie zapowiada :D
graja tez razem w>
"Charlie and the Chocolate Factory"
"Gnijąca panna młoda"
I najlepsze jest to ze twe fimy sworzyl nie kto inny jak maz Heleny
czyli Tim Burton...
noo ii warto tez wspomniec ze Johny Depp gral w 4 filmach Tima Burtona...
widac wspolpraa im sie uklada:D
Johnny Grał chyba w 6 - ciu filmach Burtona... "Sweeney Todd", "Charlie...", "Gnijąca panna młoda", "Edward Nożycoręki", "Ed Wood", "Jeździec bez głowy", chyba że coś pominęłam.
nie pominelas... Bylo ich 6. I wszystkie o równie doskonalym ccharakterze. Nikt tak jak burton nie potrafi stworzyc filmu:D Ma swoisty niesamowity klimat. Na sweeneya czekam z wielka niecierpliwoscia. Dobrze dobrano aktorow. Helen & Johnny beda tworzyc w filmiku niezly duecik.... No coz trzeba czekac;/
Depp - Bonham Carter to doskonały duet, oby jeszcze nie raz zagrali razem, najlepiej mroczne postacie, jak to oni potrafią najlepiej.
Dokładnie zgadzam się :) Tworzą wspaniały duet. Tym bardziej, że grają w filmach Burtona który tworzy bardzo bardzo dobre filmy.
Odkąd obejrzałam "Edwarda nożycorękiego" staram się nie przegapić ani jednego filmu Burtona oraz ani jednego w którym gra Depp.
Tak gwoli ścisłości - Tim i Helena nie są jeszcze małżeństwem. ;-)
A wracając do tematu, liczę na to, że Helena i Johnny wystąpią jeszcze razem w paru filmach, bo ten duet rzeczywiście robi wrażenie.
Pozdrawiam. ;-)
Obejrzałem "Sweeneya Todda" i mówię, że zagrali tam wspaniale,znakomicie i nawet jeszcze bardziej ;]