Halszka Lehman

6,4
217 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Halszka Lehman

Nie jest dobrą reklamą Wrocławskiej PWST chociaż mam nadzieje że się jeszcze wyrobi.

Daniello0590

Zgadzam sie :)Jakos nie wróżę tej przeciętnej aktoreczce jednego sezonu wielkiej kariery nawet w Polsce :p Daleko jej chociażby do Anny Przybylskiej czy Anny Muchy , które są dobrymi aktorkami ;)

Daniello0590

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek "Pierwszej Miłości" Może niektórzy pomyślą, że jej czegoś zazdroszczę, ale muszę to napisać. Takiego drewna jeszcze nie widziałem, w ogóle nie potrafi zagrać żadnych emocji. Jest doskonałym przykładem na to, że ukończenie filmówki nie czyni człowieka aktorem. Jak ktoś ma talent aktorski, to oczywiście szkoła go jakoś ukształtuje, a jak ktoś go nie ma, to nauka nic nie da. To co prezentuje ta "aktorka" jest profanacją aktorstwa. Jestem pewien, że nie zagra w żadnym dobrym filmie, no może jakiś epizod. Chyba pozostają jej reklamy i kiepskie seriale typu "Pierwsza Miłość". Nadrabia urodą, ale to niestety za mało...

Daniello0590

Popieram totalne drewno i ten jej irytujący , piskliwy głosik. Jedynie urodą tylko zachwyca bo talentu aktorskiego to raczej nie ma

Daniello0590

Obejrzalem przypadkiem kilka odcinków tego serialu i chyba tam stoi ktoś z baem i każe aktorom drewno grać. Potem widząc tych aktorów w teatrze jestem mile albo nawet bardzo mile zaskoczony. Także tutaj zanim oceni się talent i warztat Halszki Lehman polecam zobaczyć ją w teatrze.

tabar5

W porównaniu do takich seriali jak np. Klan aktorzy w Pierwszej Miłości i tak grają całkiem fajnie i naturalnie. Często mam wrażenie że oni nawet nie grają, tylko po prostu są sobą. Drewno to jest Bożenka z Klanu.

tabar5

Zgadzam się, byłem w Teatrze Osterwy i wypadła duuuużo lepiej niż w serialu.