Mnie też ostatnimi czasy zainteresował ten serial. Jeszcze kilka miesięcy temu twierdziłam,że to zamiennik mody na sukces:) Może tak właśnie jest, ale serialu "Moda na sukces" nie oglądałam,a ten serial mi się spodobał.Aktor też, mimo swego wieku.
Piekny mężczyzna- gra cudownie Sulejmana Wspaniałego, a gdy mówi swoie poezje do Hyrren -zawsze płaczę...
Urodziwy? Z której strony? Okropnie pospolity i te kaprawe oczka. W dodatku cały czas patrzy spod byka - całe jego aktorstwo.
Jest zadbany, zdecydowanie wygląda lepiej, niż większość Januszy na polskich ulicach, nawet z tą brodą wygląda dobrze...;)
Zgadzam się z tym. Ale myślę, że bez brody i bez wąsów wyglądał by jeszcze lepiej. A jako aktor jest fenomenalny.
Coś w sobie ma :-) Pewnie przez te niebieskie oczy. Moim zdaniem nie wygląda na Turka, tylko Europejczyka. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia :D
W roli sulejmana spisał się świetnie, ale jeszcze lepiej wypada w serialu (wg.mnie) "Vatanim Sensin" jako płk.Cevdet, polecam zajrzeć na grupę na fb Turcja TV - jeszcze więcej Halita !