Halit Ergenç

8,3
2 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Halit Ergenç

Coś w sobie ma i dobrze gra tego całego Sulejmana.

blossom_3

Bardzo dobrze gra, jest mega przystojny, muzyka z serialu genialna, mogę jej słuchać godzinami.

Sheldonia

Mnie też ostatnimi czasy zainteresował ten serial. Jeszcze kilka miesięcy temu twierdziłam,że to zamiennik mody na sukces:) Może tak właśnie jest, ale serialu "Moda na sukces" nie oglądałam,a ten serial mi się spodobał.Aktor też, mimo swego wieku.

Sheldonia

swietnie zagrana rola.. genialny wladca ..

blossom_3

Piekny mężczyzna- gra cudownie Sulejmana Wspaniałego, a gdy mówi swoie poezje do Hyrren -zawsze płaczę...

blossom_3

Bardzo ładne ma oczy

blossom_3

Najlepiej wygląda bez koszuli. :) Bardzo męski, ale kobiety go na pasku wodzą.

blossom_3

Urodziwy? Z której strony? Okropnie pospolity i te kaprawe oczka. W dodatku cały czas patrzy spod byka - całe jego aktorstwo.

Remedios_3

turkow im sie zachciewa a pozniej wielki placz ^^

Remedios_3

Jest zadbany, zdecydowanie wygląda lepiej, niż większość Januszy na polskich ulicach, nawet z tą brodą wygląda dobrze...;)

Aya_Ashikaga

Zgadzam się z tym. Ale myślę, że bez brody i bez wąsów wyglądał by jeszcze lepiej. A jako aktor jest fenomenalny.

blossom_3

Coś w sobie ma :-) Pewnie przez te niebieskie oczy. Moim zdaniem nie wygląda na Turka, tylko Europejczyka. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia :D

Crus92

to prawda, ma coś w sobie. i te oczy...

blossom_3

W roli sulejmana spisał się świetnie, ale jeszcze lepiej wypada w serialu (wg.mnie) "Vatanim Sensin" jako płk.Cevdet, polecam zajrzeć na grupę na fb Turcja TV - jeszcze więcej Halita !

Aya_Ashikaga

To prawda, ale mnie najbardziej podobał się w roli Onura w serialu "Tysiąc i jedna noc". Głównie ze względu na niego kilka razy obejrzałam ten serial. A także ze względu na jego piękną żonę Berguzar Korel. Ale niestety serial już został usunięty z You Tube i jest mi przykro z tego powodu.