Grzegorz Milko

7,0
1 ocena pracy reżysera
powrót do forum osoby Grzegorz Milko

Popełnia masę błędów w relacjach sportowych, przekręcając nazwiska sportowców.

gigant0502

Chyba to ten sam co czyta czasami "Basket+" robiąc sobie "jawne jaja" z nazwisk koszykarzy czy nazw klubów NBA. Gratuluję zatem Canalowi+ zatrudnienia chyba najbardziej żenującego redaktora sportowego jakiego dane mi było słyszeć. Aż dziw bierze że Pan Wojtek Michałowicz który rządzi i dzieli jeśli chodzi o NBA dopuszcza do mikrofonu takiego oszołoma a jeśli nie on to osoby za to odpowiedzialne.

mariuszwojtas

W 2018 roku, nie przedłużono z nim kontraktu. Odszedł z canal + po 21 latach. Mam obojętny stosunek do niego, choć go ostatnio nie słuchałem. Ostatni raz, to chyba pod koniec wieku, gdy komentował tzw.ekstraklasę.

gigant0502

Ten gosc dlugo psul mi swoim enigmetycznym komentarzem lige Serie A (Italia), czesto z redaktorem Lipinskim ktorego tez nie lubie ale ten mial przynajmniej jakas biezaca wiedze, Lipinskiemu stronniczosc ofc nie byla obca, to juz taka tradycja jak sie pracuje w canal+. Wspominam o tym bo poza tym to byly fajne czasy w Serie A dla mnie. Potem nigdzie Serie A nie bylo wiec ogladalem na niemieckiej tv albo gdzie sie dalo tez super czasy rodzacego sie nowego Juve z Conte. Ale jesli chodzi o komentarz dopiero jak trafila Serie A do zdecydowanie najlepszej (wtedy mlodziutkiej) redakcji sportowej w Polsce to jest Eleven pelnego pasji i merytoryki, braku jakiejkolwiek stronniczosci (podobnie wczesniej w Orange Sport bo stamtad trafilo troche osob), to byla magia jesli chodzi o realizacje i tak liga jest tam nadal a stacja nadal najlepsza ale boje sie o nia na przyszlosc ze wzgledu na sprawy wlascicielskie choc narazie jest ok..