Chyba to ten sam co czyta czasami "Basket+" robiąc sobie "jawne jaja" z nazwisk koszykarzy czy nazw klubów NBA. Gratuluję zatem Canalowi+ zatrudnienia chyba najbardziej żenującego redaktora sportowego jakiego dane mi było słyszeć. Aż dziw bierze że Pan Wojtek Michałowicz który rządzi i dzieli jeśli chodzi o NBA dopuszcza do mikrofonu takiego oszołoma a jeśli nie on to osoby za to odpowiedzialne.
W 2018 roku, nie przedłużono z nim kontraktu. Odszedł z canal + po 21 latach. Mam obojętny stosunek do niego, choć go ostatnio nie słuchałem. Ostatni raz, to chyba pod koniec wieku, gdy komentował tzw.ekstraklasę.
Ten gosc dlugo psul mi swoim enigmetycznym komentarzem lige Serie A (Italia), czesto z redaktorem Lipinskim ktorego tez nie lubie ale ten mial przynajmniej jakas biezaca wiedze, Lipinskiemu stronniczosc ofc nie byla obca, to juz taka tradycja jak sie pracuje w canal+. Wspominam o tym bo poza tym to byly fajne czasy w Serie A dla mnie. Potem nigdzie Serie A nie bylo wiec ogladalem na niemieckiej tv albo gdzie sie dalo tez super czasy rodzacego sie nowego Juve z Conte. Ale jesli chodzi o komentarz dopiero jak trafila Serie A do zdecydowanie najlepszej (wtedy mlodziutkiej) redakcji sportowej w Polsce to jest Eleven pelnego pasji i merytoryki, braku jakiejkolwiek stronniczosci (podobnie wczesniej w Orange Sport bo stamtad trafilo troche osob), to byla magia jesli chodzi o realizacje i tak liga jest tam nadal a stacja nadal najlepsza ale boje sie o nia na przyszlosc ze wzgledu na sprawy wlascicielskie choc narazie jest ok..